تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 102 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

40PFL9705 3430 قيمت نمايندگي هاي اينجاست يا قيمت بانه؟ اين قيمت با كيت 3d است يا بدون كيت؟

و يك سوال ديگه اينكه 9705 در سايزهاي 42 و 46 اينچ هم موجود هست؟ يعني اصلا ساخته شده؟ خصوصا 46 اينچ ولي با حفظ همين ويژگي ها مثل 400 هرتز و 0.5 ميلي ثانيه و ديگر قابليت ها
    سری 9 هزار فیلیپس در سایزهای 32،40 و 46 اینچ تا اونجا که من می دونم تولید می شه... شما به اینچ توجه نکن در مورد مشخصات اگه مثلا کد 9705 باشه در هر اینچی که تولید بشه مشخصاتشون یکسان هست و تنها اینچ و مصرف برق تغییر می کنه....

با سلام
    من قیمت گرفتم در تهران با گارانتی اصلی (فکر می کنم الرمس : 3 سال گارانتی پنل) 9705 سایز 40 اینچ : 2800
    البته نمی دونم آیا کیت سه بعدی هم داره یا خیر؟
    مطمئن هستی که قیمت درست داده؟ 2 میلیون 800 هزار تومن یه خورده دور از ذهن هست برای 9705.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

1

سری 9 هزار فیلیپس در سایزهای 32،40 و 46 اینچ تا اونجا که من می دونم تولید می شه... شما به اینچ توجه نکن در مورد مشخصات اگه مثلا کد 9705 باشه در هر اینچی که تولید بشه مشخصاتشون یکسان هست و تنها اینچ و مصرف برق تغییر می کنه....

مطمئن هستی که قیمت درست داده؟ 2 میلیون 800 هزار تومن یه خورده دور از ذهن هست برای 9705.
    بله كاملا مطمئنم چون تقريبا از حدود 4 تا 5 جاي مختلف قيمت گرفتم و قيمتها مختلفي دادند 3400، 3200، 2980، 2950 و كمترين اونها كه 2800 بود البته يه جايي هم هست كه باهاش طي كردم كه 100 تومن زير قيمت بازار مي ده كه با اين حساب بايد تا 2700 بياد پايين (البته اين رو مطمئن نيستم) ولي هنوز هم به نظر من قيمت اين تلويزيون نسبت به موارد مشابه هم رده اش از ساير برندها گرونتره. حالا تا نظر ساير دوستان چي باشه؟
    فقط در مورد كيتسه بعدي قيمت نپرسيدم

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

9705 40 اينچ 2800؟؟؟؟ مطمئني؟ اونم با 3 سال گارانتي؟ نو نمايندگي مشهد كه 9704 رو مي گفت 2950 اونم با 18 ماه گارانتي- 9705 40 اينچ رو هم 3200 بدون كيت قيمت داد
    من روز پنج شنبه حدود سه چهار ساعت براي گشتن توي بازار وقت گذاشتم و متاسفانه متوجه شدم كه وضعيت بازار واقعا آشفته است، خودم در يك خيابون دو تا قيمت با 600 هزارتومان اختلاف گرفتم 2800 و 3400 و شرايط گارانتي و باقي قضايا هم كاملامشابه بود

3. این کاربر از mehdy55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه subliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دور و بر !

پيش فرض

با سلام
    من خودم به شخص یک بار هم اسم برند فیلیپس رو نشنیده بودم تا این که ...
    تا این که اتفاقی تو سه راه جمهوری به مغازه دار شریف برخوردیم که هم فیلیپس هم سونی و هم ساسونگ داشت و کاملا بی طرف بود.
    با مقایسه کامل صدا و تصویر متوجه شدم که 7605 فیلیپس هم از نظر صدا هم تصویر خیلی بهتر ex710 سونی و سری 6 و 7 سامسونگ بود.
    علی الحساب یه دی وی دی پلیر 3588 فیلیپس خریدیم ( 110 تومن ) که خیلی سر تر از 728 سونی بود
    تصویر عالی داره امکانات و فرمت هاشم که فول اند. زیرنویس فارسی هم کاملا ساپورت میکنه. به 98 آخر مدل توجه کنین که تلفن ایرانه.
    دیروز هم که برا عموم یه سینمای خانگی مدل خریدیم (350). واقعا معرکه است خیلی بهتر و سرتر از dz610 سونی بود 4 تا بلندگوی استاده + کوچک سنتر + یه ساب توووپ که 1000 قدرت داره.
    دی وی دی و فلش عالی اند ولی حیف و صد حیف که رسیورمون 5.1 ساپورت نمیکنه و برای شنیدن صدای ----- 2تای جلو کار میکنه که بازم در کل خیلی بهتر از صدای ال ای دی سامسونگمونه

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله كاملا مطمئنم چون تقريبا از حدود 4 تا 5 جاي مختلف قيمت گرفتم و قيمتها مختلفي دادند 3400، 3200، 2980، 2950 و كمترين اونها كه 2800 بود البته يه جايي هم هست كه باهاش طي كردم كه 100 تومن زير قيمت بازار مي ده كه با اين حساب بايد تا 2700 بياد پايين (البته اين رو مطمئن نيستم) ولي هنوز هم به نظر من قيمت اين تلويزيون نسبت به موارد مشابه هم رده اش از ساير برندها گرونتره. حالا تا نظر ساير دوستان چي باشه؟

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

من روز پنج شنبه حدود سه چهار ساعت براي گشتن توي بازار وقت گذاشتم و متاسفانه متوجه شدم كه وضعيت بازار واقعا آشفته است، خودم در يك خيابون دو تا قيمت با 600 هزارتومان اختلاف گرفتم 2800 و 3400 و شرايط گارانتي و باقي قضايا هم كاملامشابه بود

واقعا اگه بتونی 2700 فیلیپس 9705 سایز 40 و با گارانتی اصلی پارس الرمس خریداری کنی عالی هست...!
    تو خرید این تی وی اصلا شک نکن اگه دنبال تلویزیون متفاوت هستی باید پول متفاوت هم بدی... درسته گرون تره اما ارزششو داره...(نظر شخصی) شاید به بعضی ها بر بخوری که بهت بگن بیا به یک میلیون بده یه تلویزیون ال جی 42 اینچ ببر حال کن...! اما شک نداشته باش فیلیپس اونم سری 9 هزار کجا و بقیه کجا....

فقط مطمئن شو که حتمن با گارانتی دارن بهت می دن... (البته اگه دنبال جنس با گارانتی هستی)

6. 4 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

1

واقعا اگه بتونی 2700 فیلیپس 9705 سایز 40 و با گارانتی اصلی پارس الرمس خریداری کنی عالی هست...!
    تو خرید این تی وی اصلا شک نکن اگه دنبال تلویزیون متفاوت هستی باید پول متفاوت هم بدی... درسته گرون تره اما ارزششو داره...(نظر شخصی) شاید به بعضی ها بر بخوری که بهت بگن بیا به یک میلیون بده یه تلویزیون ال جی 42 اینچ ببر حال کن...! اما شک نداشته باش فیلیپس اونم سری 9 هزار کجا و بقیه کجا....

فقط مطمئن شو که حتمن با گارانتی دارن بهت می دن... (البته اگه دنبال جنس با گارانتی هستی)
    سلام
    راستش من خودم هم خيلي به اين تلويزيون علاقه مندم و خوب ريويوهاي مختلفي هم در موردش خوندم ولي خوب همونطور كه ميدونيد نمي شه خيلي قاطعانه هم راي به برتري اين تلويزيون نسبت به ساير رقبا داد و در ريويوها هم نظرات متفاوت و بعضا متناقضي هم مطرح شده و يكسري ايرادات هم در عملكرد اين دستگاه در تصوير سه بعدي و ... ذكر شده ضمن اينكه با توجه به اين قيمت و اين موضوع كه توي بانه هنوز نتونستم اين مدل رو قيمت كنم گزينه هاي ديگه اي هم مطرح هست مثلا samsung 46c8000 كه از بانه با حدود 2400 مي شه خريداري كرد همينطور sony 40HX800 كه به همراه عينك و يكدستگاه بلوري پلير به قيمت 2600 مي شه خريد (بدون گارانتي) كه در ريويوها تقريبا در همين سطح مورد توجه قرار گرفته اند. از ساير دوستان ممنون مي شم كه نظر بدن و در تصميم گيري به من كمك كنند.
    سپاسگذارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه subliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دور و بر !

پيش فرض اصلاح + مژده

درود بر همه فيليپسي ها
    پست قبليم رو چون با عجله نوشتم فراموش كردم مدل سينما رو بنويسم
    مدلش 3540 بود كه 350 خريدم
    مژده هم اين كه 2تا كوچه پايين تر از خونمون نمايندگي فيليپس هست و فردا با طرف صحبت ميكنم اگه قبول كنه ليست قيمت هاي قانوني رو ازش ميگيرم و رو وب ميذارم البته اگه با قوانين سايت تناقض نداشته باشه و اگه مايل باشيد
    پس لطف كنيد بگيد اگه ميخوايد مطرح كنيد فردا باهاش صحبت كنم .

9. 3 کاربر از subliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

[QUOTE=sound.vision;5949127]سری 9 هزار فیلیپس در سایزهای 32،40 و 46 اینچ تا اونجا که من می دونم تولید می شه... شما به اینچ توجه نکن در مورد مشخصات اگه مثلا کد 9705 باشه در هر اینچی که تولید بشه مشخصاتشون یکسان هست و تنها اینچ و مصرف برق تغییر می کنه....

نه عزيز 9705 32 اينچ كلي فرق مي كنه با 40 اينچ. در 32 قابيلت 3d برداشته شده همچينين پنل 200 هرتز هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام زحمت ميكشي از اين جاي با حال! قيمت 9705 46 اينچ رو بگيري؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

امروز ظهر زنگ زدم بانه ( همون شماره اي كه قبلا اعلام كرده بودم و الانم هست) گفت 9705 سايز 40 بعدازظهر يا فردا صبح برامون مياد. هر كارش كردم قيمت نداد گفت بايد بياد بعد. دوستان مي تونن تماس بگيرن و قيمت رو همينجا اعلام كنن

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه عزيز 9705 32 اينچ كلي فرق مي كنه با 40 اينچ. در 32 قابيلت 3d برداشته شده همچينين پنل 200 هرتز هست.
    درود بر همگی و نوروز باستانی بر همه دوستان عزیز مبارک

حق با شماست سایز 32 در سری 9 هزار تفاوت هایی با سایز 40 و 46 دارد...ممنون که تصحیح کردی...
    در واقع سرعت Response در سایز 32 1 میلی ثانیه ولی در سایزهای بزرگ تر نیم میلی ثانیه هستش و دوم اینکه همونطور که خودت گفتی پنل 32 اینچ 200 هرتز و سایزهای بزرگ تر 400 هرتز هستند و همچنین کنتراست سایز 32 یک به 5 میلیون هست در حالی که در سایز بزرگ تر یک به 10 میلیون هستش و دیگه اینکه سایز 32 قابلیت سه بعدی نداره و در نهایت قدرت خروجی سایز 32 در مجموع 20 وات هستش که در سایز بزرگ تر مجموع 30 وات رو داریم.... و آخرین نکته :
    مصرف برق :
    سایز 32 : 75 وات (با تنظیمات نرمال)
    سایز 40 : 92 وات (با تنظیمات نرمال)
    سایز 46 : 100 وات (با تنظیمات نرمال)

یکی از افتخارات فیلیپس همین مصرف کم برق هستش....
    Last edited by sound.vision; 20-03-2011 at 21:58.

14. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •