تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 123 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1228

نام تاپيک: ✔ رفع اشکال سوالات درسی مباحث مقاطع دبیرستان و پیش دانشگاهی و کنکوری ها

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

ولی حالا برای خالی نبودن عریضه شما مثلا سوال موج ریاضی 84 رو نیگا کن...
    اونی که اشکال فنی داره!
    تو پاسخنامه آبی قلمچی در توضیح اشکال تست گفته "طراح تفاوت مبدا موج با چشمه رو در نظر نگرفته ، و در این حالت موج به هر سمتی بره باید عبارت Kx رو با علامت منفی در تابع موج وارد کرد"!

چرا؟!
    اون تست اونقدرها هم مشکل نداره ... !
    معادله ی نوسانی یک ذره رو می خواد که در فاصله ی 25 سانتی متری مبداء یا چشمه ی موج قرار داره ، امگاه رو که داریم 40P ، سرعت رو هم داده ، امگا بر روی V میشه K ، بعد K رو در 25 صدم یا یک چهارم ضرب می کنی و حاصل رو با زاویه ی معادله ای که توی صورت داده جمع می کنی ، چون موج در خلاف جهت محور X منتشر میشه ، میشه منفی منفی KX که میشه مثبت KX و باید جمع کنی ...
    بعد از جمع هم میشه Sin( 40pt + p ) بدست میاد که چون Sin(40Pt + P) = - Sin( 40Pt ) در نهایت جواب میشه این :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اشکال محاسباتی توش وجود نداره ، مشکل روی کلماتی هست که استفاده شده توی صورت سئوال ، اونی که توی قلم چی هم به این ها میگه اشکال در مورد همینها هست و روی مفهومش بحث میکنه ولی در چهارچوب کتاب سئوالی نبود که بشه غلط حسابش کرد ...

حالا مشکلت توی این سئوال کجاشه ؟

ریاضی 84 اون سوال که کلا شوت بود ، ببین کلا توی نموداری که ما میبینیم یا می کشیم مثل این میمونه که یه هو یه عکسی گرفتیم ... یعنی توی اون سوال مثلا منبع رو اگر روی مبدا فرض کنیم هستش و موج در خلاف جهت محور x ها میره ، فاصلش از مبدا منفی 25 سانت میشه. در واقع اول منبع ما نوسان میکنه بعدش اون یارو نقطهM واسه همین اون نقطه نسبت به منبع تاخیر فاز داره بره همین جواب تستم اشتباه بود.

و جواب اون سوال سینوس 40پی تی منهای دوپی سوم میشه. نمیدونم منظورمو رسوندم؟؟!
    مشکل اینجاست که شما فاصله ی اون ذره تا مبدا رو در قسمت مثبت محور X در نظر گرفتی ، در این صورت میشه 40 Pt منهای 2 پی سوم !
    اما باید توجه کرد که در اونصورت اصلا اون ذره نوسان نمیکنه ، یعنی موج اصلا به سمت مثبت محور حرکت نمی کنه تا نوسان ایجاد کنه ، یعنی قسمت مثبت محور جزو محیط کشسان ما نیست !
    البته شاید سئوال باید به این موضوع اشاره می کرد و یا به جای 25 می گفت منهای 25 !
    به هر حال ، من فکر می کنم با توجه به مطالب کتاب تست مشکل خاصی نداره ...

موفق باشید ...

2. 3 کاربر از Mahmood_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مشکل اینجاست که شما فاصله ی اون ذره تا مبدا رو در قسمت مثبت محور X در نظر گرفتی ، در این صورت میشه 40 Pt منهای 2 پی سوم !
    اما باید توجه کرد که در اونصورت اصلا اون ذره نوسان نمیکنه ، یعنی موج اصلا به سمت مثبت محور حرکت نمی کنه تا نوسان ایجاد کنه ، یعنی قسمت مثبت محور جزو محیط کشسان ما نیست !
    البته شاید سئوال باید به این موضوع اشاره می کرد و یا به جای 25 می گفت منهای 25 !
    به هر حال ، من فکر می کنم با توجه به مطالب کتاب تست مشکل خاصی نداره ...

موفق باشید ...
    من توی حل این سوال قسمت منفی رو در نظر گرفتم و توی راه حل x رو منفی 25 دادم که به اون جواب رسیدم البته ... ولی واقعا فکر کنید سر جلسه کنکور آدم این سوال بیاد و نتونه حلش کنه چقدر نا امید میشه....

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خسته نباشید یک سوال ادبیات داشتم
    عبارت اگر مقبول بود به رد خلق مردود نگردد و اگر مردود بود به قبول خلق مقبول نگردد با کدام بیت ارتباط معنایی دارد؟

1 - لیک باشی و بدت گوید خلق
    به که بد باشی و نیکت بینند

2 تو نیکو روش باش تا بدسگال
    به نقص تو گفتن نیابد مجال

3 سری کز تو گردد بلند گرای
    به افکندن کس نیفتد ز پای

4چو خانه ی دل اهل قلوب مقبول است
    ره قبول در او هر که یافت شد مقبل

من گفتم گزینه ی 3 میشه اما خودش گفته 4 من اشکال کارمو نمی فهمم میشه کمک کنید ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا مشکلت توی این سئوال کجاشه
    آخه مشکل اینجاست که نمیتونم با نوشتن همه ی حسم رو منتقل کنم
    ببینید قلمچی گفته چون تو این سوال معادله چشمه موج داده شده هیچ نقطه ای نمیتونه زودتر از چشمه به نوسان دربیاد...یعنی همه نقاط نسبت به چشمه تاخیر فاز دارن و عبارت Kx رو باید از معادله کم کرد...
    تا اینجا که مشکلی نیست! انصافا منطقی هم هست...
    حالا از این سوال بیایم بیرون....
    یه سوال کلی تر:
    چی میشه که یه نقطه ای تقدم فاز داشته باشه نسبت به چشمه؟ ( یا به قول قلمچی نسبت به مبدا چون گفته نمیشه به چشمه تقدم داشت)

و یه سوال کلی تر تر و بازم همون سوال اول اولم:
    این مبدا لا مذهب کجاست؟!

به هر حال ، من فکر می کنم با توجه به مطالب کتاب تست مشکل خاصی نداره ..
    .

آفرین. منم همینو تو پست قبلیم پرسیدم دیگه ...شما مثل اینکه بد متوجه شدی سوالو، یه جواب دیگه دادی!
    من گفتم مگه میشه هر دو طرف نوسانگر طناب وصل باشه ، یعنی هم سمت چپ محور موج داشته باشیم هم راست؟
    که حالا شما میگی نه...
    ولی تا حالا همچین نموداری تو بحث موج دیدی؟( نموداری که سمت چپ محور فقط موج داشته باشیم!)

پ.ن : بذارین این امتحانا تموم شه بریم مدرسه من خِر این معلم فیزیکمونو بگیرم!
    تو 2 جلسه موج رو سمبل کرد...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

خسته نباشید یک سوال ادبیات داشتم
    عبارت اگر مقبول بود به رد خلق مردود نگردد و اگر مردود بود به قبول خلق مقبول نگردد با کدام بیت ارتباط معنایی دارد؟
    1 - لیک باشی و بدت گوید خلق
    به که بد باشی و نیکت بینند

2 تو نیکو روش باش تا بدسگال
    به نقص تو گفتن نیابد مجال

3 سری کز تو گردد بلند گرای
    به افکندن کس نیفتد ز پای

4 چو خانه ی دل اهل قلوب مقبول است
    ره قبول در او هر که یافت شد مقبل

من گفتم گزینه ی 3 میشه اما خودش گفته 4 من اشکال کارمو نمی فهمم میشه کمک کنید ؟؟
    مفهوم عبارت میشه این :
    " اگر خدا قبول کرده باش ، اگر مردم قبول نکنن ، مقبولیتش زیر سئول نمی ره ( یعنی باز هم قبوله ) و اگر خدا قبول نکرده باشد ، اگر مردم قبول کنند باز هم پذیرفته نیست "
    اما مفهوم بیت ها :

گزینه ی 1 : " اگر خوب باشی و مردم بدی تو را گویند بهتر است تا اینکه بد باشی و مردم تو را خوب ببینند "
    این گزینه نمی تونه جواب باشه ...
    فکر کنم اولین کلمه ی این بیت " نیک " باشه نه " لیک "
    گزینه ی 2 : " تو کار های خوب انجام بده و خوب باش به جای این که بد باشی ، در این صورت فرصت بدگویی نسبت به تو باقی نمی مونه تا کسی پشت سرت بد بگه ! "
    که این هم نمی تونه جواب باشه ...
    گزینه ی 3 : توی این بیت دو نکته مهم وجود داره :
    1. " سر " مجاز از " فکر و اندیشه " هست
    2. " از تو " هم ایهام داره ، هم می تونه " توسط تو " معنی بشه و هم همون معنی " تو " رو بده
    اما مفهوم :
    " اگر افکار تو ( یا افکار کس دیگری توسط تو ) به بلندی و رفعت ( یا بلند گرایی ) رو بیاره ، اگر کسی بخواد تو ( یا اون کس دیگر ) رو به پستی میل بده موفق نخواهد شد "
    درواقع نوعی اراده ی محکم رو بیان می کنه ...
    با توجه به معنی ( اگر معنی درست باشه ) فکر کنم برای جواب گزینه ی مناسبی نیست ...
    گزینه ی 4 : " چون دل کسانی که اهل دل هستن! پیش خدا با ارزش و مقبول هست ، هر کسی که به دل اونها راه پیدا کنه و توی دل اونها جا بگیره ، پیش خدا هم با ارزش و مقبول خواهد بود "
    من عربیم خوب نیست ولی توی این بیت کلمه " مقبل" اسم مفعول هست و به معنی قبول شده ...

با این تفاصیر ! به نظر خودم نزدیکترین گزینه به سئوال ، گزینه ی 4 هست ...

توی گزینه ی 4 و متن سئوال یک تشابه وجود داره و اون این که " خدا خوبی یا بدی چیزی رو مشخص می کنه " ، که البته این نکته توی گزینه های دیگه نیست ...

آفرین. منم همینو تو پست قبلیم پرسیدم دیگه ...شما مثل اینکه بد متوجه شدی سوالو، یه جواب دیگه دادی!
    من گفتم مگه میشه هر دو طرف نوسانگر طناب وصل باشه ، یعنی هم سمت چپ محور موج داشته باشیم هم راست؟
    که حالا شما میگی نه...
    ولی تا حالا همچین نموداری تو بحث موج دیدی؟( نموداری که سمت چپ محور فقط موج داشته باشیم!)

پ.ن : بذارین این امتحانا تموم شه بریم مدرسه من خِر این معلم فیزیکمونو بگیرم!
    تو 2 جلسه موج رو سمبل کرد...
    آره ، ببخشید ، من اشتباه فهمیدم ...
    اما در مورد اون سئوال به شکل زیر نگاه کن ، فکر کنم گویا باشه ، فاز اولیه ی چشمه موج یا دیاپازون P/6 هست که توی شکل مشخص کردم ، اگه طول موج رو پیدا کنی میشه 60 سانتی متر ، نصف طول موج میشه 30 سانت ، اگه از ابتدای نمودار حساب کنی ، وقتی به اولین گره می رسی میشه 25 سانت ، یعنی 5 سانت به خاطر اون P/6 توی نمودار نیفتاده ! ... ( با استفاده از دروه و سرعت موج بررسی کن که برای تغییر فاز P/6 چشمه موج ، چقدر موج حرکت میکنه ، میشه 5 سانت) ، امیدوارم منظور رو رسونده باشم ...
    ویرایش شد !

من توی حل این سوال قسمت منفی رو در نظر گرفتم و توی راه حل x رو منفی 25 دادم که به اون جواب رسیدم البته ... ولی واقعا فکر کنید سر جلسه کنکور آدم این سوال بیاد و نتونه حلش کنه چقدر نا امید میشه....
    آره ، کنکور همیشه از این اشکالات داره ، البته این سئوال اشکال خاصی نداشت ! ، ولی اشکال توی کنکور هست و باید آمادگی این چیزها رو هم داشت ، یادمه دبیر فیزیکمون به اینا می گفت سیم خاردار ! ، می گفت دیدید سئوالی گیر داره یا خوب متوجه موضوع نشدید یا احساس کردید غلطه از روش بپرید ! ...
    به هر حال ...

همگی موفق باشید ...
    Last edited by Mahmood_N; 15-01-2010 at 18:29.

7. 4 کاربر از Mahmood_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

سلام ... تمرین شماره2صفحه ی 149 هندسه ی تحلیلی قسمت الف و ج چه جوری حل میشه؟ ... اولی به تناقض میرسم و دومی هم اعداد درستی به دست نمیارم
    صورت سوال:
    2x1+4x2+6x3=18
    4x1+5x2+6x3=24
    2x1+7x2+12x3=40

-2x1+x2+6x3=18
    5x1+8x3=-16
    3x1+2x2-10x3=-3

ممنونم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام ... تمرین شماره2صفحه ی 149 هندسه ی تحلیلی قسمت الف و ج چه جوری حل میشه؟ ... اولی به تناقض میرسم و دومی هم اعداد درستی به دست نمیارم
    صورت سوال:
    2x1+4x2+6x3=18
    4x1+5x2+6x3=24
    2x1+7x2+12x3=40

-2x1+x2+6x3=18
    5x1+8x3=-16
    3x1+2x2-10x3=-3

ممنونم
    خوب ببین توی قسمت اول دترمینان ماتریس ضرایب lAl خودش صفر میشه در نتیجه دستگاه جواب نداره
    اینم جواب قسمت ج به روش کرامر:

10. این کاربر از ramin 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

خوب ببین توی قسمت اول دترمینان ماتریس ضرایب lAl خودش صفر میشه در نتیجه دستگاه جواب نداره
    اینم جواب قسمت ج به روش کرامر:
    ممنونم ولی به روش گاوس رو می خواستم .... همچنین اگه میشه در مورد سوال7صفحه150 هم یه توضیحی بدید ممنونم میشم چون توی این سوال هم به معادلات پیچیده ای برخورد کردم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنونم ولی به روش گاوس رو می خواستم .... همچنین اگه میشه در مورد سوال7صفحه150 هم یه توضیحی بدید ممنونم میشم چون توی این سوال هم به معادلات پیچیده ای برخورد کردم
    راستش ما هنوز فصل5 رو کامل نخوندیم ، کامل که چی بگم فقط روش کرامر رو وقت کرد بهمون درس بده... سالی واحدی میگن دیگه ؟؟!...

اما این پاسخ آزمون یار به روش گاوس برای قسمت ج :

نمی دونم چرا جواب سوال 7 رو نداشت...

موفق باشی

13. این کاربر از ramin 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

با سلام و عرض شرمندگی !!
    توی پست قبلی در مورد اون سئوال موج یه مشکل کوچیک توی توضیحات وجود داره ... !!
    من گفتم که اون نقطه ی M گره هست ! ولی این جمله درست نیست ، اصلا بحث برهم نهی مطرح نشد تا گره یا شکم داشته باشیم !
    این قسمت کلا غلطه ! ( مخصوصا قسمت دوم که کلا چرت و پرته ! ) :
    اولبن گره هم همون نقطه ی M هست که معادلش رو پیدا کردیم ، اگه به معادله نگاه کنی ، فاز این نقطه مضرب P هست ، پس سینوسش همواه برابر صفر میشه و نقطه هم ثابت می مونه ...
    داشتم نوسان و موج رو تست می زدم که ییهو یاد این سئوال افتادم ، باز هم شرمنده ... !

موفق باشید ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •