پیشگامان ک*** فک کنم دانلود شبانه رو کلا بردشته و همون 30 کیلوبایتی هم که هس از حجمت کم میکنه.
پیشگامان ک*** فک کنم دانلود شبانه رو کلا بردشته و همون 30 کیلوبایتی هم که هس از حجمت کم میکنه.
فرقی نداره کجا باشی، کلاً همه سرویس های حجمیش رو محدود کرده به 30k تو ساعات رایگان، P2P و مستقیم هم فرقی نمیکنه، همه پروتوکول ها محدودیتشون یکسانه.
نه از حجم کم نمیکنه.
من از پیشگامان سرویس 1 مگ گرفتم و 15 روز بعد ، فسخ قرارداد کردم. بقیه پولم رو بهم ندادن.
پشتیبانی فوق العاده بی ادب و بپیچونی داره.شک نکن که کارت بهشون میافته.
بخش فروشش بهم گفته بودن که سرعت شبانه رایگان بین 100 تا 140 هست ، اما روی 30 بودش. زنگ زدم و شاکی شدم ، بهم گفتن که اگه میخوای سرعتت بین 100 تا 140 باشه ، باید شبانه ات رو غیررایگان کنیم !!!!!!!!!!!!!!!
حرف آخر : اگه دانلود حجیم نداری ، اهل بازی آنلاین نیستی و فقط میخوای وبگردی کنی (2-3 ساعت در روز) ، برو بگیر.
(با وجودی که گزینه های بهتری هم داری)![]()
Last edited by feizol65; 26-03-2012 at 11:07.
سلام
قائمشهر - مازندران
پهنای باند 512kb یکماه 20000 تومان با حجم 3 گیگ
سرعت دانلود در تمام شبانه روز ( چه روز و چه شب ) روی 63kb-64kb ثابت هست
تست امروز ساعت 5 pm هست
سلام
دیدم در مورد اینترنت پیشگامانه گفتم بذار من که 8 ماهه کاربرشم نظرم را بگم
از حدود مرداد 90 که من از اصفهان پیشگامان نصف جهان اینترنت گرفتم اون موقع روزها سرعت دانلود 230 کیلو بود و شبها 50 کیلو بایت. بعد دو ماه که شب یک دانلود زدم دیدم کرده حداکثر 20 کیلو !! کلی شاکی شدم که چرا این طوری کردید گفتند تعدادی شاکی شدند که اینترنت ما 512 یا 1 مگه و در شب مثل باقیه دانلود داریم و اینکه تعداد دانلود خلی زیاده و فلان و فلان ما هم در شب سرعت همان واقعی(که 16 کیلو بایته) را به شما می دیم. ما هم شب را بی خیال شدیم تا یه شب اتفاقی که بیشتر هفته تعطیل بود یه دانلود زدم دیدم مثل روز 230 کیلو دانلود میکنهولی اون موقتی بود و فکر نکنم مدتش زیاد بوده باشه
الان هم سرعت روز از 230 کیلو شده 110 کیلو و شب هم فکر کنم ابتدای شب محدود باشه(شبانه ما از 2 شب تا 6 هست) ولی نزدیک با ساعت 5 صبح با همون 110 دانلود میشه. البته این شبانه طی این مدت چیز متغییریه و نمی شه روش حساب کرد.
6 ماه اول که گرفتم 3.5 گیگ ترافیکم بود که برای عید فطر یک گیگ رایگان بهمون دادند و به مناسبت اختلالی که چند روز داشت یک گیگ دیگه. الانم که تمدید کردم دو روز اول عید اینترنت رایگان با سرعت 30 کیلو داشتیم
در مورد سرعت دانلود شبانه من استدلالاشون را برای محدودیت قبول ندارم. ببینید من میگم بین مشترکین 128 سرعت را باز بذارند به این صورت که اگه تعداد دانلود کم بود با همون سرعت روز دانلود انجام بشه متناسب با افزایش دانلود خوب سرعت هم تقسیم بشه. مثلا اگه 1000 کاربر که در حال دانلود هستند و بشه 2000 نفر در یک شب، خوب چون پهنای باند ثابت است سرعت هم نصف بشه. بنابراین اگه من یک شب زدم دانلود دیدم سرعت بالاست بدونم تعداد دانلود ها کمه و اگه زدم دانلود دیدم داره 40 تا دانلود میکنه یا کمتر بدونم امشب زیاد دانلود گذاشتند. بهر جهت شرکت پهنای باند خریده از مخابرات و فرقی نمی کنه شب چه تعداد کاربر چقدر دانلود کنند و خسی بازی در آوردن هم درست نیست. کاری که شرکت میکنه اینه که سرعت را روی سقف خاصی میبنده این چیز جالبی نیست.
Last edited by mzarkoob; 31-03-2012 at 01:21.
سلام
از دوستان کسی اینترنت 1مگ محدود پیشگامان در مرکز مخابرات شهید بهشتی قم داره سرعت شبانه اش چطوره؟ خوبه بگیرم
نظرات این دوستمون که در اصفهان هستند را بنده که در شهر قم هستم صد در صد تایید می کنم ...
در مورد دانلود شبانه در اکثر اوقات سرعت من دقیقا پس از گذشتن یک دقیقه از شروع ساعت شبانه از 100 کیلوبایت به 5 تا 10 کیلو می رسه ... متاسفانه این شرکت هم سیاست محدود کردن دانلود شبانه را حتی بدون توجه به تعداد کاربران در پیش گرفته ...
موفق باشید !
سرعت من که پیشگامان 512 دارم یه مدت یه هفته شبانه افتضاح بود(30kb) ولی الن سه شبه p2p رو 100 kb میگیرم و با IDM رو 130 هم میرسه...شبی راحت 1.4GB دانلود میکنم.
خدا رو شکر از این ISP مزخرف رفتنی شدم D:
ما که مدتهاست رفتیم خیلی کیف میده !!![]()
چی میخواین بگیرین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)