خوب اینطوری که سخته که!!! آخه طرف زود حرفشو میزنه و جملاتش رد میشه میره، من که سختمه به این سرعت بفهممش!! چه کنم؟!!![]()
خوب اینطوری که سخته که!!! آخه طرف زود حرفشو میزنه و جملاتش رد میشه میره، من که سختمه به این سرعت بفهممش!! چه کنم؟!!![]()
+
تو اون محدوده زمانی هم رفتم نشد. یه چیز دیگه هم نیاز داره...
ترینر رو 360؟!!
الان تو ویکیا دیدم، Science 50 می خواد، زیاد نیست که!
محتوای مخفی:
شما سعی کن یکم زبانتو از نظر درک مفهوم قوی کنی، که بهترینش دیدن فیلم با زیرنویس انگلیسی هست... خب من چی کار کنم راه دیگه نیست دیگه![]()
چطور؟!اصلا می تونید روباتو بی خیال شید و خودتون برقو درست کنید.
![]()
محتوای مخفی:
أوستان لينك مستقيم آپديت 2 رو كسي نداره بذازه ؟
بچه ها من وقت نکردم این چند صفحه قبل رو بخونم،خواستم بگم توی بعضی قسمت ها بازی هنگ میکنه،هنوز پچی واسه این موضوع نیامده که حل بشه،واسه کسه دیگه اینجوری شده؟!!!
من یکمی بازی رو رفتم جلو بازی خیلی عالیه ولی حقیقتاً من هیچ پیشرفت خاصی در بازی نسبت به Fallout 3 حس نمیکنم حتی از جهتی داستان Fallout 3 خیلی جذاب تر شروع میشد حداقل و بیشتر قابل درک بود ولی New Vegas داستان جالبی نداره مخصوصاً اول بازی واقعاً بد شروع میشه. اگر بازی به عنوان یه Extension هم برای Fallout 3 عرضه میشد من اصلاً تعجب نمیکردم، در ضمن باگ های بازی هم خیلی زیاده.
تاييد ميشه.بعضي جاها آدم احساس ميكنه داره فال 3 بازي ميكنه كه محيطش تغيير كرده!ولي در كل بازي خيلي خوبي هست.داستان هم من به شخصه از فال آوت 3 بيشتر خوشم اومد ولي توي شماره سوم آخراي بازي يهو يه اتفاقاتي افتاد كه يه كم نامفهوم بود.ولي در كل فال آوت شاهكاريه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)