lol دمت گرم ممد
فقط cave رو لول 5 کن بعد market place بزن
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
horseman خالی بدرد نمیخوره ها !!! یکم نیرو بساز خدای نکرده یکی حمله نکنه فارم شی !![]()
lol دمت گرم ممد
فقط cave رو لول 5 کن بعد market place بزن
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
horseman خالی بدرد نمیخوره ها !!! یکم نیرو بساز خدای نکرده یکی حمله نکنه فارم شی !![]()
lol دمت گرم ممد
فقط cave رو لول 5 کن بعد market place بزن![]()
باشه علي بگو چيكار كنم من امروز فارم كردم ولي ديدم 500 ريسورس الكي هدر رفت چون انبار پر شد !
80 تا سورد دارم . بغلیام هم همشون بیخیاله بازی شدن جز 2-3 نفر !![]()
راستی بازیش خیلی پیچیدس . بخوای همه ساختمونا رو بسازی 1 سالی وقت می بره![]()
نظرتون در مورد اواتارم چيه![]()
خودت که استادی
واسه این گفتم چون cave تا 4 رسیده اون ساختمان مرکزی (اسمش یادم نیست الان) هم لولش بالاست .
من فعلا درگیر نمایشگاه دستآوردهای فجر 31 هستماصلا نمیتونم سر بزنم .
دیگه فارم جواب نمیده همه روستاهای جزیره قدرتشون پایین اومده و تولیدشون کم شده هی باید حمله کنم قدرتشون رو زیاد کنم.کم کم باید بازیکنای دیگه رو فارم کنم.
آها خوب بگو دیگه ! فکر کردم همینطوری داری آکادمی میبری بالا
پیچیده نیستش فقط آپگیرد ساختمونا کلی وقت میگیره
بخورمت
رسیدی فصل 4 ؟![]()
توش چيكار ميكنين ؟!!من فعلا درگیر نمایشگاه دستآوردهای فجر 31 هستماصلا نمیتونم سر بزنم .
آرزو بر جوانان عيب نيست !!دیگه فارم جواب نمیده همه روستاهای جزیره قدرتشون پایین اومده و تولیدشون کم شده هی باید حمله کنم قدرتشون رو زیاد کنم.کم کم باید بازیکنای دیگه رو فارم کنم.
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
نخير قسمت آخر فصل سه هستم ...بخورمت
رسیدی فصل 4 ؟![]()
وايييي سونا چقدر باحاله آدم حال ميكنه :دي
به به مشتاق دیدار
خب حمله کن دیگه ! از 7 روز محافظت فکر کنم گذشته باشه ...
دقت كردين پست پشت سر هم بدين پست هاتون با هم تركيب ميشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)