در کل این msi gx623 دو رزولیشن داره یا wxga 1280*800 یا wxga+ 1650*1050
شرکت ماتریکس هم ارزونه رو سفارش داده
در کل این msi gx623 دو رزولیشن داره یا wxga 1280*800 یا wxga+ 1650*1050
شرکت ماتریکس هم ارزونه رو سفارش داده
من یک مدل بسیار مناسب برای شما پیشنهاد میکنم :
THINKPAD SL500c-W3H
Intel Core 2 Duo T9550, 2.66GHz, 6MB Cache, FSB 1066MHz
DDRII 4GB 667MHz (Dual Module)
320GB
Nvidia Geforce G105M 512MB
15.4” WXGA (1280 x 800) AntiGlare TFT
Modem - Wireless
Finger print Reader
Battery: 6Cell (Up to 4 Hours) 2.9 Kg
باتری خیلی خوبی داره
قیمت هم با گارانتی سازگار 1050000 هستش حدودا
احتمالا پایینتر هم میشه گیر آورد
دوستان لطفا لپ تاپي با مشخصات زير به من معرفي کنيد
1 . در حدود 1200000
2. بيشتر از هر چي شايد برنامه روش نصب کنم مثل الان کامپيوترم که حسابي شرمندش شدم
نرم افرارهاي مهنسي مکانيک مثل کتيا - مکانيکال - ديگه sql و ... حسابي از اين لحاظ ازش کار ميکشم
3.مناسب براي ديدن فيلم من اهل بازي نيستم
4. عمر باتري مناسب و اينکه چون ميخواد جانشين کامپيوتر خونگيم بشه زياد و زود داغ نکنه
5.اينترنت رو که زياد ازش استفاده ميکنم
6. پيروي مشخصه قبلي براي طراحي سايت مناسب باشه
6. دوست دارم از لحاظ پورت ها کم نداشته باشه اگه ميشه البته hdmi هم داشته باشه بد نيست
7.وبکم و بلوتوث و ... اينا هم داشته باشه
خودم فکر ميکنم چون بيشتر ميخوام سرعتش بالا باشه و برنامه زياد روش بريزم بايد دنبال cpu cache va rame بالا باشم
و واسه ديدن فيلم نميدونم گرافيک چقدر خوبه البته نميخوام واسه طراحي صفخات وب مشکلي داشته باشه
بچه ها دمتون گرم لطفا اگه مدل يا مذلايي پيشنهاد ميکنيد مقايسه کنيد از لحاظ مشخصه هاي بالا
واسه همين شماره گذاشتم
ممنون
کسی نبود جواب ما رو بده؟
من این حرف شما رو اصلا قبول ندارم که چون hp پر فروش تره پس ازasus بهتره .محض اطلاع شما دوست گرامی باید عرض کنم که asus هم برای خودش و هم برای شرکت apple مین لپتاپ میزنه.اگه asus کیفیت نداشت مطمانا شرکت بزرگی مثل apple هیچ وقت از این شرکت مین برای لپاپ هاش نمیگرفت.در مورد خرابی لپتاپ ها هم اگه از فروشنده ها بپرسید بهتون میگن که asus در بین لپتاپ های موجود در ایران کمترین خرابی رو داره به طوری که از هر 10 لپتاپ خراب فقط 1 لپتاپ خراب متعلق به asus هست.و تا جایی که من یادمه hp بیشترین خرابی رو داشت.(لپ تاپ hp به مراقبت زیادی نیاز داره و هم چنین به خاطر گرمای زیاد باید حتما یه کول پد داشته باشه).بنده که به شخصه تنها لپتاپ ها asus و apple رو قبول دارم.
موفق باشید.
این بنده خدا منتظر جوابه![]()
كسي اگه dell latitude e5500 داره بگه قيمتش چنده و ازش راضي يا نه؟
سلام دوستان.
یه لپتاپ قیمتش از 1 تومن به بالا بگیرین (دیگه زیاد بالا نرین!) برای بازی و کارای گرافیکی و سه بعدی ,photoshopو 3Ds Max ,Autocad و ازین بساطا. دیگه!
سلام دوست عزیز.
برای کار با اکثر نرم افزار های مهندسی شما نیاز به 4 گیگ رم و cpu قدرتمند با کش حداقل 3mb دارید.
چون ذکر کردین که اهل بازی کردن نیستین و از طرفی مدت زمان شارژی که باتری در اختیار شما قرار میده هم مهم هست به شما DELL VOSTRO 1520 رو پیشنهاد می کنم که از هر لحاظ برای مهندسین مناسب هست.
DELL VOSTRO 1520
CPU Intel T9550 2.66 6mb chache 1066
RAM 4 GB DDR2
Geforce 9300GS 256mb
Display 15.4 inch WXGA+ LCD
HDD 320GB 7200RPM
9cel batt
FP-BL-CAM
price:~1130-1250
سلام.
1 به بالا ؟ مثلا تا چه مبلغی؟ اگر تا 1600 مشکلی نیست مدل زیر رو پیشنهاد می کنم که به دردتان می خورد
اگر هم هم ارزان تر می خواهید در همین تاپیک صحبت هایی در مورد MSI شده که نسبت به کانفیگش قیمت مناسبی هم دارد.(البته نسبت به کیفیت msi من تضمینی ندارم و تاییدش نمی کنم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)