آخه اونقدر بدجور نخورد,احتمالاهم قطعه می خواد چون 99% باتریش مشکلی نداره.فکرکنم ......![]()
آخه اونقدر بدجور نخورد,احتمالاهم قطعه می خواد چون 99% باتریش مشکلی نداره.فکرکنم ......![]()
سلام. عزیز نگران نباش .ان شاالله که درست میشه. من پستتون رو الان دیدم. الان هم میخوریم به تعطیلات اما دارم همه جا سراغ میگیرم به خدا ببینم کجا مطمئن تره . ان شاالله به نتیجه برسم و جواب میدم.
@fire
هادی جان تو مایلستون رو گرفتی از اونجایی که مسعود میگفت ارزون میده یا نه؟
راستی بچه ها دوشب پیش نسخه ی leaked شده ی ورژن 2.1 رو زدم . سرعت گوشی واقعا بهتر شده . حدودا 1.5 برابر. سرعت مرورگر 4 برابر شده. کیفیت فیلم و عکس عالی شده (رزولوشن واید واسه عکس اضافه شده ) و واسه فیلمبرداری تو شب خیلی بهتر شده و همینطور qvga هم بهش اضافه شده. تنظیمات دوربین خیلی بیشتر شده.گوشی به طور پیش فرض 5 دسکتاپی شده که میشه کمتر یا بیشترش کرد. motocar home اضافه شده . تنها مشکل اینه که هنوز روشی واسه روت کردنش پیدا نکردم .روت های قبلی هم کار نمیدن. یعنی فعلا مشکل فارسی واسش هست که واسه من مهم نیست.
سال نو همگی مبارک
Last edited by johnypersian1656; 20-03-2010 at 20:08.
دوتا خبر یکی اینکه بالاخره 2.1 هم روت شد. یکی دیگه اینکه در ورژن بعدی واسه مایلستون مطمئنا میشه برنامه ها رو به طور پیش فرض و بدون نیاز به برنامه های جانبی روی مموری کارت نصب کرد.
میشه منبع خبر رو بگین
سلام
جانی کجایی بابا؟؟؟؟؟
من که الان دارم فایلهای آپ رو میگیرم انشاا... همین امشب آپ میکنم به 2.1...
جانی آموزش روت 2.1 رو میشه لینک بدی؟؟
ممنون
سلام
دوستان به 2.1 آپ شد و باید بگم که مایلستون دیگه ترکونده....
و به توضیحات جانی VOICE DIALLER رواضافه کنم که واسه اجرای فرمانهای صوتیه..
---
پویان چیکار کردی تعمیرکار پیدا کردی شاید مشکل جدی نباشه؟؟ فقط ببر پیش یه آدم کار بلد تا حداقل دیگه چشمشو کور نکنه..
HTC's Sense UI Finally Ported to the Droid
بالاخره ميلستون با sense ui / مثل گوشي هاي htc شده !
حالا ديگه صفحه دسكتاپ خالي نيست / اما motoblur چيزه ديگه ايه
والا نمیدونم چرا نمیشد وارد فروم بشم. شما هم که لطف کردین گفتین اینجا. ممنونم
از اونجایی که نمیشه لینک داد به فروم ها این آموزش مختصر :
1) Apply the 2.1 sbf
2) Then apply the 2.0.1 recovery
3) You finished
اینم لینک واسه دانلود ریکاوری :
فقط دوتا توضیح اینکه از اونجایی که میدونین روت ها به طور طبیعی به صورت .sbf نیستن و این لینکی که دادم از یه فیرمویر نه چندان خوب اکسترکت شده و میتونین تست کنین اما بهتره صبر کنین همین چند روزه روت اصلی واسش میاد . توضیح دوم اینه که این روش روی بوتلودر 90.73 تست شده اما روی بوت لودر 90.78 که جدید هست تست نشده اما هیچ ریسکی نداره یا اجازه ی فلش میده یا نه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به توضیحات acmilan عزیز live wallpaper رو هم اضافه کنم
تا اونجایی هم که میدونم پویان عزیز قرار شد گوشی رو بفرسته واسه یه نفر که مطمئنه. حالا باز خودش بیاد خبر تکمیلی رو بده.
سلام جانی از نصب روی مموری چه خبر؟؟؟
اینو اگر میشه بلینک..![]()
سلام دوستان
من همچنان دارم با cliq ور میرم فقط این موتو بلور حالمو حسابی گرفته!
اگه بشه واستون چند تا عکس ازش میذارم
تا حالا که من با همراه اول کار کردم و مشکلی نداشته فقط دلیوری ریپورت واسه پیام کوتاه نداره!
عزیزان برنامه های جاوا رو میشه رو اندروید نصب کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)