تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 101 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1009

نام تاپيک: Dead Space 2

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

وحید جون خدا از زبون بشنوه. دوستان یکی مثل ما علاقه ای به فرتی تموم کردن نداره و اصلانم براش افتخار نیست که هنوز بازی نیومده تموم کنه بنده شخصا دارم اسه اسه میرم تازه رسیدم چپتر 7 ( همه جا را میگردم از اینور به اونور وول میخورم و کلا خیلی اروم بازی میکنم ) از دوستان عزیز خواهشمندم که لطف کنید از داستان بازی چیزی نگید یا حداقل از اسپویلر استفاده کنید .

بازم ممنون. ( البته ببخشید با این پستم قصد توهین به کسی رو نداشرم سوء تفاهم نشده باشه )
    آقا قربون دهنت, من نمیدونم این زود تموم کردن بازی چیه که افتاده تو جون این Gamer ها !!؟؟ طرف بازی رو میگیره بعد میزاره رو درجه ی Under Amature بعد از 6 ساعت میاد پست میده که بله دیگه من بازی رو اول همه تموم کردم

بابا قربونتون برم قشنگ بشینید با خونسردی کامل از بازی لذت ببرید !! مثل اینکه طرف تو جاده چالوس با 300 تا مثل اسب رانندگی کنه و برسه به شمال بعد خوشحالم هست که چقدر زود رسیده !! بابا همه ی مسافرت شمال به همون جاده چالوسه نه شهرش !!

یکی به من گفت Modern warfar II رو تو 5.5 ساعت تموم کرده !!! من شاخ در آوردم !! خودم با Hardcore یه هفته طول کشید تا تموم کردم !!

تائید میشه پست وحید عزیز .

من تا ببینم دوستان دارن بازی رو تعریف میکنن سریع صفحه رو میبندم امروز تازه میخوام شروع کنم !

مخلصیم .
    من که هنوزم نفهمیدم داستان بازی چیه !!
    روی درجه hardcore، نمیتونید NEW GAME+ بازی کنید( یعنی با اسلحه ها و آپگرید های قبلی) و باید از اول اول بازی کنید.اما روی بقیه میشه بعد از هر بار تموم کردن با همون اسلحه های قبلی بازی کنید.(و آپگرید های قبلی)!جالب اینجاست که لباس هایی که Round2 بهتون میده (دفعه دوم بازی) خیلی جالب تر و باحال تر هست و اگر achievement اینکه با همه اسلحه ها دشمن بکشید رو میخواین باید دوباره تا چپتر 4-5 برید تا Force gun رو پیدا کنید. (به نظر من بهترین لباس بازی Elite advanced هست که آخرین لباس بازی هم هست.
    آره !! اینجوریاست !!؟؟ بابا خیلی نامردیه که !!

من الان Force Gun رو دارم واقعا نجات دهندس !!

آره دیگه همیشه آخرین لباس بهترینه !! ولی کار قشنگی کردن فرم لباس هارو تغییر دادن , اون مدل قبلی آدم رو خسته میکرد .

ببینم راستی داستان بازی جایی برای شماره 3 گذاشته ؟ آخه با این گند کاری هایی که Capcom سره RE در آورده به نظره من این بازی میتونه رتبه ی 1 رو تو Horror داشته باشه .

SH که کلا سبکش فرق میکنه و قابل مقایسه نیست.
    Last edited by SamGun; 29-01-2011 at 16:04.

2. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من با این اسلحه اره مانندش خیلی حال میکنم.
    در قسمت اول هم زیاد از این استفاده میکردم اینجا هم این رو زیاد اپدیت میکنم و جلو میرم.
    خیلی سلاح توپیه..بده اهسته قشنگ قصابیشون کن.

4. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت papilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تو چپتر 5 اونجا که چنتا دایره تو در تو دارن باسرعت می چرخن. اونجا باید چیکار کرد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

گرافیک بازی حداقل برای PC خیلی بهتر شده نسبت به نسخه قبلی ....
    کلا گرافیکش عالیه !
    به خصوص با رزولوشن Full HD و تمام تنظیمات گرافیکی بازی هم روی حداکثر ...

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببینم راستی داستان بازی جایی برای شماره 3 گذاشته ؟ آخه با این گند کاری هایی که Capcom سره RE در آورده به نظره من این بازی میتونه رتبه ی 1 رو تو Horror داشته باشه .

SH که کلا سبکش فرق میکنه و قابل مقایسه نیست.
      محتوای مخفی: لو رفتن داستان!وارد نشوید : د ی 
    والا آخرش که زنده می مونیم با Eline فرار می کنیم دیگه! نمیدونم شاید مثلا بیماری بعدا روی زمین بیاد! : د ی ولی نباید دیگه بازی رو کش بدن،فکر کنم بازی تموم شده باشه بهتر باشه.

کلا گرافیکش عالیه !
    مشخصه!همیشه همینطور بوده!!

من با این اسلحه اره مانندش خیلی حال میکنم.
    در قسمت اول هم زیاد از این استفاده میکردم اینجا هم این رو زیاد اپدیت میکنم و جلو میرم.
    خیلی سلاح توپیه..بده اهسته قشنگ قصابیشون کن.
    آره،اتفاقا یکی از achievemnet هاش هم مال همینه! 4 نفر رو با یک تیغ بکشید => 10 تا gs
    تو چپتر 5 اونجا که چنتا دایره تو در تو دارن باسرعت می چرخن. اونجا باید چیکار کرد
    Sp رو بخونید!
      محتوای مخفی: شاید بعضی ها بخوان خودشون حل کنن! 
    شما باید اول با آسانسور برید پایین (جایی که 3 تا حلقه می چرخن) اونجا بالای همون به قول شما دایره ها،یه چیزایی هست که علامت آهنربا داره،اونارو با B به پایین بیارید(2 تا روبروی هم هستن) سریع باید انجام بدید. بعدش تا 2 تا دیگه فعال میشه. این 2 تا رو اول اون دایره ها رو با y کند کنید بعدش با b علامت های آهنربا رو پایین بیارید( این 2تا هم رو بروی هم هستن)، بعدش 2 تا دیگه هم میاد که این 2 تا هم همینطور) (فقط خیلی سریع) بعدش هم برید و پای اون کنترلر سمت چپتون که الان آبی هست،فعالش کنید و Gravity غیر فعال میشه و با ls در هوا غوطه ور شید.
    Last edited by gap; 29-01-2011 at 17:42.

8. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان یه لعنت میفرستم شما بگید بش باد. لعنت به EA من موندم این شرکت چقدر می خواد سره یه محصول بخوره. چه معنی میده که برای انلاین بازی کردن یه بازیش یه باره دیگه پول بدیم . یعنی چی که فقط دو روز میشه بازی انلاین بزنی و بعد باید وجه واریز کنید. از یه طرف مایکروسافت می یاد اکانت گلد میفروشه دیگه بعد این EA این وسط چی میگه . میخوام ببینم کم سره خوده بازی سود میکنه . حالا ما هیچی که کرک شده میخریم اون بابایی که نزدیک 50 دلار پول میده باید بیاد برای انلاین هم یه پول دیگه بده تازه اگه اکانت گلد هم داشته باشه. چقدر یه شرکت میتونه حریص باشه.
    خوب دیگه اون پولی که مایکروسافت میگیره بابت شبکه Xlive یک سنتشم به جیب EA یا هر پابلیشر دیگه نمیره ...
    اون فردی که بازی رو 60 دلار میخره دیگه نیاز نداره به خاطر انلاین پول بده فقط سریال بازیش رو وارد میکنه در واقع EA فقط اون افرادی که بازیش رو روی 360 و Ps3 به صورت غیر قانونی استفاده میکنند و Pirate (دزدی ) میکنن مجازات میکنه و نمیزاره همین طور مفتی انلاین بازی کنند ... !

10. این کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

کلا گرافیکش عالیه !
    گرافیک که واقعا فوق العادس(البته من تجربمو رو کنسول میگم)ولی مساله اینجاس که درصد پیشرفت گرافیکیش نسبت به شماره قبل کمه........... .

میانگین نمرات بازی:

ps3:
    90.27%

xb360:
    90.14%

pc:
    88.60%

.
    .
    Last edited by halflife g; 29-01-2011 at 18:45.

12. 12 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

گرافیک که واقعا فوق العادس(البته من تجربمو رو کنسول میگم)ولی مساله اینجاس که درصد پیشرفت گرافیکیش نسبت به شماره قبل کمه........... .

میانگین نمرات بازی:

ps3:
    90.27%

xb360:
    90.14%

pc:
    88.60%

.
    .
    قابل توجه PC Fan های محترم !! :

pc:
    88.60%

=============
    مراد جان یه چند تا مقایسه تر و تمیز از تفاوت گرافیکی کنسول و PC این بازی بزار برای بچه ها تا دیگه تا دیگه حرفی نمونه .

راستی تفاوت PS3 و Xbox تو چیه که انقدر کمه !؟ نور پردازی یا فریم ؟

14. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

pc:
    88.60%

=============
    مراد جان یه چند تا مقایسه تر و تمیز از تفاوت گرافیکی کنسول و PC این بازی بزار برای بچه ها تا دیگه تا دیگه حرفی نمونه .

راستی تفاوت PS3 و Xbox تو چیه که انقدر کمه !؟ نور پردازی یا فریم ؟

وای.........

سعید جان.....جان من بی خیال شو ...........قصد من از گذاشتن این اعداد یه آمار دهی کلی بود اصلا قصد مقایسه در بین نیس چون سرانجام خوبی نداره

( و البته نمیشه گفت این اختلاف امتیاز از چی بوده باید نقدا رو خووند)

+

والله ps3 با x360 که فرقی ندارن ......این اختلافشون به 1 درصد هم نرسیده ولی یکی دو تا از سایتا به خاطر یه نسخه مخصوص بازی به نام deadspace Extraction که تو ps3 بوده امتیاز بالاتری بهش دادن ..... .

این بازی deadspace Extraction همون نسخه wii بازی هستش که جریانات متفاوتی از شماره 1 رو نشون میده و البته بازی بصورت ریلی هستش(یعنی کاراکتر خودش حرکت می کنه و شما فقط شلیک می کنید)این نسخه برای ps3 با قابلیت استفاده از سنسور حرکتی move بوده...... .

.
    .

16. 10 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

pc:
    88.60%
    اگه شما دیدی که یه سایت به نسخه PC کمتر از نسخه کنسول امتیاز داد اونوقت قابل توجهه نه اینکه میانگین کمتر باشه . دلیلشم واضحه ولی من هم یادآوری میکنم . فرض کنیم دو تا سایت مربوط به PC بازی رو ریویو کنن و یکی 10 و یکی 8 بده . با توجه به اینکه دیگه این سایت ها نسخه کنسول رو ریویو نمیکنن میانگین برای PC تو متاکریتیک 9 ثبت میشه . از طرف دیگه هم دو تا سایت مربوط به کنسول به بازی برای مثال 10 و 9 بدن بازم با توجه به اینکه نسخه PC رو ریویو نمیکنن میانگین کنسول هم 9.5 ثبت میشه .
    به نظر شما این دلیل بهتر بودن بازی رو یه پلتفرم خاص هست؟
    در ضمن حتی اگه شما منظوری هم نداشته باشید ولی این پست شما تحریک کننده هست...

18. 8 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •