من که تا هر وقت بشه بازی میکنم.تا همین 1 2 ماه پیش هر روز 4 5 ساعت بازی میکردم .ولی الان دیگه زیاد حس بازی کردن نیست .البته این مربوط به کنکور میشه
که باز بعد از کنکور دوباره بازی کردن شروع میشه
![]()
من که تا هر وقت بشه بازی میکنم.تا همین 1 2 ماه پیش هر روز 4 5 ساعت بازی میکردم .ولی الان دیگه زیاد حس بازی کردن نیست .البته این مربوط به کنکور میشه
که باز بعد از کنکور دوباره بازی کردن شروع میشه
![]()
این که چیزی نیست من زنم گیر میداد چرا هی بازی میکنی تو دیگه زن داری بزرگ شدی.
یک روز بهش گفتم تو هم بیا بازی کن دو تایی با هم فوتبال بازی کردیم خیلی خوشش اومد الان رفته برای خودش XBOX خریده گیمری شده برای خودش همه سبک بازی هم بازی میکنه من هم با خیال راحت بازی میکنم تا هروقت دلم بخواد![]()
خیلی خوشحالم که اینجا گیمر های واقعی و با تعصب رو میبینم![]()
چو بازی نباشد تن من مباد!!!!
ما که کنکور داریم از 24روز25ساعت بازی میکنیم
ولی ترجیح میدم تا اخر عمر بازی کنم
بهترین کار دنیا این است که چیپس بخوری و بازی کنی
یه ویدئوی یه خورده قدیمی ولی آموزنده
: ))کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا بازی هست زندگی بایذ کرد
من یا زن نمیگیرم با زنه گیمر میگیرم چون نمیتونم 1 روز بازی نکنم(یه حالتی شبیه جنون بهم دست میده اگه بازی نکنم)
بازی واسه من تو زندگیم اولویت 4 رم رو داره....کلا من 5 اولویت مهم دارم تو زندگی.
که بازی 4رمین هستش
من همه چیزم بازیمه
اولش یه ال سی دی 37 خریدم واسه خونه ولی مامان ګیر میداد میخاست سریال ببینه مجبور شدم برم یه ۳۲بخرم بزارم تو اتاقم واسه xbox ام
خلاصه اینکه امسال هر چی درآوردیم زدیم تو رګ بازی
از 7سالګی که آتاری و نینتندو64 بازی میکردم تا الان که 26 سالمه و pc و xbox360 بازی میکنم
فعلا که ترجیح میدم بازی کنم و لذت ببرم تا اینکه زن بګیرم و عذابهای احتمالی رو تحمل کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)