تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 90 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 894

نام تاپيک: انتخاب روغن موتور مناسب برای خودرو

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان عزیز سلام برا پراید صبا مدل 1387 انژکتور روغن موتور جدید ایرانول صبا بریزم خوبه؟؟؟قبلا از ایرانول 8000 استفاده میکردم عالی بوده.مرسی.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

کسی نبود ما رو کمک کنه در مورد این روغن موتور یا علی منتظرم هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااا

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان عزیز سلام برا پراید صبا مدل 1387 انژکتور روغن موتور جدید ایرانول صبا بریزم خوبه؟؟؟قبلا از ایرانول 8000 استفاده میکردم عالی بوده.مرسی.
    به نظر من هیچ روغنی برای پراید بهتر از بهران تکتاز نیست. فقط بهران تکتاز بریزید.

4. این کاربر از koorosh2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

برای پژو روا مدل 87 چه روغنی بریزم بهتره؟ آیا برند بهران دارای کیفیت خوبی هست ؟برای فصل سرما 20w50 بریزم خوبه؟
    Last edited by Abbas.V; 17-11-2013 at 15:26.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

1

دوستان عزیز امروز 1392/8/28 رفتم تعویض روغنی ویه ایرانول صبا ریختم واسه ماشینم(پراید صبا) مدل ماشینمم 87 هست به قیمت 32 هزار تومان و 5 هزار هم فیلتر روغن تعویض کردم و 2 هزار هم دستمزد دوستم کلا شد 37 تومن روغن بسیار عالی بایستی باشه هم واسه کارکردن گاز میشه هم بنزین عالیه مدتیه کلا از برند ایرانول استفاده میکنم کلا راضیم محشره یه ذره هم کم نمیکنه طی کارکرد زیاد دوستان عزیز واسه پژو و سمند هم ایرانول Racing بریزن حالشو ببرید واسه پراید هم ایرانول صبا تازه اضافه هم نمیاد این روغن صبا فیت وکامل برا پراید ساخته شده.یا علی.

7. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان عزیز امروز 1392/8/28 رفتم تعویض روغنی ویه ایرانول صبا ریختم واسه ماشینم(پراید صبا) مدل ماشینمم 87 هست به قیمت 32 هزار تومان و 5 هزار هم فیلتر روغن تعویض کردم و 2 هزار هم دستمزد دوستم کلا شد 37 تومن روغن بسیار عالی بایستی باشه هم واسه کارکردن گاز میشه هم بنزین عالیه مدتیه کلا از برند ایرانول استفاده میکنم کلا راضیم محشره یه ذره هم کم نمیکنه طی کارکرد زیاد دوستان عزیز واسه پژو و سمند هم ایرانول Racing بریزن حالشو ببرید واسه پراید هم ایرانول صبا تازه اضافه هم نمیاد این روغن صبا فیت وکامل برا پراید ساخته شده.یا علی.
    قیمتش دقیقا با بهران تکتاز یکیه. بهران تکتاز هم 32 هزار تومنه.

9. این کاربر از koorosh2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

کسی نبود ما رو کمک کنه در مورد این روغن موتور یا علی منتظرم هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااا
    من داییم خودش تعویض روغنی داره و یه پراید مدل 89 دوگانه سوز هم داره
    قدیم تو ماشینش ایرانول 8000 میریخت و جدیدا هم ایرانول صبا و خیلیم تعریف میکنم مخصوصا از خاصیت تمیز کردن روغنای ایرانول

11. 2 کاربر از AEG32A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

خوب من یک توصیه می کنم به دوستانی که ماشینشون طبق گفته سازنده خودرو روغن معدنی ساپورت می کنه :
    به هیچ عنوان از روغن های شیمیایی (synthetic or semi synthetic) که مصنوعی هستند استفاده نکنند
    روغن های فوق بدلیل استفاده از مواد مصنوعی به شدت با واشر ها و کلیه قسمت های لاستیکی واکنش نشان داده و در میان مدت موتور دچار مشکل حاد میشه + اینکه هزینه زیادی هم بابت خرید این روغن ها متحمل میشند که توجیه پذیر نیست
    تجربه استفاده روی خودرو ریو متاسفانه برای یکی از دوستان سنگین (بسیار سنگین) تمام شد و واشر قالپاق بالا ، قسمتی هایی از کاسه نمد و درپوش و محافظ لاستیکی جلو و عقب موتور و از همه بدتر تجهیزات oil pump دچار مشکل شد و موتور باز شد(با حدود 40000 کیلومتر استفاده)

داره خودمونی میشه jvdyari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    روغن بهران سوپر پيشتاز 20W50 را پس از چند کیلومتر باید عوض کرد؟(405 tu5)این زوغن بسته بندی یک لیتری داره؟اگر قیمت دارید ..لطفا بفرمایید
    با تشکر
    Last edited by jvdyari; 06-12-2013 at 17:22.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان
    روغن بهران سوپر پيشتاز 20W50 را پس از چند کیلومتر باید عوض کرد؟(405 tu5)این زوغن بسته بندی یک لیتری داره؟اگر قیمت دارید ..لطفا بفرمایید
    با تشکر
    راحت تا١٠٠٠٠ جواب ميده
    اما بهتره روي ٨٠٠٠ تعويض بشه

15. 3 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •