نارسيس چه مزيتي نسبت به بابيلون داره ؟
من فكر ميكنم استفاده از بابيلون راحتتر و بهتره
نارسيس چه مزيتي نسبت به بابيلون داره ؟
من فكر ميكنم استفاده از بابيلون راحتتر و بهتره
راستی لینک هایی که اینجا قرار داده شده پرهام عزیز از سایت ITWorld.ir زحمت کشیدن و فضا دادن ! یادتون نره که اگر زیاد دانلود بشه و منبع اون هم ذکر نکنید از رو سرور پاک میشن ، بد نبود منبع لینک ها را هم ذکر میکردین !
من دانلود كردم و نصب كردم و كركش هم بدون هيچ مشكلي كار ميكنه.نوشته شده توسط tornado2800
از br0991 هم بابت زحمتي كه كشيده ممنونم.
کسی دیکشنری جدید فرشید رو داره
البته رایگان هم هست
در مورد دانلود بايد بگم با اين سرعت اينترنت تو ايران كه نمي شه . با اينكه فايلها هم تكه تكه شده اند بازم وقت مي بره . اما يه راه ديگه داره اونم با استفاده از نرم افزار KGB با مد Maximum ميشه اونو فشرده كرد در حد چند مگابايت.اون آقايي كه لطف كردند و فايلها رو تكه تكه كردند حالا هم لطف كنند با استفاده از اين نرم افزار اونو فشرده كنند و آپلود كنند. فقط يه نكته كه مي مونه اينكه براي فشرده كردن و خارج كردن از فشردگي يه كم وقت مي بره كه فكر كنم مي ارزه.درضمن الان آدرس دانلود KGB يادم نيست اما با يه سرچ تو اينترنت ميشه راحت پيداش كرد . درضمن نسخه فول هم هست.
باتشكر
سلام
من هم با نظر اين دوستمون موافقم بهتره با Kgb ارشيئ بشه كه فكر كنم يه 4 مگابايتي در بياد با متد ماگزيمم كه عالي ميشه .
من این کار رو قبل از این که کسی پیشنهاد کنه انجام دادم ، و 500 و خورده ای مگ رو به 200 و خورده ای مگ تبدیل کرده و اونم حالت ما کسیمم ولی برا ی فشرده کردنش منی که 2 گیگ رم دارم نصف روز طول کشید چه برسه به برای کا مپیوتر معمولی که باز کردن همچین فایل فشرده ای حدوده 2 روز طول می کشهنوشته شده توسط peyman khatar
آقا این که هر بار موقع اجرا باید کرک شه
و گر نه میگه کد بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)