من خیلی افت فریم دارم حتی روی Dirxt 9 با جزئیات Normal ! ویندوز 7 با این مشخصات :
AMD athlon 5200 2.8Gh
4Gb memory
ATI 4670
اخرین درایور هم نصب کردم برای گرافیک ! مشکل چیه ؟ کلا اینطوری هست ؟>!
من خیلی افت فریم دارم حتی روی Dirxt 9 با جزئیات Normal ! ویندوز 7 با این مشخصات :
AMD athlon 5200 2.8Gh
4Gb memory
ATI 4670
اخرین درایور هم نصب کردم برای گرافیک ! مشکل چیه ؟ کلا اینطوری هست ؟>!
با سلام دوستان
میخواستم بدونم این بازی ارزش بازی کردن دارد یا نه در ضمن سیستم مورد نیاز بازی چیه؟
بازي قشنگي هست. گرافيكش واقعن عالي هست. ضمن اينكه اين گرافيك عالي با صداي گذاري محشري همراهه.
ارزش بازي كردن داره اگه اهل بازي هاي سبك كشتن جك و جونور !!! باشيد.
تا اینجا که بازی کردم واقعا عالی کار شده دمشون گرم
راستی( الان 3:15 شب )داشتم بازی میکردم رسیدم به اونجایی که هست روی ریل قطار یه چیز سوار میشیم که ما پشت رگبار هستیم یه جا هسن میرسیم به اون تانکه که یه قطار هم جلوی اون تانک هست اونو میندازه پایین وسلیه ی ما هم خاموش شده وقتی روشن میکنیم شورع به حرکت می کنیم اون تانکه به طرف ما شلیک میکنه بعد یارو که داره وسیله ی مارو میرونه نمیدونم چی میگه (هرچی به تانک شلیک میکنم تاثیر نداره) وقتی برای بار دوم شلیک میکنه ما میمیریم اونجا چی کار باید بکنم؟
ببین یک میله ای از ریل شما به ریل اون تانک وصله. به اون شلیک کن تا تانک بیفته پایین![]()
سلام
دوستان من هرچی عکس از این بازی میبینم تو تاریکی و شبه؟
ایا همینطوره؟
بله بيشتر اين بازي توي محيط هاي تاريك و زير زمين هست چيزي حدود 90 درصد
رزولوشنت که بالا نیست ؟ من با ati 4770 هم نمی تونم رزولوشون 768*1024 بالاتر بازی کنم .
کلا بازی عالی کار شده ولی کم بودن مهمات باعث میشه بازی بعضی جاها زجرآور بشه .
والا مانیتور من 19 اینچ هست تو رزولوشن خودش یعنی 1440 در 900 ..... با اون سیستمی که گفتم افت فریم زیاد دارم !
خواهشا این کرک جدید را به من بدهید!
رو ویندوز7 باگ میزنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)