تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی قهرمان

راي دهنده
253. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال Arsenal

30 11.86%
  • بارسلونا Barcelona

100 39.53%
  • اینتر Internazionale

41 16.21%
  • زسکا مسکو CSKA Moscow

0 0%
  • بایرن مونیخ Bayern Munich

24 9.49%
  • منچستر یونایتد Manchester United

55 21.74%
  • لیون Lyon

1 0.40%
  • بوردو Bordeaux

2 0.79%
صفحه 32 از 49 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 486

نام تاپيک: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010 خواهد شد؟ (نسخه دوم)

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آره دیگه .طرفدارای چلسی می تونن گل نخوردن تو نیو کمپ رو بزارن تو ویترین افتخاراتشون.واقعا این افتخار بزرگیه که نصیب هیچ تیمی نمیشه!
    منچستر که بدون رونی نمیتونه کاری از پیش ببره و بالا بیا نیست(مگه اینکه اتفاقات غیر منتظره فوتبال کاری کنه که این تیم بالا بیاد) ...
    شما تاریخ رو تحریف کردید و از اونجایی که من اصلاح طلبم دوستانه اشتباه شما رو اصلاح کردم
    چرا واقعا چرا همه اصرار دارند همیشه موفقیتهای منچستر رو به یک بازیکن نسبت بدن ؟ (زمانی که کانتونا بود به اون بعد به بکام بعد به کریس رونالدو الان هم به رونی ) . اینطوری پس دیگه سرالکس و مجموعه تیمی و نحوه بازی و ... یعنی هیچ دیگه .
    ضمنا منچستر مانند برخی تیمها مورد لطف قرار نمیگیره که 3 تا 5 پنالتی به سود تیم مقابلش رو نگیرن .

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

ولی اتفاقا من با اینکه طرفدار آرسنال نیستم آنری رو یه اسطوره برای آرسنال و کلا تیم فرانسه می دونم
    شما میگی ویرا مثلا بهتر از آنری رفتش؟ چرا موقعی که با یوونتوس توی زمین شما اومد همه تماشگران هو می کردنش؟ هر کی جای آنری بود شاید می رفت الان شما مثلا لیورپول رو نگاه کنید بازیکنی مثل جرارد صد در صد یه اسطوره برای باشگاه هستش. امسال احتمالش خیلی زیاد هستش که لیورپول توی لیگ حتی چهارم نشه و به خاطر این سال دیگه لیگ قهرمانان اروپا رو از دست میده. فکر می کنید مثلا جرارد توی لیورپول میمونه؟ اگه بره من بعید می دونم طرفدران لیورپول از اون بدشون بیاد و اونو دیگه دوست نداشته باشن. آنری هم حق داشت دیگه خیلی سال بود که جام زیاد نگرفته بودین. اگر مثلا آرسنال بازیکن بزرگ زیاد داشتش و تیم خیلی قوی بود و مدعی قهرمانی لیگ برتر و لیگ قهرمانان بود آنری فکر می کنید از آرسنال می رفت؟
    خب اینجا رو من یکم اطلاعاتم کم بود خراب کردم، من اون موقع اینجوری پیگیره اخبار آرسنال نبودم
    دیگه توتی رو همه میشناسیم دیگه درسته؟؟؟؟؟؟؟
    اگه اشتباه نکنم رم هم خیلی وقته جام نبرده (من دقیق اطلاع ندارم) ولی هنوز همون Forza Capitano هست.
    اونم مثل آنری جام قهرمانان رو نداشت ولی برای به دست آوردنش نرفت میلان تو تیمش موند.

یه خبر بد برای آرسنالیها، کاپیتان شش هفته مصدومه. این اوج بد شانسیه این فصل، انگار رسم شده هر سال که خوب تو کورسیم یه جوری با موخ بخوریم زمین، الان همه امیدم به نصریه واسه وسطه زمین.

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

خب اینجا رو من یکم اطلاعاتم کم بود خراب کردم، من اون موقع اینجوری پیگیره اخبار آرسنال نبودم
    اگه اشتباه نکنم رم هم خیلی وقته جام نبرده (من دقیق اطلاع ندارم) ولی هنوز همون Forza Capitano هست.
    اونم مثل آنری جام قهرمانان رو نداشت ولی برای به دست آوردنش نرفت میلان تو تیمش موند.

یه خبر بد برای آرسنالیها، کاپیتان شش هفته مصدومه. این اوج بد شانسیه این فصل، انگار رسم شده هر سال که خوب تو کورسیم یه جوری با موخ بخوریم زمین، الان همه امیدم به نصریه واسه وسطه زمین.
    این مصدومیت ها خیلی واسه من عجیبه.یا بدنسازی تیم مشکل داره یا تمرین ها که بازیکنها ارسنال هر سال اینطوری مصدوم میشن.
    یا اینکه بازیکنا خیلی جوانن که اینطوری می شه اخر فصل کم میارن

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد توتی درسته. ولی همه مثل اون نیستن. الان مثلا بازیکنانی مثل فابرگاس هم ممکنه همین فصل یا چند فصل دیگه از باشگاه شما برن. کلا خوب ستاره تولید می کنید ولی اونارو نگه نمی دارید کاش تیری آنری رو به چلسی می دادین
    در مورد مصدومیت هم که شما توی جهان فکر کنم تک هستین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اریک کانتونا ، جورج بست، روی کین‌ ، پیتر اشمایکل‌ ، برایان رابسون‌ ، مارک هیوز ، بکهام ، اسکولز ، رود فان‌نیستلروی‌ ، رونالدو ، رونی و . . . ببینم بازیکن بعدی که میخواد منچستر بهش وابسته بشه کیه ؟! ( فکر کنم فقط یک یا دو نفر از این بازیکنا زیر نظر فرگوسن نبودن )

حداقل بگین منچستر به مربی موفقی مثل فرگوسن وابسته هست تا بشه حرفتونو کمی قبول کرد

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

اریک کانتونا ، جورج بست، روی کین‌ ، پیتر اشمایکل‌ ، برایان رابسون‌ ، مارک هیوز ، بکهام ، اسکولز ، رود فان‌نیستلروی‌ ، رونالدو ، رونی و . . . ببینم بازیکن بعدی که میخواد منچستر بهش وابسته بشه کیه ؟! ( فکر کنم فقط یک یا دو نفر از این بازیکنا زیر نظر فرگوسن نبودن )

حداقل بگین منچستر به مربی موفقی مثل فرگوسن وابسته هست تا بشه حرفتونو کمی قبول کرد
    تدی شرینگهام و سولشایر و گیگز رو هم به این لیست اضافه کن.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

این مطلب هم در مورد خوش شانسی منچستر یکی از دوستان در یه سایت دیگه نوشته بود به نظرم جالب اومد که اینجا هم بذارم:
    فینال سال 99 بایرن همه ی کاره ی میدان بود. منچستر حرفی برای زدن نداشت
    تو یه صحنه زیکلر چند نفرو دریبل زد و پاس داد به شول
    شول هم با یه ضربه چیپ بسیار زیبا از پشت محوطه جریمه توپ رو به تیرک عمودی دروازه زد
    اواخر بازی برگردون کارستن یانکر از توی شیش قدم(!!!) به تیر افقی دروازه ی منچستر خورد
    اما در آخر بازی این منچستر بود که با 2 گل مفت و فاقد ارزش فنی تو 3 دقیقه آخر بازی گل زد و قهرمان شد.
    مورد دیگه مثلا فینال 2 سال پیش منچستر و چلسی بود که منچستر اسیر قدرت چلسی شده بود اما کار به ضربات پنالتی کشید و برای قهرمانی چلسی تنها کافی بود که پنالتی جان تری گل بشه
    اما بازم شانس منچستری ها کار خودشو کرد و جان تری به علت زمین خیس بازی درست وقتی که خواست پنالتی رو بزنه لیز خورد و موجب شد توپ از مسیر اصلیش منحرف بشه و گل نشه و در نهایت منچستر قهرمان بشه
    مورد دیگه که در برابر 2 تای قبلی هیچه گل امسال اسکولز به میلان بود که وقتی اومد با پای راست گل بزنه اتفاقی توپ به پای چپش خورد و صاف رفت تو دروازه
    موارد بسیار دیگه ای هم هست که من الان ذهنم یاریم نمی کنه بگم
    یا مثلا توجه کنید تو چه زمانی منچستر به بایرن خورده
    زمانی که بایرن بعد از 19 هفته تو بندسلیگا باخته
    زمانی که بایرن دو شکست پیاپی تو بندسلیگا آورده
    و از همه مهمتر اینکه این زمانی به بایرن خورده که بایرن قرار سومین بازیشو تو 6 روز اخیر انجام بده(تازه دو بازی قبلی بایرن هم بسیار سنگین و با دو تیم مطرح آلمان بوده که یکیش 120 دقیقه به طول انجامیده)
    این نقله قول تو نقله قولی که بالا هستش،! رو امروز به طور کاملا اتفاقی دیدم! اول نمی خواستم چیزی راجع بهش بنویسم، چون به جز قسمت ایتالیک شده، بقیه اش (با عرض پوزش از همه) مزخرف محض هستش... اما وقتی اون قسمت بولد شده رو خوندم، واجب دونستم، آمار بازی فینال سال 2008 رو بزارم که دوستا ببینن، کی اسیر کی شده بود! (بالاخره فردا بازی منچستر چلسی هستش، همچین بی مناسبت هم نیست!)

قربون همتون
    یاعلی

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

این مصدومیت ها خیلی واسه من عجیبه.یا بدنسازی تیم مشکل داره یا تمرین ها که بازیکنها ارسنال هر سال اینطوری مصدوم میشن.
    یا اینکه بازیکنا خیلی جوانن که اینطوری می شه اخر فصل کم میارن
    نظر من روی بدنسازی نیست چون آرسنال تیم بزرگی و هم از همه نظر داره روی کیفیت تیم و باشگاه کار میکنه
    ببین توی همه تیم ها تقریبا میشه یه سیستم چرخشی پیاده کرد ولی آرسنال نیمکت زیاد غنی نداره پس بازیکن های اصلی بدون استراحت و اونم توی لیگ وحشت ناک انگلیس باید هر بازی به میدن برن
    نکته بعدی فانتزی بودن بازیکن های آرسناله که بیشتر تکنیکی هست تا قدرتی

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

تدی شرینگهام و سولشایر و گیگز رو هم به این لیست اضافه کن.
    اندی کول+دوایت یورک

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

امار عجیب بازیهای منچستر بدون رونی (کسانی که میگن من یو به رونی وابسته است)
    11 بازی
    10 برد
    یک مساوی!
    برید تحقیق کنید!
    =========================

بایرن مونیخ که باید تمام نیروشو بکار بگیره شاید بتونه شالکه رو شکست بده
    و گرنه سینی (!)بوندس لیگا رو از دست میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •