تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 95 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه ehsan64_iq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوستان خسته نباشید
    من میخوام یک اچ دی تیوی پلاسما G10 بگیرم و یک وسترن هم بزارم کنارش اخه کیفیت G10 رو ستایش میکنم
    ولی
    آمدم توی تاپیک و 31 صفحه رو کامل مطالعه کردم و میخوام از تمامی دوستان اهل فن بپرسم آیا b690 که داره از تعریف میشه میتونه mkv هایی با بیتریت بالا 20 مگ رو پخش کنه یا سامسونگ این آپشن رو فقط واسه عرض اندام گذاشته
    در ضمن من فقط با سورس فول اچ دی اونم با حجم بالای 15 گیگ سروکار دارم
    لطفا بی طرفانه راهنماییم کنید
    (از مدیران میخوام که تاپیک رو انتقال ندن آخه اینجا بحث تازه ست)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با توجه به اینکه می بینم سئوالات زیادی در مورد ورژن های اروپائی و آسیائی این تلوزیون در ذهن دوستان وجود داره یک راهنمائی جامع و کامل برای استفاده دوستان قرار می دم که بتونید صحیح تصمیم گیری کنید .
    اول در مورد تفاوت ظاهری ورژن های اروپائی و آسیائی ، توجه داشته باشید که ورژن اروپائی این مدل اون حاشیه قرمز رنگ پائینی رو که شما در نمایندگی ها می بینید نداره و بجای اون یک نوار برجسته خاکستری ( گرافیتی ) دیده می شه و سنسور مادون قرمز ورژن اروپائی در وسط تلوزیون قرار داره و در ورژن آسیائی این سنسور در منتهی علیه سمت راست تلوزیون به غیر از این موارد این دو ورژن تفاوت ظاهری دیگری ندارند .
    در مورد تفاوت ورودی های این دو ورژن باید بدونید که ورژن اروپائی دارای دو ورودی اسکارت می باشد که ورژن آسیائی از اون بی بهره هست و به جای اون ورودی کامپوننت داره و ورودی اسکات محض اطلاع دوستانی که نمی دونند یک فیش برای ارسال یکجای صدا و تصویر هست که کیفیتی مشابه کامپوننت داره . به غیر از این تفاوتی در ورودی ها و خروجی ها نیست .
    در مورد تیونر دریافت تصاویر که همه می دونند ورژن اروپائی گیرنده دیجیتال ----T داره که ورژن آسیائی از اون بی بهره هست . این گیرنده در شهر های تهران - اصفهان و ساری فعال می باشد و بزودی در سراسر کشور می تونید استفاده کنید و تجربه شخصی من کیفیت تصاویر رو از ماهواره اینتلست ترجیح می دم ولی صد در صد از تصویر آنتن بهتره .
    در مورد کشور مونتاژ کننده ورژن آسیائی در مالزی مونتاژ می شه و ورژن اروپائی در کشور اسلوواکی . ورژن اروپائی رو فقط از بانه می تونید تهیه کنید . ورژن اروپائی که در بانه فروخته می شه برای فروش در کشور انگلستان سفارش شده است .
    در مورد زیر نویس فارسی که اکثر دوستان سئوال دارند بله ورژن اروپائی در پخش از USB در خواندن زیر نویس فارسی با فرمت SRT مشکل داره چون فونت فارسی یا همون عربی رو نمی شناسه .ولی این مشکل چاره داره و شما باید زیر نویس های srt رو به idx تبدیل نرم افزاری هست که نوشته ها رو به صورت عکس روی فیلم شما ماسک می کنه و می تونید زیر نویس فارسی رو داشته باشید . پس مشکلی نیست و دیدن زیرنویس راه داره .
    در مورد تغییر فرم ویر ورژن اروپائی به آسیائی خیر توصیه نمی کنم مشکلی که پیش می یاد ورودی های تلوزیون دچار مشکل می شند و تلوزیون ورودی ها رو نمی شناسه پس به فکرش نباشید .
    فروشنده تلوزیون در بانه آقای رستمی که در این سایت هم فعال هستند می گفت که ورژن اروپائی در پخش از USB کامل تر هست ولی ایشون از نظر فنی فردی کم اطلاع هستند و نمی شه به حرف ایشون استناد کرد ولی تجربه شخصی خودم هر فرمتی که من به این تلوزیون دادم مثل بنز پخش کرده . حتی blue Ray TS
    چون خودم ورژن آسیائی ندارم نمی تونم مقایسه صحیح داشته باشم ولی فکر می کنم در شناخت Audio Codec
    در فرمت MKV کامل تره .
    در مورد تفاوت قیمت ورژن اروپائی با آسیائی در بانه این تفاوت بیست هزار تومان هست .

و اما مورد آخر که ورژن آسیائی بخریم یا اروپائی ؟ منهای گیرنده دیجیتال مدل اروپائی شخص خودم B650 اروپائی رو گرفتم و ملزم شدم از بانه بگیرم به چند دلیل :
    یک حضرات منفعت طلب سام سرویس که مطالبه ی بیش از خدماتشون دارند و یک جور ... خوری هم در مورد اون سینماهای مزخرفشون دارند . جالبه بدونید نمایندگی بابل و ساری حاضر به گرفتن سینمای همراه نبودند و الزام می کردند که حتما باید بگیرید جل الخالق !
    مورد دوم اینکه باید بدونید خدمات گارانتی در امریکای شمالی و اروپا قوانین سخت گیرانه ای دارند و به قول عوام با کسی شوخی ندارند و در صورت کوچکترین مشکل کمپانی ملزم به جمع آوری محصول و رفع نقص میشه و این هزینه های هنگفتی رو تحمیل می کنه به کمپانی بنابراین محصولاتی که در اتحادیه اروپا عرضه می شند سختگیرانه تر در مونتاژ و قطعات مصرفی تولید می شند شک نداشته باشید .
    و مورد دیگه اینکه چیزی به عنوان B690 در دنیا وجود خارجی نداره و فقط در ایران عزیز خودمون عرضه می شه که در واقع همون B650 سفارش سام سرویس کذائی هست . من از نظر معنوی ارضا می شم یه جنس اصالت دار بگیرم تا یه ....

و اما مطلب آخر : در مورد دوستانی که شک در خرید کلی نوع LCD یا LED از برندهای مختلف دارن من خودم یکی از فن های سونی هستم حدود 15 سال تمامی محصولاتی که استفاده می کنم سونی هستند و به عنوان کسی که فیلم رو غیر از HD اصلا نگاه نمی کنم و بالای یک ماه وقت گذاشتم برای مقایسه تصاویر برندهای مخلف بدون هیچ تعصبی شک نداشته باشید بعد از سری 450X سونی هیچ مدلی در بازار حتی LED های خود سامسونگ به گرد این مدل نمی رسند . در این مورد تردید نکنید . این مدل Best Buy هست پول خودتون رو حروم نکنید .

به طور کامل و جامع همه موارد رو توضیح دادم . دیگه اگه کسی در مورد ورژن اروپائی و آسیائی سئوال کنه خودم شخصا میام خفش می کنم .

ممنون ، عالی بود ولی فعلا که اروپاییش قحط اومده

فکر می کنم اخر مجبور شم همون سام سرویسشو بخرم !!!

داره خودمونی میشه T.N.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام،
    2 تا مطلب:
    1. کسي ميدونه اين تلوزيون چه خروجي هاي صوتي داره؟ مثلا خروجي SPDIF داره يا نه؟ ميخوام بدونم ميشه صداي خروجيشو به اسپيکر وصل کرد؟ آخه خودش که يه مديا پلير کامله و سينماش هم که خوب نيست يعني وايرلس نيست و بلوري نداره و خيلي از فرمت هارو هم که پخش نميکنه. در کل بگم به نظر من بهترين ترکيب تلوزيون + لپتاپ + اسپيکر هست البته يه اسپيکر خفن مثل Logitech Z5500. تازه لپتاپ همه فرمتي را ميخونه و بلو ري هم داره.
    2. رفتم تو سايت سامسونگ امريکا ديدم مدل LN40C650 را زده. امکاناتش دقيقا يکي بود فقط طراحيش فرق داشت و 400$ ارزونتر بود يعني به جاي 1499$ شده بود 1099$. نظرتون چيه؟ ارزش صبر کردن داره؟

4. این کاربر از T.N.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه antoni_114's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    آیا 690 یا 650 ورودی tv Scsrt دارد ؟
    مدل اروپاییش یعنی b651 بله دو تا ورودی Sscart داره

6. این کاربر از antoni_114 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام،
    2 تا مطلب:
    1. کسي ميدونه اين تلوزيون چه خروجي هاي صوتي داره؟ مثلا خروجي SPDIF داره يا نه؟ ميخوام بدونم ميشه صداي خروجيشو به اسپيکر وصل کرد؟ آخه خودش که يه مديا پلير کامله و سينماش هم که خوب نيست يعني وايرلس نيست و بلوري نداره و خيلي از فرمت هارو هم که پخش نميکنه. در کل بگم به نظر من بهترين ترکيب تلوزيون + لپتاپ + اسپيکر هست البته يه اسپيکر خفن مثل Logitech Z5500. تازه لپتاپ همه فرمتي را ميخونه و بلو ري هم داره.
    2. رفتم تو سايت سامسونگ امريکا ديدم مدل LN40C650 را زده. امکاناتش دقيقا يکي بود فقط طراحيش فرق داشت و 400$ ارزونتر بود يعني به جاي 1499$ شده بود 1099$. نظرتون چيه؟ ارزش صبر کردن داره؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام،
    2 تا مطلب:

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درود
    من یک سئوال داشتم.یک ----- HD داریم لینوکسی.زمان خرید خود فروشنده یک کابل HDMI خیلی خیلی خیلی ارزون روی ریسیور گذاشت یعنی میشه گفت قیمتش شاید 5 تا 10 تومن بوده باشه.وقتی ریسیور را روشن میکنیم بالای صفحه مینویسه 50 هرتز.چرا؟؟؟؟یعنی کابل باید بخریم براش یک کابل خوب و سازگار با b690 36 اینچ؟؟؟قضیه چیه لطفا کمک کنید.چون توی شبکه های اچدی وقتی فوتبال پخش میشه وقتی از دوربین بالا نشان میده خط های زمین میلرزه.حالت اسلو.ممکنه از کابل باشه؟؟؟اصلا چرا 50 هرتز میشناسد؟؟؟
    مرسی منتظرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام،
    2 تا مطلب:
    1) يك خروجي هدفون، يك خروجي صدا (به صورت دو فيش قرمز و سفيد( همون چپ و راست))
    2) اصولا در لوازم صوتي و تصويري، موبايل، كامپيوتر و از اين قبيل انتظار هيچ فايده اي نداره چون تا وقتي مدل جديد نياد قبلي ارزون نميشه و وقتي ارزون شد شما مدل جديدتر رو مي خوايد.

11. این کاربر از Mehdim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درود
    من یک سئوال داشتم.یک ----- HD داریم لینوکسی.زمان خرید خود فروشنده یک کابل HDMI خیلی خیلی خیلی ارزون روی ریسیور گذاشت یعنی میشه گفت قیمتش شاید 5 تا 10 تومن بوده باشه.وقتی ریسیور را روشن میکنیم بالای صفحه مینویسه 50 هرتز.چرا؟؟؟؟یعنی کابل باید بخریم براش یک کابل خوب و سازگار با b690 36 اینچ؟؟؟قضیه چیه لطفا کمک کنید.چون توی شبکه های اچدی وقتی فوتبال پخش میشه وقتی از دوربین بالا نشان میده خط های زمین میلرزه.حالت اسلو.ممکنه از کابل باشه؟؟؟اصلا چرا 50 هرتز میشناسد؟؟؟
    مرسی منتظرم.

داره خودمونی میشه sajjad200333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تلویزیون من مدل b 690 اروپایی هستش و چند روز پییش از سایت سامسونگ انگلستان آپدیتش کردم ....
    ولی نمیدونم در منوی مخفی وقتی نام کشور رو تغییر دادم و دوباره برگردوندم جای خودش منو های تلویزیون که در حالت اورجینال زرشکی بودند به رنگ آبی آسمانی در اومدند ....از دوستان اگه کسی راهی بلده یاد بده البته من ریست فاکتوری هم کردم ولی جواب نداد.... متشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •