حسین جان من این هفته شب کارم و ساعت 9 شب هم میرم سر کار تا 6صبح . اگه میشه به بچه ها اعلام کنید بازی هاشون رو زودتر انجام بدن تا منم بتونم قبل از ساعت 9 بازی رو انجام بدم وگر نه می افته برای فردا ساعت 4 بعداز ظهر. ممنون
حسین جان من این هفته شب کارم و ساعت 9 شب هم میرم سر کار تا 6صبح . اگه میشه به بچه ها اعلام کنید بازی هاشون رو زودتر انجام بدن تا منم بتونم قبل از ساعت 9 بازی رو انجام بدم وگر نه می افته برای فردا ساعت 4 بعداز ظهر. ممنون
آرمین جان ممنون که وضعیت کاری خودتو مشخص کردی . باشه برنامه مسابقات شما رو با این برنامه ای که دادی منطبق میکنم . شما نگران بازیهات نباش به احتمال بسیار زیاد هر هفته از مسابقات رو در دو روز برگزار کنیم اینجوری بچه ها بدون نگرانی از بابت مهلت انجام بازی میتونن بدون دغدغه و سر فرصت بازیهاشونو انجام بدن .
با اجازه پس من امشب بازی رفت رو انجام میدم فقط شما ترکیب , تعویض ها و بقیه مسائل رو بگو تا من قبل از بازی توی تیمتت اعمال کنم . اگه میشد ترکیب تیم رو سیو کرد خیلی عالی میشد چون خود کاربر اینکار رو میکرد و بعد فایل سیو رو آپلود میکرد .
اقا من يك چندتا بازي دست گرمي زدم بازيكناي وسط تيم من اصلا مفهوم بازيسازي را نميدونستند
اين نقل و انتقالات كي شروع ميشه و چطوري است ؟؟؟
حسین جان ما تو رو قبول داریم . با همون دیفالتش بازی کن . فقط ما رو دو رقمی نکنیموفق باشی . حالا من میزبانم یا تو ؟
آرسنال------------------------چلسی
Last edited by Armin 7; 07-02-2010 at 17:50.
مسعود جان با همین آپشن فایل مسابقات بازی کردی ؟ درجه سختی بازی بنظرت چطور بود ؟
نقل و انتقالات بصورت قانونی توی نیم فصل انجام میشه . قانونشو توی پست اول گذاشتم که بازیکنان بر اساس سیستم قیمت گذاری مستر لیگ و یا توانییها و کارتها قیمت گذاری میشن . نقل و انتقال بازیکنان بصورت پایاپای هستش یعنی مثلا شما مسی رو میخوای بخری اول قیمت این بازیکن رو مشخص میکنیم همینطور قیمت بازیکنان تیم خودت رو بعد از اینکار معادل قیمت مسی شما باید بازیکن به تیم بارسلون و یا تیمهای خواهان بازیکنان شما بدی .
اگه دو نفر همزمان مسی رو بخوان اینجا اول قیمت پایه بازیکن و بعد رقابت بر سر قیمت این بازیکن تعیین میکنه که کدوم تیم این بازیکن رو از آن خودش میکنه .
فکر میکنم این بخش جذابیت لیگ رو دو چندان میکنه .
ممنونم آرمین جان. شما میزبانی .
پس من فقط قسمت انتخاب ترکیب بر اساس آمادگی و قدرت بازیکنان رو برات فعال میکنم .
نه بابا منم زیاد بازیم خوب نیست یعنی اگه سه درجه متوسط , خوب و عالی داشته باشیم بازی من خوبه .
سختي بازي بد نبود ولي به نظر من بازيكنا يكم شل وول بودند
حسین جان من این آپشن فایل جدیده رو ریختم لباس تیم ها خراب شد!!!!!!
چی کار کنم
؟؟؟؟
خب عادل جان شما همون آپشن فایل خودتو بده تا من تغییرات رو روی آپشن فایل خودت اعمال کنم ( منظور همون آپشن فایل قبلی مسابقات )
منظورت همون آپشن فایل قبلی که آپ کرده بودین.
یا آپشن فایل خودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)