برند ژاپنی اما ساخت چین : کیفیت مودم متوسط رو به پایین.
پیشنهاد تو رنج قیمتی زیر 100 تومان حتی 120 اول linksys دوم asus سوم tplink اما خودم باشم tplink ور مدارم به دلیل مدل های بهتر تو ضمینه وایرلس
برند ژاپنی اما ساخت چین : کیفیت مودم متوسط رو به پایین.
پیشنهاد تو رنج قیمتی زیر 100 تومان حتی 120 اول linksys دوم asus سوم tplink اما خودم باشم tplink ور مدارم به دلیل مدل های بهتر تو ضمینه وایرلس
شما اطلاع دارید برد مسافتی این مدل چقدره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من بالاخره تصمیم گرفتم که یک مودم وایرلس tp-link 8960n بگیرم. گفتم که برد بیشتر از 25 متر احتیاج ندارم. و میخواهم مودم را با کابل به pc خانگی و بطور بیسیم به لپ تاپ وصل کنم.آیا نظر شما دوستان هم مساعد است؟. حداکثر بودجه هم 80000 تومان است. توی این رنج مدل بهتری میتوانم بگیرم؟. البته چون در آینده به خانه دو طبقه میروم بردش هم برایم مهم است. لطف کنید تا نخریدم راهنمایی آخرین را هم بکنید. برای اتصال به گوشی موبایلم بطور بیسیم آیا تنظیمات خاصی میخواهد؟
از تی پی لینک که زیاد خوشم نمیاد
حالا شما یه اکسس پوینت ارزون معرفی کنید که
1 - از مودم 2500U خودم بهش اینترنت بدم
2 - از لن اکسس پوینت اینترنت بگیرم بدم به کامپیوتر
3 - از وایرلسش برای گوشی و آیپدم استفاده کنم
هم یه مدل از دی لینک هم تی پی لینک و هم لینک سیس و اسوس - معرفی کنید ببینیم تا چی میشه
بیشتر از 50 60 نشه ها که پول ندارم
اساتید هیچکس نمیخواهد من راهنمایی بکنه؟
سلام
TD-W8960N فکر میکنم حدودا 100 تومن باشه . توی این رنج هم بهترینه مگه اینکه N11 ایسوز رو بهش ترجیح بدی .
واسه بردش هم قبلا صحبت شده نمیشه نظر قطعی داد ولی چون انتن هاش قابل تعویض هستن نهایتا اگر بردش هم واسه شما کافی نبود میتونید انتن ها رو با انتن های قوی تر جایگزین کنید .
با این قیمت D LINK DSL-2750U هم هست که واقعا امکانات فوق العاده ای داره ولی هنوز از کیفیتش مطمئن نشدم .
Last edited by cold398; 04-09-2011 at 13:43.
سلام
آقا این wan که بعضی از مدل ها دارن چی هستش ؟
این db انتن هر چی بیشتر باشه بهتره دیگه ؟
WAN همون پورت LAN برای تامین () اینترنت روتر یا اکسس پوینت هست.
بله.گرچه عوامل دیگه ای تاثیر دارند و همچنین اگه سازندگان مودم دروغ نگفته باشند.![]()
میخوام اینو بگیرم نظرت در موردش چیه
asus
DSL-N10
به نظرم مدل بدی نمیاد
البته من dlink دارم الان خیلی خیلی راضی هستم (2500U) ساده ترین مدل هستش
االان موندم اکسس پوینت بگیرم یا مدل ای دی اس ال وایرلس که فقط یه مودم روشن باشه نه دوتا
برد linksys 120n مگه چقدر هستش که همه ازش ناراضی هستن
شما روی اکسس پوینت یا روتر خالی کلیک کنید خیلی بهتر هست.(از اونجایی که مودم ای دی اس ال دارید.)
بردش رو یکی از دوستان 80 متر فرموده بودند.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)