سلام آقای نینجای عزیز.
باشه من آموزش هام رو به pdf یا word تبدیل می کنم تا راحت باشه.
موفق باشید.
سلام آقای نینجای عزیز.
باشه من آموزش هام رو به pdf یا word تبدیل می کنم تا راحت باشه.
موفق باشید.
سلام نینجا جان . اگه این کارو بکنی خیلی خیلی ازت ممنون میشم.برای تغییر منوی اول بازی یه آموزش میزارم (اگه وقت کردم)البته زیاد روش حساب نکنین چون تو این ماه خیلی خیلی سرم شلوغه![]()
شرمنده ولی این چی بود![]()
سلام به دوستان.
اگه شما دوستان مایل باشید من فیلم های مربوط به کیسمت رو براتون آپلود کنم البته زبانش اصلی است و البته من یک Pdf فارسی هم از خودم برای درک بهتر قرار می دهم و اگه مایل نبودید فقط Pdf قرار می دهم چون گفتم شاید با دیدن کار سریعتر پیش می ره.
راستی من می تونم چند تا از فیلم های Gnomon که مربوط به آنریل است رو تیکه تیکه مثلا به اندازه ی 20Mb برای کسانی که می خوان آپلود کنم خوبیش این هست که می شه فیلم رو تا قسمتی دید و کار رو جلو برد.
موفق باشید.![]()
Last edited by Veria70; 01-03-2010 at 17:54.
سلام دوستان.
یک سری کارکتر خوب دارم دانلود می کنم که برای انریل هست و می شه ازش استفاده کرد.
دانلودش کردم براتون آپلود می کنم.
موفق باشید.![]()
سلام دوستان . من یه عکس با فوتوشاپ ساختم و با فرمت های tga ، bmp ، psd ذخیره کردم و خاستم به عنوان تکسچر با آنریل ایمپورت کنم ولی ارور می ده ! کسی می دونه مشکل از چیه ؟؟!
Salam
Pishapish az inke Fingilish post mizanam ozr mikham!
man UDK ro bade Tavize Windows Install kardam vali mogheye Ejra Eror mide
va Send /Dont send miad!
(Fram work3.5 SP 1 ham nasb kardam(albate nazashtam system Download kone va az ghabl dashtam
ro 1 systeme dg ham emtehan kardam
mamnoon misham rahnamayim konid
ehsan jan hanooz sar mizani?
خوب من قبلا به این مشکل برخورده بودم و بعد یه مقدار سرچ 4-5 راه پیشنهاد کرده بودن. جالب بود که همشونم می گفتن بقیه راه ها برا من کار نداده و فلان مورد جواب داده.الان همش یادم نیس ولی من خودم دو بار این مشکل واسم پیش اومد و این راه برام جواب داد:
برو توی شاخه ی UDK که پیش فرضش اینه:
C:\UDK\UDK-XXXX-XX
بعد داخل شاخه ی UTGame و بعد Config برو. تا اینجا رفتی یه همچین جایی:
C:\UDK\UDK-XXXX-XX\UTGame\Config
حالا همه ی فایل هایی که با UT شروع می شن رو پاک کن. فقط اونایی که با UT شروع می شن رو. واسه اطمینان بهتره اول یه بکاپ از این شاخه بگیری.
این راهو یه نفر از خود Epic توصیه کرده بود. برای من جواب داد.امیدوارم واسه شمام جواب بده. با این همه اگه نشد باز بگو بالاخره باهم یه کاریش می کنیم.
![]()
Last edited by tovamohammad; 14-03-2010 at 23:26.
چه اروری می ده؟ یه عکس ازش بذار و یکم هم جزئیات بگو. مثلا تو چه مرحله ای ارور می ده؟ سایز عکست چنده؟ برای یه عکس دیگه هم همین مشکل پیش میاد؟
نگران نباش. یه جوری راش میندازیم.![]()
Last edited by tovamohammad; 14-03-2010 at 23:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)