ادم بستگی به شانسش داره نمیشه به تک تکشون زنگ زد گفت تولید چه تاریخیه یا کارکردش چقدره فقط باید قیمتو دید رفت پیش طرف!
ادم بستگی به شانسش داره نمیشه به تک تکشون زنگ زد گفت تولید چه تاریخیه یا کارکردش چقدره فقط باید قیمتو دید رفت پیش طرف!
این که خوبه ماشین من تولید2/4/89بود ولی سند کمپانی برای30/6بود.جالبتر اینکه تاریخ تولید ضبطش روی کارت گارانتیش نوشته شده بود29/12/89یعنی سایپایی ها حتی تدارک این رو دیده بودند که ماشین رو سال آینده تحویل بدهند.اینقدرخاک توماشینه که باید 10تومن انعام بدم که بشورنش![]()
Last edited by asgarian; 02-10-2010 at 20:14. دليل: غلط املایی
ایشالا مبارکت باشه کیفشو ببرید ماکه اینقدر گرفتاری داریم هنوز سوارش نشدیم لذتشو ببریم و پلاکشو نصب نکردم.
حرف شمام در ارتباط با وام و این داستانا هم کاملا درست میگی همینه ... بله زنگ زدم منم ...
مه شکن عقب عجب نوری داره از 206یاد گرفتن اما خیلی خوشگلش کرده امشب دیدم کوچه روشن شده بود انقدر نورش زیاده!
سلام بچه ها
منم 27 مهر 111 تحویل میگیرم (نوک مدادی)
یه سوال خیلی مهم دارم از دوستانی که ماشینشونو تحویل گرفتن، اونم اینکه شنیدم مصرف این ماشین صدی 10 لیتر هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی کارخونه زده صدی 7 لیتر ولی در عمل صدی 10 لیتر میسوزونه !!!
اینم لینکی که این مطلب توش مطرح شده : (البته تاپیکش قفل شده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این سوال من بود که تو tt مطرح کردم....
فکر میکنم که تا کامل آب بندی بشه اینجوری میسوزونه و بعدش درست بشه....![]()
ولی من مشکلی ندارم!همون صدی هفته
رئیس شما چند وقته ماشینو گرفتی.....؟؟؟؟![]()
دوستان قبل از اینکه این ماشینو نداشتین چقدر میومدین بحث میکردین اما الان که گرفتین اینجا سوتو کوره انگار همتون از ماشین اینقدر راضی هستین اینجارو فراموش کردین؟!درسته؟
ما همیشه در خدمتیم.شما بگید که ما جواب بدیم.
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
منم هفته پیش گرفتم ولی سوختش خیلی خوبه.شاید موتور اونایی که صدی ده میسوزونه تنظیم نیست.
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
منم هفته ی پیش گرفتم ولی صدی هفت میسوزونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)