مرسی ، اگه چند مدل دیگه از برند های دیگه هم معرفی کنین ممنون میشم![]()
مرسی ، اگه چند مدل دیگه از برند های دیگه هم معرفی کنین ممنون میشم![]()
" اطلاعیه "
بسته شدن تاپیک
علت : انجام پاک سازی دوره ای / پست های هفته ی گذشته
حداکثر زمان پاکسازی : 12 ساعت
توضیح : کاربران محترم در این مدت از ارسال کردن تاپیک های مشابه خودداری فرمایید .
با تشکر
همکار انجمن لپ تاپ
----
انجام شد
Last edited by Pami; 26-03-2010 at 21:36.
با سلام و تبریک به مناسبت سال نو
من یک لپ تاپ تا حداکثر 600 تومان می خواستم.
برای کارهای معمولی ...
گزینه های مدنظرم
IBM G550
Acer AS S738Z
هست
ممنون میشم اگر گزینه بهتری هست همراه با قیمت تقریبی بفرمایید.
با تشکر
تا 600 بهترین گزینه همون acer 5738 است ... HP Compaq هم مدل Compaq 510 رو ارائه داده که پروسسور بسیار قوی تری داره
صفحه قبل معرفی شد
ببخشید ها، ولی این طور نیست! بنچ مارک ها رو ببینید متوجه می شید:
ایسر Pentium Dual Core T4400: 5738z رتبه ی 71
کامپک 510: Core2Duo t6400 رتبه ی 85
CPU های Pentium تو بعضی از تست ها حتی از برابر های Core2Duo خودشون هم بهتر عمل می کنن چه برسه به اینکه 200 مگا هرتز بالاتر هم باشند. (ایسر 2200ـه و کامپک 2000)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا خیلی ها فکر می کنن این پنتیوم ها همون هایی هستن که سال های پیش بودن، در صورتی که این طور نیست و (تا جایی که من می دونم) معماریشون با کورتو یکیه.
تفاوتشون یکی تو کشه (1 در مقابل 2 کورتو)، یکی تو بعضی تکنولوژی هایی که باعث مصرف برق کم تر کورتو می شه و رو پنتیوم ارائه نشده. بقیه ی چیز ها (به جز قیمت البته!) با کورتو یکیه. (البته پنتیوم ففط تا 2500 مگاهرتز ارائه می شه.)
Last edited by {sahand}; 28-03-2010 at 00:27.
دوستان نظري در مورد IBM نداريد ؟ آخه اين مدلش 3 گيگ رم داره
در ضمن من متوجه نشدم كه سهند عزيز كدوم مدل رو پيشنهاد مي كنه؟
ممنون
دوستان صفحه اول تاپیک را مطالعه کردین؟؟؟؟؟؟؟
دقت فرمایید همانند قوانین گذشته دادن پست تبلیغاتی و دارای لینک سایت های خرید و فروش ایرانی و ... تخلف محسوب میشود و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد
درباره ی نت بوک لنوو (s10-3t) من میخوام بخرم
به نظر شما واقعا ارزش خرید داره یا نه؟
باتریش چطوره؟ شنیدم کم میمونه میشه عوضش کرد؟ چنده؟
چند تا مدل ام اس آی هم داره میاد بنظرتون اونا بهترن یا همین لنوو؟ ( u100 plus , u160)
مرسی![]()
سلام
من اصلا از نت بوک ها سر در نمیارم اما به یه نوت بوک خیلی خوب با بودجه 400 تومن که بشه نرم افزارهای مهندسی برق مثل matlab,proteus,Orcad,code vison ,.... را اجرا کرد و دوام زیادی داشته باشه و قابل ارتقا باشه نیاز دارم...میشه یه مدل خوب به من معرفی کنید؟
![]()
سلام
از چیه نت بوک ها سر در نمیارید؟
عموم نت بوک ها زیر 11 اینچ هستند ، درایو اپتیکال ندارند ، از لحاظ مشخصات سخت افزاری بسیر در سطح پایینی هستند.
تنها قابلیت ارتقاء رم و هارد دیسک وجود دارد ، رم هم فقط تا 2 گیگ.
برای کاربرد های مندسی و استفاده های سنگین ساخته نشده اند.
بیشتر برای وب گردی ، استفاده از اینتر نت در همه جا ، دیدن عکس ، خواندن Ebook ها و از این قبیل کار ها ساخته شده اند.
اکثر نرم افزار های مهم و مهندسی قابلیت نصب بر روی این دستگا ها رو ندارند ، اما نرم افزاری مثل Visual studio بر روی ت بوکک نصب میشه ، اما به دلیل سرعت پایین ، استفاده خیلی سخت هست.
برای نت بوک ها نیز 2 چیز باید مهم باشد ، اول وزن کم و دوم باتری با عمر طولانی.
حالا اگر نت بوک نیاز های شما را رفع می کند ، می تونید سری DELL inspiron 1012 و acer aspire one را در نظر داشته باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)