با سلام
دوستان منو راهنمایی کنید
یک سی پی یو phenom ii x2 550 رو با مادربرد asrock etreme 3 با چیبست 870 انلاک کردیم به phenom ii x4 b50 حدود دو ساعت و نیم با اورست تست پایداری گرفتم یا 4 تا فیلم رو همزمان تبدیل کردم که حدود 85 درصد از سی پی یو کار کشیده میشد
دیروز که سیستم رو روشن کردم وقتی وارد ویندوز شد هنگ کرده بود و هیچ کاری نمی شد انجام داد بعد از چند بار ری استارت یک بار که سیستم درست شد دیدم تبدیل به همون دو هسته ای شده ری استارت کردم گزینه ای در صفحه اول اول وجود دارد که press x for active ucc یا همچین چیزی که با زدن x مادربرد خودکار انلاک می کنه و فرکانس رو هم کمی بالاتر میبره مثلا در حالتی که از داخل بایوس ucc رو فعال کنم فرکانس 3 گیگا هرتز است در حالی که اگر با این گزینه فعال کنم فرکانس رو خودش به 3.5 میرسونه
بعد از این کار هسته ها فعال شدن و سیستم خیلی خوب کار کرد ولی مشکلی که الان وجود داره اینه که در هنگام ورود به ویندوز در صفحه welcom تا صفحه دستکتاپ لرزش شدیدی روی صفحه مانیتور دارم به صورت افقی
هسته ها رو خاموش کردم و با دو هسته وارد شدم باز هم مشکل هست از طریق بایوس ucc رو فعال کردم باز هم مشکل وجود داره . کمی ولتاژ دادم از از 1.3750 به 1.385 با این کار در همون ری استارت اول مشکل حل شد اما برای بار بعدی که ری استارت کردم مشکل باز وجود داشت
مانیتور رو هم جک کردم مشکل نداشت
خوب به نظر شما دوستان مشکل من چیه و چطور حل میشه