خواهشا پست 308 رو جواب بدید
زیر این دعواها له نشه
خواهشا پست 308 رو جواب بدید
زیر این دعواها له نشه
دوست عزیز
اصلا لازم نیس کسی جواب این جور کاربرا رو بده
(نظر همه محترمه ولی فقط در صورتی که منظقی باشه)
چرا نباید جواب این جور کاربرا را داد اگه اینجوریه من از فردا میرم تو تایپک بازی های خوب بیخودی از خودم نظر میدم میگم فلان بازی یک افتضاح کامل بود در صورتی که اون بازی بازیه عالی هست پس نباید هر کاربری از خودش نظر بده اگه تخصص داره و همه ی بچه ها قبولش دارن بیاد یک نظر خوب و درست وحسابی بده.![]()
حرف شما درسته دوست عزیزم
من فقط میگم لازم نیس خودتونو ناراحت کنین بابت این جور افراد
همه میدونن که قضیه از چه قراره،اصلا نباید بهشون توجه کرد
دوستان یه مقداری در مورد این بازی کمی توضیح میدید که چه جوری هستش
من دیروز این بازی رو نصب کردم و وقتی بازی شروع میشه و از پله ها میره پایین وقتی اون 3 نفر رو می کشی تو درگیری دوم که افراد زیادی هستن زود آدم میمیره
کلا به نظرم بازی یکم سخت اومد یا شاید هم قلق داره اما در کل چون خسته بودم زیاد بازی نکردم .
از دوستانی که بازی رو انجام دادن یه نظری و راهنمایی بدن ممنون میشم
بازی واقعاً عالیه همون چیزی که انتظار داشتم، فقط یه ایراد میتونم به بازی بگیرم اونم اینه که از نظر سختی در مبارزات به نظر اوایلش خوب شروع میشه حتی کمی سخته ولی هرچی جلو میره به جای اینکه بازی سخت تر بشه انگار ساده تر میشه، من اول بازی رو با درجه سختی متوسط شروع کردم و خیلی جاها واقعاً با دردسر بازی رو رد میکردم ولی الان با درجه سختی سخت بازی میکنم ولی بازم به نظرم سختی بازی معمولیه. مشکل دیگه بازی هم باگ های ریز و درشته بازیه که تا حدی با پچ ها رفع میشه ولی بازم مشکلات دیده میشه.
دوستان من هنوز به بازی مسلط نشدم. این غول اول (Kayran) رو چه جوری باید کشت ؟ آخه بازوهاش رو از بس تکون میخوره نمیتونم بزنم تا قطع شه.
شما همیشه RPG بازی میکنی و بعد مینویسی RGB!؟ این چیه؟
همیشه RPG بازی میکنی بعد میگی یادش بخیر Blood Omen 2؟ یعنی RPG بود این؟
شما تو همون چند خط اول سطح گیمر بودنت مشخص شد بقیه نظراتت مهم نیست!!!!
سلام بچه ها من در کبچر اول یک ماموریت هست نمیتونم پیداش کنم نوشته find melinaولی رو نقشه نشون نمیده کجاست میشه دقیق راهنمایی کنید
سلام به همه ی دوستان
من توی این تیکه ای که باید با قاتل شاه بجنگی تو کف موندم.چجوری باید طرف رو کشت؟
کسی می دونه کلید اون صندوقی که توی اتاق اون یارویی که توی همون شهر اول می گه بعد از ظهر بیا ببینمت کجاست؟
آخه ازش نور های نارنجی میاد یعنی چیز مهمی توشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)