اتفاقا میشه ....خوبیه این مسابقه اینه که بازی کامل نمیخوائ منم یه بازی ساده تک مرحله ای میسازم.فک نکنم بتونی 3d چیز خوبی بسازی حداکثر حجم 200 مگه
از امشب میخوام شروع کنم.
اتفاقا میشه ....خوبیه این مسابقه اینه که بازی کامل نمیخوائ منم یه بازی ساده تک مرحله ای میسازم.فک نکنم بتونی 3d چیز خوبی بسازی حداکثر حجم 200 مگه
از امشب میخوام شروع کنم.
منم شرکت میکنم تو مسابقه . حسین یه حریف واقعی اومد . برو کنار !![]()
از طرف مجموعه هم جوایزی به مسابقه اضافه شد. نفر اول 24 دی وی دی آموزشی و نفر دوم 12 دی وی دی آموزشی p30world به انتخاب خود برنده.
خوب یه سری اطلاعات تازه راجع به انتشار مجموع بدم. تا الان که یکماهی می شه منتشر شده مجموعه حدود 2400 نسخه ازش فروخته شده که من انتظار داشتم 5000 تا نسخه ای که سری اول زده شده بود تا الان فروش بره. شایان ذکر همین شرکت پخشی که باهاش کار می کنیم حدود3000 تا نسخه میرمهنا رو که تازه پخش کنند ه اش هم نیست در روز اول پخشش فروخته. حدود 3 میلیون و نیم هم تا الان فاکتور شرکت پخش برای تولیدش به من تحویل داده . کلا اینکه با این مقدار فروش خیلی ضرر شد که شراکتی کار کردیم و اگه واگذار شده بود نه دردسرهاش رو داشتیم نه ترس از فروش بیشترو هم اینکه پولش رو تو سه ماه اول گرفته بودیم ولی خب شرکت پخشی نبود که زیر بار خرید یکجای مجموعه بره.
در کل اینکه اگه برای سری بعدی شرکتی یکجا مجموعه رو بخره می تونیم رو سری بعد حساب کنیم وگرنه که بی خیال بی شیم بهتره. اینم از حمایت از بازی های مستقل !
پرنس جون الان اصولا باید گفت...نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Damn.
یعنی بی خیال بقیه پول دیگه ... چه شناس توپی داریم![]()
مهدیار جون انصافا بازی های من اصلا زباله ولی انصافا شرکت پخش بسیار ضعیف عمل کرد نه تبلغیی هیچ.تو بوشهر انگار چیزی ازش ندیدم .
من تو تهران چیزی ازش ندیدم حالا تو میخوای توی بوشهر ببینی.تو بوشهر انگار چیزی ازش ندیدم .![]()
پرنس جان بخشید اگه لحنم تند بود ولی با این وضع پخش معلومه فروش آنچنانی هم نمی کنه گرشاساب تا دلت بخواد پوستر زده
میرمهنا رو نمی دونم .اصلا خبری ازش نیست.
پرویز جان عزیز من دل خوشی داری.من می گم هزینه های تولیدش زیاد شده شما فکر تبلیغاتی؟ تبلیغات خدا تومن هزینه داره و ما هم توش شریکیم. گرشاسب و میرمهنا هزینه های هنگفتی براشون خرج شده بود. تبلیغ تلویزیونی و ویدیویی ، رو نمایی و هزار کوفت و زهر مار داشتن که حتی کوجکترین تبلیغاتشون از کل در آمد فروش مجموعه بیشتره. ما حتی پوستر هم که حساب کردیم نزدیک 2 میلیون می شد هزینه اش. تازه هم تو سایت دی بازی تبلیغ شد مجموعه هم شبکه آموزش معرفیش کرد که این خودش کم تبلیغی نیست. من هم تا جایی که می تونستم سعی ام رو کردم ولی دیگه کم اوردم
خوب این 5000 تا نسخه اش به هر حال تولید شده و باید هر جوری هست فروش بره بنابراین یک قسط دیگه حتما در کاره. اصلا هم فروش خوبی نیست و عملیات انهدام در این حد فروش داشته. برای 5000 تا نسخه بعدی دوباره 3.5 میلیون تو هزینه می افتیم که عاقلانه نیست و معلوم هم نیست برگرده.
در مورد بازیها هم چیزی تا الان نگفتم چون نمی خواستم روحیه بچه ها رو خراب کنم. ولی واقعا مجموعه قبلی کیفتش بیشتر از این مجموعه بود و تازه رایگان هم بود ! 25 تا بازی داشت که یکی از یکی بهتر بودند ولی ما تو این مجموعه بازیهای سه بعدیمون اکثرا تک مرحله ای بودند جه انتظاری می شه داشت ؟
دوستان یک نصیحتی براتون دارم ما واقعا اینجوری به جایی نمی رسیم. من خودم 6 ساله دارم رو بازی سازی کار می کنم که اگه یک کارمند ساده شده بودم تا الان برای خودم زندگی ردیف کرده بودم. اگه می خواید به جایی برسید بهتره با هم کنار بیاید و تیمی بصورت 5-6 نفره کار کنید و دست از تقلید هم بردارید و بازیهای با ایده نو بسازید .
----------------------------------------------------------
در مورد فورشش باید بگم که نمایندگی های رسمی مدرن بازی رو حتما دارند که تو تهران دو تایی که می شناسم یکیش تو پاساژ مجتمع ولی عصره و یکی هم توی توپخونه . تو بوشهر هم نمایندگی نداره و آبادان نمایندگی داره و ظاهر از اونجا یکسری بازیهاشون می ره برای بوشهر . در هر صورت خرید اینترنتی هم داره که از طریق سایت mgi.ir می شه خریدش
Last edited by Prince_ of _Persia; 14-08-2011 at 03:12.
مهدیار جان همین جا جلو جمع از شما عذر می خوام.من تند رفتم و دمت گرم اینقدر زحمت کشیدی واسه مجموعه
باید یه فکری کرد اینطوری من یا x بشین یه بازی سوم شخص یا غیره بسازن فایده نداره فقط باید امید داشت که این مجموعه فروش بره (بچه دعا کنید).
دوستان به نظر من همه باهم تبلیغ کنیم جدا میگیم هرکی پایه اس. تشکر رو بزنه روی سایت های مختلف شاید فرجی شد.
Last edited by parvizamd; 14-08-2011 at 06:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)