من تصور کردم شما فراموش کردید، "شریک" یعنی چی؟ شما که گفتین خدا در بت هم وجود داره، جنس سنگ هم هرچی باشه ماده است دیگه، از طرفی شما گفتین ماده از انرژی تشکیل شده و خدا همون انرژیه، من که چیزی رو نمی پرستم که بخوام صبر کنم، به شما می گم اینکار بت پرست ها چه مشکلی داره؟ یگانه که هست خدا هم درش وجود داره.قصد نداشتم از پاسخ دادن طفره برم
باید یکم صبر داشته باشید...
داستان شعب ابی طالب رو به خاطر بیارید:
«قرار دادی که توسط مشرکین نوشته شده بود و تعیین می کرد خاندان پیامبر باید به شعب ابی طالب تبعید بشند و تا آخر عمر اونجا بمونند؛ توسط موریانه خورده شده و فقط جمله ی "بسم الله" باقی مونده.»
شعار اسلام: لا اله الا الله
اعراب به خدای ارشد(الله) اعتقاد داشتند اما برای او شریک هایی از جنس سنگ ساخته بودند.
چون هر قبیله علاقه داشت خدای خاص خودش رو داشته باشه.
تصویر داخل آینه ناشی از نوریه که از منبع نور تابیده شده و همون نوری که از جسم بازتاب شده و همون نوریه که در برخورد با آینه دوباره بازتابش میشه، شما میگی تصویر داخل آینه از نوری که از آینه بازتاب میشه قابل تمایز نیست؟ این نور همون نوره!تصویر داخل آینه از نوری که از آینه باز تاب می کند قابل تمایز نیست.پس بشر بالاخره قادر به مشاهده خدا با کمک گرفتن از یک ابزار خاص (مثل دوربین حرارتی) می شود درسته؟
امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید.
باز هم می پرسم، اگر خدا رو ماورالطبیعت نمیدنید، آیا معترف میشید که خدا قابل مشاهده خواهد بود (در مثلا X سال دیگه) و منظورم از مشاهده با چشم دیدن هم نبود و مثلا اتم کربن هم مشاهده شده.
شما از کجای حرف های من نتیجه گرفتی حواس پنج گانه برای انسان کافی است؟ اندیشیدن در ورودی های بدن این اشکالات رو رفع می کنه.شما فقط تصور می کنید بین ابر ها نور های رنگی وجود داره
اما واقعا" چنین نور هایی بین ابرها نیست.
اون چیزی که چشم می بینه مغز باور می کنه. برای این قضیه مصداق های دیگه ای هم غیر از رنگین کمان وجود داره
ترجیح می دم به جای پرداختن به جزییات در مورد موضوع اصلی صحبت بشه:
آیا حواس 5 گانه قابل اعتماد و اتکا هستن؟
ما فقط رنگهایی با طیف محدود رو می بینیم
صداهایی با فرکانس محدود می شنویم
و در ابعاد بالاتر اجسامی وجود داره که برای ما قابل لمس نیست!
و البته به جز حواس 5 گانه ی ما حواس دیگری هم وجود دارن
شما یه سری جمله می گی و بعد هم یک نتیجه ای می گیری، خوب که چی؟ مگه من گفتم هر چیزی که خارج از حواس پنج گانه باشه خرافاته؟با توجه به جملات بالا، چیزهایی در جهان وجود داره که از حیطه ی حواس 5 گانه ی ما خارجه. آیا ما نباید اونها رو جزو حقایق حساب کنیم؟
مواردی هم وجود داره که جزو حقایق نیست اما دیده می شه مثل سراب، رنگین کمان و غیره. آیا ما باید اونها رو جزو حقایق حساب کنیم؟
روی هوا حرف زدن ساده است، منم میگم خدا معلول ماده است!در ضمن: خدا معلول ماده نیست، ماده معلول خداست.
شما یه حرفی زدی که غلطی اش رو بهتون ثابت کردم.درک منظور حرف من از جواب دادن به اون مهم تره
احساس می کنم متوجه منظور مثال نشدید
خوب باید هم می آوردنخداباوران برهان های زیادی ارائه دادن
برهان فطرت ، علیت ، نظم و...
خواب دیدین خیر باشه. بایدی برای انکار یه ادعایی که دلیل محکمی پشت اش نیست، وجود نداره.شما برای اثبات عدم وجود خدا باید برهان های مختلف رو رد کنید
بوک مارک کردم بعدا می خونم ولی پیشنهاد می کنم شما جمله من رو با دقت بخونی.این لینک رو پیشنهاد می کنم مطالعه کنید:اون اسلامی که زیست شناسی رو به مسخره گرفته و میمون بودن انسان رو خنده دار میدونه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید