فکر میکنم منظور پژمان خان عنوانی در لیگ قهرمانان آسیا باشه نه در قهرمانیه باشگاه های آسیا! منظور ایشون فرمت جدید رقابت هاست...فقط من متوجه این حرفتون نشدم این موضوعی که گفتید رو منظورتون احتمالا از مقام دومی در چند سال اخیر بود دیگه![]()
![]()
فکر میکنم منظور پژمان خان عنوانی در لیگ قهرمانان آسیا باشه نه در قهرمانیه باشگاه های آسیا! منظور ایشون فرمت جدید رقابت هاست...فقط من متوجه این حرفتون نشدم این موضوعی که گفتید رو منظورتون احتمالا از مقام دومی در چند سال اخیر بود دیگه![]()
![]()
دوره بعد که استقلال و پرسپولیس حضور دارند بد جوری تو لیگ قهرمانان گند خواهند زد سپاهان هم که با او سرمربی اش که همیشه تو مسابقات اسیایی شاهکار میکنه وضعش مشخصه
ذوب اهن هم شاید این بار خوش شانس نباشه و زود حذف بشه (ولی در کل خیلی ناراحت شدم که ذوب اهن قهرمان نشد)
این خلاصه ای از فوتبال ما بود...........
Last edited by hompoil; 13-11-2010 at 23:28.
بعد از ناکامی جوانان نوجوانان و شاید معلوم بودن تیم امید و بزرگسالان که از حالا هم کاملا مشخص هست نمی تونن موفقیتی برامون داشته باشن شاید تنها امیدمون به ذوب آهن بود که متاسفانه تو گام آخر کم آورد
البته به نظر من باید همه چیز ما به همه چیمون بیاد شاید قهرمانی ذوب آهن یکم این معادلات رو بهم میزد که انگار این مورد هم محقق نشد
من بازی رو ندیدم و تو رادیو شنیدم .(گزارشگر رادیو هم می گفت موقعیت برای ذوب اهن بعد می گفت ذوب اهن گل خورد!!!!!!!)
اما تو اخبار وقتی گل های کره رو دیدم خیلی تعجب کردم .
گل اول و گل سوم خیلی بد خوردن گل دوم رو هم اشتباه جا گیری بود.
ذوب اهن از نظر روانی کم اورد که نتیجش میشه موقعیت خراب کردن و اشتباه در دفاع.
راستی تو اخبار میدیم صدای خیابان هم بود که داشت اروده کشی میکرد( نمی دونم چرا با گزارشش حال میکنم حس حماسی داره یاد شاهنامه میفتم )
ذوب آهن تيم خوبيه..
حيف فوتبال ايرانه كه تيمي مثل ذوب اهن توشه..!
خیابانی همچین داد و هوار و عربده کشی راه انداخته بود که من به نوبه خودم به شدت نگران سلامتیش هستم![]()
آره خدا وکیلی!وقتی ذوب گل سوم رو (با فریاد های "باید مراقب باشن"
خیابانی) دریافت کرد، یه آن صدای جواد جون در نیمومد!
گفتم نکنه سکته رو زد!!!
![]()
بايد موقع گل ذوب اهن ميديدين چيكار كرد!!!
جوري داد و هوار كرد كه هركسي نتيجه رو نميدونست فكر ميكرد بازي مساويه و ذوب گل برتري رو زده
از قبل نيمه اول هم صداش گرفت.
محتوای مخفی: خیابانی در چند نگاه!!
Last edited by davy jones; 14-11-2010 at 12:09.
من بیشتر از بازی نگران حنجره خیابانی بودم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)