فقط ميتونم بگم كه شما خيلي خوبيد![]()
فقط ميتونم بگم كه شما خيلي خوبيد![]()
ازبین fw46 GJ/B و hp 1225 کدوم قشنگه؟ یا هر دو خوبن؟ (من از نزدیک ندیدمشون)
وزن fw46 GJ/B واسه جابه جا کردن یه خورده زیاد نیست؟
واقعا فکر کردید ایران رهجو موجودی نداره ؟
شما رو میخواد بزاره توی لیست واردات جدید با قیمت های جدید والا برای همکاران و خواص هست![]()
![]()
نه همیچن فکری نکردم من خودم هفت خط روزگارم این کارا تو دنیای تجارت خیلی کارای ابتدایی به حساب می اد اخه من یه خورده بیزینس هم می کنم البته نه تو قطعات کامپیوتر بلکه تو کار مبل و معماری داخلی هستم بگذریم
من امروز زنگ زدم ایران رهجوی پاساژ ایران گفتش داریم 1.8 تومن من گفتم بیلاخ بابا
ایران رهجو هم با این کارا از اعتبار خودش کم می کنه یه مشت بچه خورده پا یه نمایندگی زدن 4 نفرم بهشون هی زنگ می زنن فکر می کنن خبریه اومدن مثلا بذارن تو انبار بعدش یهو بفروشن اخه هیچ شرکت کامپیوتری تو دنیا همچین کارایی که ایرانی ها می کنن رو می کنن همینه باعث عقب موندگی ایران میشه همینه شرکتای بزرگی مثل apple و یا hp به ایران یه نمایندگی درست حسابی نمی دن واقعا متاسفم برای عقب موندگی ایران بعدش گله نکنین ما چرا عقب افتاده هستیما![]()
واردات جدید!!!!
شما که گفتی ایران رهجو از چند نفر که وارد کننده هستند خرید میکنه و 2 نفر از همینا هم دوست شما
هستند!!!!!
نه اتفاقا من ختم روزگارم ایران رهجو با این کاراش از اعتبار خودش داره کم می کنه من همین امروز زنگ زدم ایران رهجویی که تو پاساژ ایرانه بهم گفتش 1.8 منم گفتم بهش بیلاخ بابا
چهارتا جوون مبتدی نشست دور هم یه نمایندگی زدن فکر می کنن به اینکارا پول بیشتری در میارن اخه تو کجای دنیا نمایندگی های کامپیوتری این کارا رو می کنن بعدش نگین چرا شرکت های بزرگی مثل apple یا hp به ایران نمایندگی نمی ده ها از قدیم گفتمن خدا خرو شناخته که بهش شاخ نداده باور کنین اگر به این جماعت بی جنبه ایرانی نمایندگی بدن همشون ور می دارن مدل های پرفروش حالا از هر برند مثلا apple رو احتکار می کنن پدر ملتو در میارن از بس بی جنبن واقعا جای تاسف خوردن داره از سونی بعید بود یه همچین کاری به ایرانی جماعت نمایندگی بده بعدش نیایین بگین چرا ایران عقب موندسا بی جنبه بازی های ما باعث عقب موندگی ما میشه
Last edited by saeid4012; 13-09-2009 at 15:50.
نه اتفاقا من ختم روزگارم ایران رهجو با این کاراش از اعتبار خودش داره کم می کنه من همین امروز زنگ زدم ایران رهجویی که تو پاساژ ایرانه بهم گفتش 1.8 منم گفتم بهش بیلاخ بابا
چهارتا جوون مبتدی نشست دور هم یه نمایندگی زدن فکر می کنن به اینکارا پول بیشتری در میارن اخه تو کجای دنیا نمایندگی های کامپیوتری این کارا رو می کنن بعدش نگین چرا شرکت های بزرگی مثل apple یا hp به ایران نمایندگی نمی ده ها از قدیم گفتمن خدا خرو شناخته که بهش شاخ نداده باور کنین اگر به این جماعت بی جنبه ایرانی نمایندگی بدن همشون ور می دارن مدل های پرفروش حالا از هر برند مثلا apple رو احتکار می کنن پدر ملتو در میارن از بس بی جنبن واقعا جای تاسف خوردن داره از سونی بعید بود یه همچین کاری به ایرانی جماعت نمایندگی بده بعدش نیایین بگین چرا ایران عقب موندسا بی جنبه بازی های ما باعث عقب موندگی ما میشه
آخه بحث خريدار معمولي مثل ما ها كه نيست من تا حالا چند بار براي همين FW 46 به نمايندگي مربوطش سر زدم و مدير اون نمايندگي جلوي خودم با ايران رهجو تماس گرفته و گفته مثلا وصل كنيد آقاي فلاني
بعد از كلي قربون صدقه هم رفتن در مورد اين مدل ازش سوال كرده كه كي مياد و اونم از دو ماه پيش تا حالا همش ميگه هفته ديگه و هفته ديگه هم نمياد
پس وقتي كه دو همكار به هم حقيقت را نميگن به راحتي به مشتري هم ميتونن دروغ بگن مگه نه![]()
من تا حالا چندین و چند کلیپ از یوتیوب نگاه کردم برای سری FW خلاصه کم کم دارم به فکر این میوفتم
که کلا قید 46 و بزنم دیگه حالم داره بهم میخوره از بس انتظار کشیدم
کاش حداقل ایران رهجو FW490 رو داشت
45 هم که اگه بدونم واقعا LCD اون فقط از لحاظ رزولیشن با 46 فرق داره که قید سی پی یو و گرافیک و بلوری
و...46 رو میزنم میرم همون 45 و میخرم
فقط شک دارم که طرف راست گفته باشه راجب LCD این دو مدل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)