بعد از انکه مرحله Mitsuhide's Request 1 در طبقه 15F رو تموم می کنم دیگه مرحله Mitsuhide's Request 2 توی طبقه 21F باز نمیشه میشه راهنمایی کنید ایا Ranmaru mori به روش دیگه باز نمیشه؟ ممنون
بعد از انکه مرحله Mitsuhide's Request 1 در طبقه 15F رو تموم می کنم دیگه مرحله Mitsuhide's Request 2 توی طبقه 21F باز نمیشه میشه راهنمایی کنید ایا Ranmaru mori به روش دیگه باز نمیشه؟ ممنون
سلام دوست عزیز ران مارو تو باید در مرحله ی میتسو هیدی 1 تمام کارهایی رو که میگه بدون اشتباه انجام بدی اگر انجام بدی میتسو هیدی 2 ازاد میشه ران مارو طوری دیگه ای بجز این ازاد نمیشه موفق باشی
![]()
Last edited by orochi; 28-07-2012 at 13:12.
پسر چان شما نمی فهمی مدیریت یا اعضا میگن پست بی محتوا ، تکراری ، پشت سر هم و ... نزن ! همه تاپیکا داری اسپم میدی .
چت روم با فروم فرق داره ، جواب سوالتم کسی نمیدونه ، میدونستن جواب میدادن ،کلا یه تنه داری نظمه انجمن بازی رو از بین میبری .
پیشنهادم به شما اینه که یه یهو مسنجر بریزی هر کی گیر اوردی اد کن از صبح تا شب باهاش صحبت کن ! اینجا اسمش فرومه .
+
داشتن دو تا پروفایلم خلافه قوانینه.
الان میفهمم چرا لفظ جهان سوم هم برای ما زیادی هستش !!!ولی اگه دفعه ی دیگه حرفی از یاهو زدی نزدی چون تو یاهو همش ادم های فاسد هست
Last edited by amin 2010; 09-08-2012 at 00:22.
خیر
چرا از خودتون نقل قول می گیرین ؟
خب این اسپما یعنی چی ؟؟؟؟؟
این پست ویرایش شد
Last edited by orochi; 09-08-2012 at 18:44.
دوست عزیز سوالی که میپرسی اکثرا میبینن و اگه کسی بدونه و یا بلد باشه راهنمایی میکنه دیگه نیازی به پافشاری نیستش
+
اسپم کم بده یا اصلا نده...سلام
من دیگه اصلا پامو تو این
انجمن نمیزارم
ازت زیاد.خداحافظ
اگه کسی بلده بگه
چطور میشه انصراف
از عضویت داد.![]()
می تونی اطلاعات خودت رو قرار بده ، سوالی داشتی بپرس انشالله جوابی میگیری که اکثرا هر کاربری بدونه دریغ نمی کنه
جوابی هم نگرفتی سراغشو در جاهای دیگه بگیر
کسی نمی خواد ترک کنی انجمن رو ، ولی راهی برای انصراف نیست جز این که دکمه خروج رو بزنی و دیگه سراغ این بخش نیایی همین.
موفق باشی
ببینید من تمام شخصیت ها رو ازاد کردم به جز cao ren و oroochi رو ! می شه بهم بگین چه جوری cao ren رو ازاد کنم؟؟؟؟
سلام دوست عزیزم به...به... چطور شد بعد از کلی وقت یه نفر پیدا شد
که سوال کنه نوکرتم ئوست عزیز چشم حتما روش ازاد کردن cao ren رو برات میزارم![]()
سلام
روش ازاد کردن cao renدر بازی orochi
برای ازاد کردن cao ren شما باید درگروهsw ومرحله x-5 برین.
در این جا شما باید تمام سواران رو به مقصد برسونید بعد ازاون
cao renبه حرکت درمیاد که یکی از سواران رو نابود کنه
مهم ترین قسمتش همین جاست که شما نباید بزارین سوارکار بمیره
فوری cao ren رو بکشین در نهایت cao rn ازاد میشه
موفق باشی
اها راستی یادم رفت بگم اگه تمام ادم هارو بغیر از cao ren
ازاد کرده باشی زمانی که cao renرو ازاد میکنی orochiازاد میشه
Last edited by orochi; 14-08-2012 at 12:17.
سلام
دوستان بلاخره بعد از چند ماه
OROCHI X رو ازاد کردم به خودم تبریک میگم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)