تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 35 اولاول ... 222829303132333435 آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 346

نام تاپيک: جام جهانی فیفا - آفریقای جنوبی ۲۰۱۰ / پیش از رقابت‌های اصلی

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حسین جان من بعید می دونم تک مهاجم بازی کنه.
    موافقم ، اصولا دن فابیو به 4-4-2 دایموند علاقه داره و بعد از آریگو ساکی ( ساچی ) بیشترین حق رو بر گردن این سیستم ( از لحاظ تکمیل و ویرایش اون به ورژن امروزیش ) داره . البته در تیم ملی انگلیس با 4-2-3-1 هم بازی کرده . به هرحال باید منتظر بمونیم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ویا: برایم فرقی نمی کند در چه پستی بازی کنم
    داوید ویا آماده است تا در هر پستی که سرمربی تیم ملی اسپانیا از او بخواهد به میدان برود

سایت گل – داوید ویا مهاجم تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی اعلام کرد که برایش اهمیتی ندارد که مربی تیم او را در چه پستی به بازی بگیرد و مهمترین نکته برایش این است که در ترکیب اصلی تیمش قرار بگیرد.
    ویا در گفتگو با پرس اسوشیشن گفت:« مهمترین نکته این است که برای تیم به میدان بروی. اگر من به تنهایی در خط حمله قرار بگیرم، معمولا در میانه میدان هستم ولی اگر مهاجم دیگری هم به میدان بیاید، قطعا به جناحین متمایل می شوم و اصلا برایم اهمیتی ندارد.»
    این در حالی است که فرناندو تورس همچنان با روزهای مصدومیت دست و پنجه نرم می کند و انتظار می رود که به اولین دیدار تیم ملی اسپانیا درجام جهانی مقابل سوئیس برسد.
    اسپانیا در گروه اچ این رقابتها با تیمهای شیلی، سوئیس و هندوراس همگروه است و امشب در دیداری دوستانه مقابل کره جنوبی قرار خواهد گرفت.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دل بوسکه و تمجید از شیوه رفتار والدس

هیچ خبری از استرس و فشار در اردوی ماتادورها نیست

سایت گل- بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی زبان به تمجید از رفتار ویکتور والدس در قبال انتقادهایی که به ایکر کاسیاس وارد آمده و حمایت او از سنگربان شماره یک تیم ملی اسپانیا گشوده است.
    پس از نمایش نه چندان خوب ایکر کاسیاس در دیدار دوستانه اسپانیا مقابل عربستان سعودی انتقادات فراوانی متوجه سن ایکر شد ولی والدس در صحبتهایی اعلام کرد که اصلا نمی تواند درک کند که کسی عملکرد کاسیاس را زیر سوال ببرد.
    در این میان، دل بوسکه سر مربی تیم ملی اسپانیا نیز با تمجید از نحوه برخورد والدس در این رابطه گفت:«واقعا احساس رضایت می کنم.والدس با صحبتها و رفتارهایی که دارد، جو نامساعد و سنگینی که ایجاد شده بود را برطرف کرد و از این بابت واقعا خوشحالم. او رفتار مثال زدنی دارد که نه تنها در گفته هایش، بلکه در عملکردش نیز مشهود است.»
    سرمربی تیم ملی اسپانیا درادامه صحبتهایش که در روزنامه آ.اس انعکاس یافت گفت:« هریک از ما نظرات شخصی خودمان را داریم. من والدس را نمی شناختم و هیچ وقت نمی توانستم در مورد او قضاوت کنم.ما افراد زیادی را داریم که بسیار باشخصیت و جنتلمن هستند. اگر گاهی وقتها در دنیا حس می شد که انسانیت تا حدودی در گروه های این چنینی زیر سوال رفته است، رفتار روزهای اخیر والدس نشان داد که این حس انسانیت همچنان وجود دارد.»
    کد:

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حسین جان من بعید می دونم تک مهاجم بازی کنه.
    من پیش بینی می کنم ترکیب اصلی یه چیزی توی این مایه ها باشه:
    گیرین
    فردیناند-تری-گلن جانسن-اشلی کول
    لمپارد-جرارد-میلنر-لنون
    رونی-هسکی

اگه گرت بری هم مصدوم نباشه جای میلنر بازی می کنه.البته هیچی معلوم نیست. ولی یه سری بازیکنا اگه مصدوم نباشن به احتمال خیلی زیاد فیکس هستن.
    موافقم ، اصولا دن فابیو به 4-4-2 دایموند علاقه داره و بعد از آریگو ساکی ( ساچی ) بیشترین حق رو بر گردن این سیستم ( از لحاظ تکمیل و ویرایش اون به ورژن امروزیش ) داره . البته در تیم ملی انگلیس با 4-2-3-1 هم بازی کرده . به هرحال باید منتظر بمونیم .
    منم حدسم همون 4-4-2 هستش و کلا ترجیح میدم انگلیس کلاسیک بازی کنه... ولی از شناور بودن 4-2-3-1 و انعطافش نمیشه گذشت...
    راستش من واسه خط دفاع نگرانم! اگه خدایی نکرده فردیناند یا تری یا هردو! مصدوم بشن، دفاع میره به فنا... بازیکنایی تو خط دفاع دعوت شدن که تیماشون این فصل فرت و فرت گل خورده یا هم مثل اشلی کول تازه دارن شرایط آمادگی رو پیدا میکنن! این متیو آپسن کیه؟! اسمشو نشنیده بودم...چند سالشه؟!
    Last edited by pcforlife; 03-06-2010 at 11:46.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم حدسم همون 4-4-2 هستش و کلا ترجیح میدم انگلیس کلاسیک بازی کنه... ولی از شناور بودن 4-2-3-1 و انعطافش نمیشه گذشت...
    راستش من واسه خط دفاع نگرانم! اگه خدایی نکرده فردیناند یا تری یا هردو! مصدوم بشن، دفاع میره به فنا... بازیکنایی تو خط دفاع دعوت شدن که تیماشون این فصل فرت و فرت گل خورده یا هم مثل اشلی کول تازه دارن شرایط آمادگی رو پیدا میکنن! این متیو آپسن کیه؟! اسمشو نشنیده بودم...چند سالشه؟!
    دفاع های وسطی که دعوت شدن همشون باتجربه هستن و بازیکنای خیلی خوبین.درسته سطح تری و فردیناند از اون بازیکنان بالاتره ولی اونا هم بازیکنان خوبی هستن. مشکل به نظرم دفاع های کناری هستش.توی دفاع راست که معلوم نیست کی بازی می کنه.دفاع چپ هم که اگه اشلی کول نباشه کسی نیست جایگزینش باشه.
    متيو آپسن هم حدود 30 سال سن داره و توی وستهم بازی می کنه.بازیکن خوبیه.چند تا تیم اونو فصل قبل می خواستن.
    کلا دفاع وسط هایی که دعوت شدن همشون جزو بهترین ها بودن.
    راستی کاپیتان انگلیس هنوز مشخص نشده کیه؟ امیدوارم لمپارد بشه که احتمالش کمه
    Last edited by vahidgame; 03-06-2010 at 12:00.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پایان شک و شبهات؛کاپلو تا سال 2012 تمدید کرد

سایت گل- مسئولان اتحادیه فوتبال انگلیس در گزارشی اعلام کردند که فابیو کاپلو دست به قلم شده و قراردادش را تا سال 2012 با سه شیرها تمدید نموده است. دراین قرارداد جدید، بند مربوط به جدایی زودتر ازموعد مقرر این مربی نیز حذف شده است.

این در حالی است که در هفته های اخیر، شایعات متعددی کاپلو را در مسیر پیوستن به نیمکت مربی گری اینتر می دانست و با توجه به نحوه نگارش قرارداد میان او و مسئولان اتحادیه فوتبال انگلیس، امکان فسخ قرارداد برای هر یک از طرفین وجود داشت ولی در قرارداد جدیدی که به امضای این مربی 63 ساله رسید، دیگر خبری از امکان فسخ قرارداد نیست و بدین ترتیب کاپلو می بایست دست کم تا رقابتهای یورو2012 هدایت سه شیرها را برعهده داشته باشد.

این در حالی است که این مربی ایتالیایی پیش از این با لرد تریه سمن، یکی از مسئولان اتحادیه فوتبال انگلیس بر سر این موضوع به توافقات کلامی دست یافته بود ولی پس از کناره گیری تریه سمن از سمت خود و روی کار آمدن مسئولانی جدید، کاپلو روز دوشنبه دور جدیدی از مذاکرات را با سر دیور ریچاردز آغاز کرد و عصر روز چهارشنبه دست به قلم شده و قرارداد جدید را به امضا رساند.

این خبر در اردوی 23 نفره تیم ملی انگلیس که خود را برای سفر به آفریقای جنوبی در نیمه شب 4شنبه آماده می کردند، به منزله خبری خوش و روحیه بخش برای بازیکنان این تیم بود.

کد:
    Last edited by Ezel; 03-06-2010 at 12:09.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دفاع های وسطی که دعوت شدن همشون باتجربه هستن و بازیکنای خیلی خوبین.درسته سطح تری و فردیناند از اون بازیکنان بالاتره ولی اونا هم بازیکنان خوبی هستن. مشکل به نظرم دفاع های کناری هستش.توی دفاع راست که معلوم نیست کی بازی می کنه.دفاع چپ هم که اگه اشلی کول نباشه کسی نیست جایگزینش باشه.
    متيو آپسن هم حدود 30 سال سن داره و توی وستهم بازی می کنه.بازیکن خوبیه.چند تا تیم اونو فصل قبل می خواستن.
    کلا دفاع وسط هایی که دعوت شدن همشون جزو بهترین ها بودن.
    راستی کاپیتان انگلیس هنوز مشخص نشده کیه؟ امیدوارم لمپارد بشه که احتمالش کمه
    تو تیمای خودشون باتجربن ولی بازی ملیه زیادی ندارن... مثلا وارناک کلا یه بازی داره... یا آپسون 19 بازی یا کینگ 20 بازی... باز من تعریف این وارناک رو خیلی شنیده بودم! کلا این وین بریج هم بد موقع قهر کرد (البته یه جورایی حقم داشت!)
    در تائید اون قسمت بولد شده بگم که کلا انگلیس سمت راست گلن جانسن رو به صورت تخصصی داره و سمت چب هم هم کول و وارناک، بقیه هم دفاع وسطن... هر چند فکر کنم کرگر راست بازی کرده... نه؟!
    کاپیتان انگلیس هم فردیناند... تو ویکیپدیا که اینجوری نوشته... کاپیتان دوم هم جرارده!
    کد:

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

تو تیمای خودشون باتجربن ولی بازی ملیه زیادی ندارن... مثلا وارناک کلا یه بازی داره... یا آپسون 19 بازی یا کینگ 20 بازی... باز من تعریف این وارناک رو خیلی شنیده بودم! کلا این وین بریج هم بد موقع قهر کرد (البته یه جورایی حقم داشت!)
    در تائید اون قسمت بولد شده بگم که کلا انگلیس سمت راست گلن جانسن رو به صورت تخصصی داره و سمت چب هم هم کول و وارناک، بقیه هم دفاع وسطن... هر چند فکر کنم کرگر راست بازی کرده... نه؟!
    کاپیتان انگلیس هم فردیناند... تو ویکیپدیا که اینجوری نوشته... کاپیتان دوم هم جرارده!
    کد:
    میکا ریچاردز از تیم من سیتی دعوت نشده؟

به عنوان دفاع راست گزینه ی خوبیه. درسته سنش کمه ولی قدرت بدنی و سرعتش عالیه.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    ولی خیلی خوب شد کرگر هم دعوت شدش. هم می تونه دفاع وسط بازی کنه هم دفاع راست. بازیکن با تعصبی هم هستش.دفاع چپ هم اشلی کول اگه مصدوم نباشه فکر کنم صد در صد بازی کنه.
    در مورد کاپیتان هم پس معلومه لمپارد به هیچ وجه کاپیتان نمیشه
    ولی کاش تری کاپیتان بودش

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

میکا ریچاردز از تیم من سیتی دعوت نشده؟

به عنوان دفاع راست گزینه ی خوبیه. درسته سنش کمه ولی قدرت بدنی و سرعتش عالیه.
    اونم گزینه زیاد جالبی نبود... هم جوونه هم تجربه بازی ملیش کمه...
    این فصل هم تو من سیتی زیاد بازی نکرد (فکر کنم یه دوره ای مصدوم بود)

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

من به شخصه دوست داشتم رونی کاپیتان باشه ( چه انتظاری ) ... کلا وقتی کاپیتان میشه یه شخصیت دیگه ای پیدا می کنه ... و در کل با روحیه تر میشه !
    ولی کاش تری کاپیتان بودش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •