تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 500 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

جناب Microsoft24 ممنون از راهنمایی تون.ببینید من کاملا با مدل های مک بوک پرو اشنایی دارم.می دونم که بهترینش در حال حاضر 986 هستش ولی پولشو الان ندارم.راستش دارم pc مو به حراج می ذارم که مک پرو بگیرم.نمی دونم کار درستی می کنم یا نه.از دوستان می خوام که راهنمایی کنن.کامپیوترم اینه:
    cpu: Inetl core 2 Quad 2.4 Q6600 8mb cash
    M.B: Asus P5K Deluxe
    memory: 2G DDR3
    H.D.D: 320 maxtor 16mb Buffer
    DVD ROM: Plextor
    DVD Writer: Plextor
    VGA: Ati 1550 256mb
    و...
    برای خودم 1.350.000 تومان در اومد وقتی که خریدمش.الان ازم 600.000 می خرن.ازش راضیم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم.ولی به لب تاپ هم نیاز دارم فقط به خاطر پرتابل بودنش.چون تا به حال لب تاب نداشتم نمی دونم که می تونه از عهده ی کارای من بر بیاد یا نه.از طرفی هم دیونه اپل هستم.من شاید روزی نزدیک به 8 ساعت کامپیوتم روشن باشه و باهاش کار می کنم.لب تاب اینجوری دوام میاره؟آیا 990 می تونه از عهده ی کارهای فتوشاب یا برنامه مطلب در بیاد؟اخه کارت گرافیکیش گویا share شده هستش.دوستان عزیزی که مک پرو دارن یا باهاش کار کردن لطفا راهنمایی کنن.
    ببین ، مک بوک من 24 ساعته روشنه! بی اغراق! حتی وقتی تو کیفمه sleep ه!

پس نگران نباش !

در مورد 990 فکر نکنم!

اما این دلیل نمیشه که PC رو حراج کنید!

به نظر من صبر کنید تا پول بیاد دستتون!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

جناب Microsoft24 وdirector.cinema
    چطوری می تونم از شما عزیزان یه سری راهنمایی بگیرم قبل از خرید؟نوشتن پست با توجه به اینکه هم زمان جواب داده نمیشه یه کم سخته.ممنون از شما
    ببینید ، شاید یکم زود باشه که دارم قضاوت میکنم ، ولی من معمولا طرفم رو با یک نگاه میشناسم!(تو اینجا هم از یدونه پست!)

از الان میگم ، director.cinema نماینده ی منه! یعنی هر چی ایشون بگه من قبول دارم! و برعکس! (فقط امیدوارم ناامیدم نکنه!!!)

ببینید تجربه چیزی نیست که بشه ارزون خرید!

درسته من 6 ساله که کاربر مک ام! ولی افرادی مثل من کم اند! حالاdirector.cinema یکی از اون افراد هستند!

ولی متاسفانه افرادی رو میشناسم که تجربه ی خوبی دارند ولی حاضر نیستند! به دیگران کمک کنند!

پس نگران نباشید!

من اگر روزی حداقل 3 یا 4 ساعت تو اینترنت نباشم دیونه میشم! (همیشه هم اول میام اینجا بعد ... ) پس ممکنه یه روز صبح بیام یه روز شب و یا...! ولی 100% هر روز این فروم رو چک میکنم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

جناب Microsoft24 وdirector.cinema
    چطوری می تونم از شما عزیزان یه سری راهنمایی بگیرم قبل از خرید؟نوشتن پست با توجه به اینکه هم زمان جواب داده نمیشه یه کم سخته.ممنون از شما
    سلام دوست عزیز...
    من هر کمکی که از دستم بر بیاد برای شما حاضرم انجام بدم......(حتی اگه شده با خودت بیام لپ تاپ بخری)
    اما برای مشاوره و راهنمایی در جایی غیر از اینجا اجازه بده که اول از m24 اجاره بگیرم و بعد در خدمتتم.....(رسم ادب و مردونگی نیست که به m24 پشت کنم چرا که من از طریق اونه که پست های شما رو میتونم ببینم و بخونم)

4. 2 کاربر از director.cinema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ببینید ، شاید یکم زود باشه که دارم قضاوت میکنم ، ولی من معمولا طرفم رو با یک نگاه میشناسم!(تو اینجا هم از یدونه پست!)

از الان میگم ، director.cinema نماینده ی منه! یعنی هر چی ایشون بگه من قبول دارم! و برعکس! (فقط امیدوارم ناامیدم نکنه!!!)

ببینید تجربه چیزی نیست که بشه ارزون خرید!

درسته من 6 ساله که کاربر مک ام! ولی افرادی مثل من کم اند! حالاdirector.cinema یکی از اون افراد هستند!

ولی متاسفانه افرادی رو میشناسم که تجربه ی خوبی دارند ولی حاضر نیستند! به دیگران کمک کنند!

پس نگران نباشید!

من اگر روزی حداقل 3 یا 4 ساعت تو اینترنت نباشم دیونه میشم! (همیشه هم اول میام اینجا بعد ... ) پس ممکنه یه روز صبح بیام یه روز شب و یا...! ولی 100% هر روز این فروم رو چک میکنم!

من هز چقدر از مک سر در بیارم به هر حال به استادی شما نیستم مطمئنا....
    راستش من حاضرم هر کمکی از دستم بر بیاد(با توجه به کمبود وقت) به هر کسی که تو بگی و تو بخوای خارج از اینجا بکنم(البته با اجازه خودت)..........ولی در غیر اینصورت هم من اینجا در حد سوادی که در مورد مک دارم میتونم به دوستان کمک کنم البته زیر نظر استادی مثل خودت.....
    در ضمن: ( کسی که با مک کار میکنه اگه یه ذره احساس و درک داشته باشه چنان به استیو جابز ارادت پیدا میکنه که حاضره در راه آشنایی محصولات اون به همه کمک کنه و مشاوره بده....چون جمله بندی بلد نیستم نمیدونم منظورم رو تونستم از این جمله آخر برسونم یا نه...به هر حال ببخشید)

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

با تشکر از تو m24 عزیز
    من هز چقدر از مک سر در بیارم به هر حال به استادی شما نیستم مطمئنا....
    راستش من حاضرم هر کمکی از دستم بر بیاد(با توجه به کمبود وقت) به هر کسی که تو بگی و تو بخوای خارج از اینجا بکنم(البته با اجازه خودت)..........ولی در غیر اینصورت هم من اینجا در حد سوادی که در مورد مک دارم میتونم به دوستان کمک کنم البته زیر نظر استادی مثل خودت.....
    در ضمن: ( کسی که با مک کار میکنه اگه یه ذره احساس و درک داشته باشه چنان به استیو جابز ارادت پیدا میکنه که حاضره در راه آشنایی محصولات اون به همه کمک کنه و مشاوره بده....چون جمله بندی بلد نیستم نمیدونم منظورم رو تونستم از این جمله آخر برسونم یا نه...به هر حال ببخشید)
    پسر خوب میدونی : چه حرف بزرگی داری میزنی ؟؟؟؟

خونه ی من میدون ونک ه! و تا پایتخت 100 متر بیشتر فاصله نداره! ولی هیچ وقت جرات نکردم همچین حرفی بزنم!

میدونی چند نفر رو که می خواستند پولشون رو بریزند دور، فرستادم اپل بخرند!

{
    هر کی می خواست سیستم جمع کنه رو فرستادم آی مک و مک پرو بخره!

هر کی می خواست سونی و دل و این چرت و پرتا بخره فرستادم مک بوک و مک بوک پرو بخره! 

هر کی گوشی خواست گفتم آیفون!

هر کی گفت MP3 گفتم همیشه آیپاد!
    }

میدونی اگر با هر کدومشون می خواستم برم چی میشد!

شما یا خیلی بیکاری ! (که بعید میدونم!)

یا فروشنده ای! و یا تو کار فروش محصولات اپل هستی!

ببخشید خیلی رک گفتم!

Last edited by Microsoft24; 11-04-2010 at 21:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به M24 و director.cinema عزیز.مثل اینکه تقریبا با شما اومدم.خدا کنه که هنوز باشید تا من سوالامو تند تند بپرسم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

[QUOTE=Microsoft24;4837914]پسر خوب میدونی : چه حرف بزرگی داری میزنی ؟؟؟؟

خونه ی من میدون ونک ه! و تا پایتخت 100 متر بیشتر فاصله نداره! ولی هیچ وقت جرات نکردم همچین حرفی بزنم!

میدونی چند نفر رو که می خواستند پولشون رو بریزند دور، فرستادم اپل بخرند!

{
    هر کی می خواست سیستم جمع کنه رو فرستادم آی مک و مک پرو بخره!

هر کی می خواست سونی و دل و این چرت و پرتا بخره فرستادم مک بوک و مک بوک پرو بخره!

هر کی گوشی خواست گفتم آیفون!

هر کی گفت MP3 گفتم همیشه آیپاد!
    }

میدونی اگر با هر کدومشون می خواستم برم چی میشد!

شما یا خیلی بیکاری ! (که بعید میدونم!)

یا فروشنده ای! و یا تو کار فروش محصولات اپل هستی!

ببخشید خیلی رک گفتم!

سلام.....
    نه عزیز من فروشنده که نیستم هیچی، هیچ کدوم از محصولات اپل رو هم هیچ وقت از ایران تهیه نمیکنم....
    اینکه گفتم باهاش برم بخرم رو در صورتی که وقت داشته باشم گفتم......بعدشم تو اینقدر خوب راهنمایی میدی که کسی نیازی پیدا نمیکنه با کس دیگه بره بخره........این رو به این دوستمون گفتم چون دیدم واقعا بدجوری گیر کرده به طوری که حس کردم واقعا توی لنتخاب مدلها هم شک کرده......همین و بس....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مثل اینکه نباید سیستمو رد کنم.ولی مشکل نقدینگیه.در حال حاضر پول نقد زیادی ندارم واسه همین میخام که سیستمو بفروشم.عجیب هم افتادم به اپل خریدن.خودمو میشناسم اینطوری که میشم باید بخرم وگرنه اروم نمیشم.همیشه دوست داشتم 986 بخرم ولی گفتم که یدونه ارزونشو می خرم تا بعد که i7 رو گذاشت می رم اونو می خرم.مطمئن هستم که تا تابستون هم میاد.یه مدت با این {990 یا 991} کار می کنم تا مدل های جدید افتشو بکنه بعد میخرمش.ولی از طرفی نمیخام پول الکی بدم به مکی که کارمو راه نندازه و صرفا هدر کردن پولم باشه.اگه بدونم 990 ممکنه اذیتم کنه بلاخره یه کاری می کنم که 991 بخرم.ولی بیشتر از اونو در حال حاضر نمی تونم.M24 عزیز فرمودید که 990 از عهده این کارا بر نمیاد.991 چطور؟
    راستش یه سوالم داشتم از جناب M24 .خیلی برام جالبه که شما که اینطور عاشق اپل هستید{فکر می کردم فقط خودم اینجوریم} چرا ایدیتون Microsoft هست ولی عکی استیو جابز رو گذاشتید؟از ارایه تناقض استفاده کردین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

جناب M24 الان حدود 3 ساعته که نشستم و دارم تمام پست هاتونو می خونم.حدود 70% جواب سوالامو گرفتم.فکر کنم وقتی تموم شه اون 30% رو هم بگیرم.واقعا واقعا دستتون درد نکنه.به جرات می گم که هیچ جایی رو مثل اینجا تا الان پیدا نکردم که انقدر کامل و پربار باشه.بازم ممنون از این همه انرژی که کذاشتید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز...
    من هر کمکی که از دستم بر بیاد برای شما حاضرم انجام بدم......(حتی اگه شده با خودت بیام لپ تاپ بخری)
    اما برای مشاوره و راهنمایی در جایی غیر از اینجا اجازه بده که اول از m24 اجاره بگیرم و بعد در خدمتتم.....(رسم ادب و مردونگی نیست که به m24 پشت کنم چرا که من از طریق اونه که پست های شما رو میتونم ببینم و بخونم)
    ممنون از شما که اینقدر لطف دارین.من منظورمو شاید بد گفتم.منظور من این بود که یه گفتگویی باشه که به صورت پشت سرهم باشه.مثل مسنجر یا تلفن.آخه وقتی یه چیزی رو می پرسی و همون موقع جوابشو میشنوی خیلی بهتره.ادم می تونه که ظرف چند دقیقه جواب تمام سوالاشو بگیره.ولی خب همینم غنیمته.بازم تشکر از لطف شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •