من که هنوز تمومش نکردم ولی انصافا از cod و خیلی از بازی های دیگه بهتر بود من خیلی گرفته !!!!
من که هنوز تمومش نکردم ولی انصافا از cod و خیلی از بازی های دیگه بهتر بود من خیلی گرفته !!!!
سلام...
بازي بسيار مسخره و گرافيك كم...
گيم پلي 90% تقليد از روي COD ...
داستان رو هم كه سياسي ترين موضوع ممكن بود.
باز هم براي پر كردن وقت خوب بود...
با تشكر![]()
این بازی ها جدیدا چه قدر زود تموم میشه تازه ادم میخواد بره تو بازی یهو میبینی تموم شد
مرحله هاشون خیلی کم
همشهری معذرت میخوام ولی شما از یک بازی چه انتظاری دارید جزاینکه شما رو سرگرم کنه،گرافیک بازی هم که قبلا گفتم عالی نیست ولی خوبه حداقل به خاطر نورپردازی خوب بازی ،درمورد گیم پلی باید چکار میکردند؟ قابلیت مبارزه با شمشیر میذاشتن واسش تا با COD فرق کنه،باز به همون 10% باقیموندش امیدی هست وداستان جنگ هم که همیشه سیاسی بوده هست وخواهد بود.بازهم از شما معذرت میخوام
Last edited by hamed30; 19-10-2010 at 12:19.
سلام
من تو اون مرحله که باید از راه دور ماشین ها و تانک ها و ارپی جی زن ها رو با ساپورت هوائی بزنی گیر کردم و مهماتم دائم تموم میشه!
میخوام بدونم این باگ هست یا خیر؟
اگه مرحله 2 باید بازی رو ریست و از اول مرحله 2 دوباره بازی کنی/.
شما هم داری شکسته نفسی میکنی! دیگه cod کجا این کجا!![]()
بچه ها من یک جا گیر کردم :
توی مرحله پنجم اونجا که تو بیابون هستیم وسط های مرحله به یه جا میرسیم که روبرو یه نفر پشت تیربار نشسته و تیر میزنه . دو سه نفر را میکشیم و بعد هر کاری میکنیم اون یارو پشت تیر بارو نمیشه زد .
هم تیمی ها هم که هیچی فقط یه جا وای مین و میگن we need to move together . چی کار باید بکنم ؟
مطمئنید؟
برای خودتون پیش اومده ؟
طبق صحبت یارات و هدف بازی(tab) باید با شلیک دشمنو به خودت مشغول کنی و تحت فشار قرار بدی تا بقیه به کارشون برسن و تا وقتی این کار درست انجام نشه یارو تو کاور میمونه و تکون نمیخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)