نخیر همچین مشکلی ندارن و در 24 ساعت شبانه روز سرعت ثابت رو ارایه میدهیم
نخیر همچین مشکلی ندارن و در 24 ساعت شبانه روز سرعت ثابت رو ارایه میدهیم
میلادی اونی که شما میگی مال سرویس های ایزی اسکای هستش که مثل قطره چکون می مونه)
این سرویسهای این دوستمون چیز بهتریه و به قولی درست حسابیه و استاندارده دمش گرم
حیف که خیلی بالاست و نیاز منم به این سرعتهای زیاد نیست ( الته منکر سرعت بالا نمیشم هرچقدر سرعت بالا یاشه که مشخصه بهتره)
حیف که سرویسهاش قیمتش بالاست البته ارزش داره ولی برای من نمیصرفه.
داداش کسی سرویس خواست پشتبانی 24 ساعت هم روی سرویسها هست ؟
یا مثلا روزایی که قطعی ماهواره پیش میاد یه سری از سرویسها برای جبران خسارت به مشتری به تعداد روزای قطعی اشتراک رایگان میزارن تا طرف متحمل ضرر و زیان نشه این سرویسهایی که شما معرفی کردید همچین چیزایی رو دارند ؟
میلادی دمت گرم داداش من اینجا رو بزارم کجا برم اخه حیف قوانین خشکه وگرنه بهترین فروم همین جاست داداش.
فعلا
Last edited by KING_DESIGNER; 22-06-2010 at 12:46.
بله پشتیبانی 24 ساعته هست...قطعی اصلا نداره اگه احیانا داشته باشه حتما به تعداد همون 1 یا دو روز رایگان میدیم با سرعت بالاتر...چون مطمعن هستیم قطع نمیشه...در ضمن قیمت ها رو هم حتما کاهش میدیم...همون طور که گفتم چند روزی مشکلاتی داریم بعد سرویس ها رو شروع به ارایه میکنیم
سلام
الان امکان خرید وجود داره دوست گرامی
من اگه بشه 1 مگ میخوام 1 ماه البته یک سوال دارم شما سرویس چند ماه نیفروشین که یک تخفیف روش بدین ؟![]()
شما با ایمیل ایشون تمای بگیری زودتر به نتیجه میرسی...
دوست عزیز این ای دی یاهو منه....در ارتباط باشید تا اکانت رو تقدیم کنم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان فکر کنم ایرانسل کارمون رو راه انداخته.
از این طرح بسته های Gprs نامحدود میشه به عنوان سند اینترنت دوربرد استفاده کرد با مینیمم هزینه...
هزینه ماهیانه اش هم 10 تومن در میاد.
جناب King_desiner به نظرتون بصرفه است؟
سلام
راستش امروز کابل رو خریدم ولی pc-suit سامسونگ اعصاب منو بهم ریختهاز عصر تا حالا 40 تا درایور نصب کردم ولی نمیشه
متاسفانه ویندوز 7 نسخه 64 بیتی دارم وبا USB های این جور در نمیاد
احتمالش هست ویندوزمو عوض کنم تا این کابل رو نصب کنم . به محض اینکه کابل رو نصب کردم میرم و یه تست از GPRs ایرانسل میگیرم
قیمتش که خوب بود من یه ماهه رو فعال کردم فقط هنوز درست حسابی استفاده نکردم.
ضمن این که یک فیلم هم در لیست تاپیکها گذاشتم که سرعتش رو نشون میده ( و البته سرعت خوبی هم داره)
اگر توی تست من جواب بده خیلی از مشکلات حل میشه .....
یادتون میاد قبلا گفتم که از سرویس های PEER2PEER مثل تورنت نمیشه استفاده کرد ؟
اگر این سرویس ایرانسل بتونه یک ارتباط پایدار به کاربر بده بهترین سرویس ممکن هست.
فقط باید اجازه بدید این مصیبت من حل بشه تا نتیجه تست رو بزارم.
فعلا
با سلام
دوستان اشتراک دوربرد ماهانه اوپن اسکای اینجانب به پایان رسیده است.
در نتیجه اگر دوستان شرکتی که نسبت به اوپن اسکای ارزانتر و مقرون به صرفه باشد مد نظرشان میباشد, لطفا مطرح فرمایند.
در ضمن در این مدت یک ماه من از لحاظ سرعت و کیفیت راضی بودم. ولیکن قیمتهاش خیلی بالا میباشد و برای طولانی مدت اقتصادی نمیباشد.
با تشکر
سلام
خوب طبق قولی که داده بودم نتیجه تست GPRS رو با سیم کارت ایرانسل بهتون میگم
سرعت من از 24 بالاتر میرفت ولی ثابت نمیموند مثلا تا 40 میرفت ولی بعد از چندثانیه به 22 و 23 و 24 برمیگشت البته این به خاطر پهای باند ویندوز هست که خوب نمیتونه بسته ها رو تقسیم کنه.
کمترین سرعتی هم که داشتم 19 بودش
در مجموع سرویسهای eDGE مشروط به اینکه در منطقه شما خوب انتن بدهند میتونند جایگزین خوب و مناسب و ضمنا ارزونی برای استفاده از این سرویس باشند
و ضمنا قطعی هم اصلا نداشتند و شاید بگم به ندرت که اون هم با زدن تیک reconnect حل میشه و میتونه دوباره خودبهخود شماره گیری کنه و وصل بشه
واقعا سیستم ارزون و کارامدیه خدا رو شکر این دومین باری هست که به خاطر دسترسی ارزونتر ( بعد از ADSL ) به اینترنت اینقدر خوشحالم چون هزینه ای که در مقابل فایلهای دریافتی میگیرم بسیار ناچیز هست و این معدن ( یعنی اینترنت ) هم بالاخره به دست ماها افتاد و از انحصار یه عده معدود خارج شد.
امیدوارم که تا اخر امسال سرعتهای بالا در کورترین نقاط ایران هم راه بیفته که دوستان به مشکلات کمبود سرعت دچار نشوند.
ضمنا برای اطلاع از چگونگی این سرویسهای EDGE به تاپیکهای من مراجعه کنید.
نتیجه تست سرعت GPRS/EDGE ایرانسل ...بعد از 3 روز تلاش مضاعف
یک فیلم از سرعت دانلودسرویسهای EDGE ایرانسلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)