تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 228 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

داره خودمونی میشه desirehd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

پیشگامان ک*** فک کنم دانلود شبانه رو کلا بردشته و همون 30 کیلوبایتی هم که هس از حجمت کم میکنه.

2. 2 کاربر از desirehd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من 512kbپیشگامان کویرم،با دانلود منجر روز و شب سرعتم بین 110 تا80 هستش یعنی رو 95می ایسته ولی شب ها با تورنت سرعت فجیعه رو 20تا30. روزا تورنت ایجوری نیستا،الان یه هفته ای میشه که شبا با تورنت خوب دانلود نمیکنه.

تو شهرستان زرین دشت(جنوب فارس) ساکنم
    فرقی نداره کجا باشی، کلاً همه سرویس های حجمیش رو محدود کرده به 30k تو ساعات رایگان، P2P و مستقیم هم فرقی نمیکنه، همه پروتوکول ها محدودیتشون یکسانه.

پیشگامان ک*** فک کنم دانلود شبانه رو کلا بردشته و همون 30 کیلوبایتی هم که هس از حجمت کم میکنه.
    نه از حجم کم نمیکنه.

4. 3 کاربر از Pejii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.میخام از پیشگا مان اینترنت بگیرم.همه بد تعریف میکنن.ولی من در شهریار زندگی میکنم.از هر کی سوال میکنم راضیه.اینترنت هور انلاین نمایندگی پیشگا مان هستش تو منطقه ما. موندو بگیرم یا نگیرم. یه سوال داشتم دانلود استریم در منوی مودم رو شرکت پیشگا مان رو چند میبنده برای کار براش.
    من از پیشگامان سرویس 1 مگ گرفتم و 15 روز بعد ، فسخ قرارداد کردم. بقیه پولم رو بهم ندادن.
    پشتیبانی فوق العاده بی ادب و بپیچونی داره. شک نکن که کارت بهشون میافته.
    بخش فروشش بهم گفته بودن که سرعت شبانه رایگان بین 100 تا 140 هست ، اما روی 30 بودش. زنگ زدم و شاکی شدم ، بهم گفتن که اگه میخوای سرعتت بین 100 تا 140 باشه ، باید شبانه ات رو غیررایگان کنیم !!!!!!!!!!!!!!!

حرف آخر : اگه دانلود حجیم نداری ، اهل بازی آنلاین نیستی و فقط میخوای وبگردی کنی (2-3 ساعت در روز) ، برو بگیر.
    (با وجودی که گزینه های بهتری هم داری)
    Last edited by feizol65; 26-03-2012 at 11:07.

6. این کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

10

سلام
    قائمشهر - مازندران
    پهنای باند 512kb یکماه 20000 تومان با حجم 3 گیگ
    سرعت دانلود در تمام شبانه روز ( چه روز و چه شب ) روی 63kb-64kb ثابت هست

تست امروز ساعت 5 pm هست

8. این کاربر از SKIPY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    دیدم در مورد اینترنت پیشگامانه گفتم بذار من که 8 ماهه کاربرشم نظرم را بگم
    از حدود مرداد 90 که من از اصفهان پیشگامان نصف جهان اینترنت گرفتم اون موقع روزها سرعت دانلود 230 کیلو بود و شبها 50 کیلو بایت. بعد دو ماه که شب یک دانلود زدم دیدم کرده حداکثر 20 کیلو !! کلی شاکی شدم که چرا این طوری کردید گفتند تعدادی شاکی شدند که اینترنت ما 512 یا 1 مگه و در شب مثل باقیه دانلود داریم و اینکه تعداد دانلود خلی زیاده و فلان و فلان ما هم در شب سرعت همان واقعی(که 16 کیلو بایته) را به شما می دیم. ما هم شب را بی خیال شدیم تا یه شب اتفاقی که بیشتر هفته تعطیل بود یه دانلود زدم دیدم مثل روز 230 کیلو دانلود میکنه ولی اون موقتی بود و فکر نکنم مدتش زیاد بوده باشه
    الان هم سرعت روز از 230 کیلو شده 110 کیلو و شب هم فکر کنم ابتدای شب محدود باشه(شبانه ما از 2 شب تا 6 هست) ولی نزدیک با ساعت 5 صبح با همون 110 دانلود میشه. البته این شبانه طی این مدت چیز متغییریه و نمی شه روش حساب کرد.
    6 ماه اول که گرفتم 3.5 گیگ ترافیکم بود که برای عید فطر یک گیگ رایگان بهمون دادند و به مناسبت اختلالی که چند روز داشت یک گیگ دیگه. الانم که تمدید کردم دو روز اول عید اینترنت رایگان با سرعت 30 کیلو داشتیم

در مورد سرعت دانلود شبانه من استدلالاشون را برای محدودیت قبول ندارم. ببینید من میگم بین مشترکین 128 سرعت را باز بذارند به این صورت که اگه تعداد دانلود کم بود با همون سرعت روز دانلود انجام بشه متناسب با افزایش دانلود خوب سرعت هم تقسیم بشه. مثلا اگه 1000 کاربر که در حال دانلود هستند و بشه 2000 نفر در یک شب، خوب چون پهنای باند ثابت است سرعت هم نصف بشه. بنابراین اگه من یک شب زدم دانلود دیدم سرعت بالاست بدونم تعداد دانلود ها کمه و اگه زدم دانلود دیدم داره 40 تا دانلود میکنه یا کمتر بدونم امشب زیاد دانلود گذاشتند. بهر جهت شرکت پهنای باند خریده از مخابرات و فرقی نمی کنه شب چه تعداد کاربر چقدر دانلود کنند و خسی بازی در آوردن هم درست نیست. کاری که شرکت میکنه اینه که سرعت را روی سقف خاصی میبنده این چیز جالبی نیست.
    Last edited by mzarkoob; 31-03-2012 at 01:21.

10. 3 کاربر از mzarkoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی اینترنت 1مگ محدود پیشگامان در مرکز مخابرات شهید بهشتی قم داره سرعت شبانه اش چطوره؟ خوبه بگیرم

12. این کاربر از a78037 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

سلام
    دیدم در مورد اینترنت پیشگامانه گفتم بذار من که 8 ماهه کاربرشم نظرم را بگم
    از حدود مرداد 90 که من از اصفهان پیشگامان نصف جهان اینترنت گرفتم اون موقع روزها سرعت دانلود 230 کیلو بود و شبها 50 کیلو بایت. بعد دو ماه که شب یک دانلود زدم دیدم کرده حداکثر 20 کیلو !! کلی شاکی شدم که چرا این طوری کردید گفتند تعدادی شاکی شدند که اینترنت ما 512 یا 1 مگه و در شب مثل باقیه دانلود داریم و اینکه تعداد دانلود خلی زیاده و فلان و فلان ما هم در شب سرعت همان واقعی(که 16 کیلو بایته) را به شما می دیم. ما هم شب را بی خیال شدیم تا یه شب اتفاقی که بیشتر هفته تعطیل بود یه دانلود زدم دیدم مثل روز 230 کیلو دانلود میکنه ولی اون موقتی بود و فکر نکنم مدتش زیاد بوده باشه
    الان هم سرعت روز از 230 کیلو شده 110 کیلو و شب هم فکر کنم ابتدای شب محدود باشه(شبانه ما از 2 شب تا 6 هست) ولی نزدیک با ساعت 5 صبح با همون 110 دانلود میشه. البته این شبانه طی این مدت چیز متغییریه و نمی شه روش حساب کرد.
    6 ماه اول که گرفتم 3.5 گیگ ترافیکم بود که برای عید فطر یک گیگ رایگان بهمون دادند و به مناسبت اختلالی که چند روز داشت یک گیگ دیگه. الانم که تمدید کردم دو روز اول عید اینترنت رایگان با سرعت 30 کیلو داشتیم

در مورد سرعت دانلود شبانه من استدلالاشون را برای محدودیت قبول ندارم. ببینید من میگم بین مشترکین 128 سرعت را باز بذارند به این صورت که اگه تعداد دانلود کم بود با همون سرعت روز دانلود انجام بشه متناسب با افزایش دانلود خوب سرعت هم تقسیم بشه. مثلا اگه 1000 کاربر که در حال دانلود هستند و بشه 2000 نفر در یک شب، خوب چون پهنای باند ثابت است سرعت هم نصف بشه. بنابراین اگه من یک شب زدم دانلود دیدم سرعت بالاست بدونم تعداد دانلود ها کمه و اگه زدم دانلود دیدم داره 40 تا دانلود میکنه یا کمتر بدونم امشب زیاد دانلود گذاشتند. بهر جهت شرکت پهنای باند خریده از مخابرات و فرقی نمی کنه شب چه تعداد کاربر چقدر دانلود کنند و خسی بازی در آوردن هم درست نیست. کاری که شرکت میکنه اینه که سرعت را روی سقف خاصی میبنده این چیز جالبی نیست.
    نظرات این دوستمون که در اصفهان هستند را بنده که در شهر قم هستم صد در صد تایید می کنم ...
    در مورد دانلود شبانه در اکثر اوقات سرعت من دقیقا پس از گذشتن یک دقیقه از شروع ساعت شبانه از 100 کیلوبایت به 5 تا 10 کیلو می رسه ... متاسفانه این شرکت هم سیاست محدود کردن دانلود شبانه را حتی بدون توجه به تعداد کاربران در پیش گرفته ...

موفق باشید !

14. 3 کاربر از amin fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه desirehd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

سرعت من که پیشگامان 512 دارم یه مدت یه هفته شبانه افتضاح بود(30kb) ولی الن سه شبه p2p رو 100 kb میگیرم و با IDM رو 130 هم میرسه...شبی راحت 1.4GB دانلود میکنم.

16. این کاربر از desirehd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خدا رو شکر از این ISP مزخرف رفتنی شدم D:

18. 3 کاربر از nima3333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

خدا رو شکر از این ISP مزخرف رفتنی شدم D:
    ما که مدتهاست رفتیم خیلی کیف میده !!

چی میخواین بگیرین ؟

20. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •