تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 38 اولاول ... 22282930313233343536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 372

نام تاپيک: پست اختصاصی FW46GJ/B

داره خودمونی میشه tonyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان

خود ایران رهجو امروز تماس گرفت و گفت که یکی برای شما ارسال شد ... فقط دو تای دیگر مشکلی پیش آمده که باید تا اواخر هفته صبر کنید ... خیلی هم عذر خواستند و گفتند برای جبران این موضوع همراه آنها دو کیف با لوگوی vaio برای شما همراه کالا ارسال می گردد !

شرکت به این می گن ...

مثل اینکه جدا این مدل ته کشیده و چند تا باقیمانده هاش رو هم برای رزروی ها گذاشنتد

خدا بهتون صبر بده
    فقط ميتونم بگم كه شما خيلي خوبيد

پروفشنال mohammad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

ازبین fw46 GJ/B و hp 1225 کدوم قشنگه؟ یا هر دو خوبن؟ (من از نزدیک ندیدمشون)
    وزن fw46 GJ/B واسه جابه جا کردن یه خورده زیاد نیست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دیدی نفرینای من گرفتش
    عمرا اون 2 تا به دستت برسه اون یکیم وسط راه یا در حین کار کردن می ترکه
    واقعا فکر کردید ایران رهجو موجودی نداره ؟

شما رو میخواد بزاره توی لیست واردات جدید با قیمت های جدید والا برای همکاران و خواص هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

شما رو میخواد بزاره توی لیست واردات جدید با قیمت های جدید والا برای همکاران و خواص هست
    نه همیچن فکری نکردم من خودم هفت خط روزگارم این کارا تو دنیای تجارت خیلی کارای ابتدایی به حساب می اد اخه من یه خورده بیزینس هم می کنم البته نه تو قطعات کامپیوتر بلکه تو کار مبل و معماری داخلی هستم بگذریم
    من امروز زنگ زدم ایران رهجوی پاساژ ایران گفتش داریم 1.8 تومن من گفتم بیلاخ بابا
    ایران رهجو هم با این کارا از اعتبار خودش کم می کنه یه مشت بچه خورده پا یه نمایندگی زدن 4 نفرم بهشون هی زنگ می زنن فکر می کنن خبریه اومدن مثلا بذارن تو انبار بعدش یهو بفروشن اخه هیچ شرکت کامپیوتری تو دنیا همچین کارایی که ایرانی ها می کنن رو می کنن همینه باعث عقب موندگی ایران میشه همینه شرکتای بزرگی مثل apple و یا hp به ایران یه نمایندگی درست حسابی نمی دن واقعا متاسفم برای عقب موندگی ایران بعدش گله نکنین ما چرا عقب افتاده هستیما

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

واردات جدید !!!!

شما که گفتی ایران رهجو از چند نفر که وارد کننده هستند خرید میکنه و 2 نفر از همینا هم دوست شما

هستند!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نه اتفاقا من ختم روزگارم ایران رهجو با این کاراش از اعتبار خودش داره کم می کنه من همین امروز زنگ زدم ایران رهجویی که تو پاساژ ایرانه بهم گفتش 1.8 منم گفتم بهش بیلاخ بابا
    چهارتا جوون مبتدی نشست دور هم یه نمایندگی زدن فکر می کنن به اینکارا پول بیشتری در میارن اخه تو کجای دنیا نمایندگی های کامپیوتری این کارا رو می کنن بعدش نگین چرا شرکت های بزرگی مثل apple یا hp به ایران نمایندگی نمی ده ها از قدیم گفتمن خدا خرو شناخته که بهش شاخ نداده باور کنین اگر به این جماعت بی جنبه ایرانی نمایندگی بدن همشون ور می دارن مدل های پرفروش حالا از هر برند مثلا apple رو احتکار می کنن پدر ملتو در میارن از بس بی جنبن واقعا جای تاسف خوردن داره از سونی بعید بود یه همچین کاری به ایرانی جماعت نمایندگی بده بعدش نیایین بگین چرا ایران عقب موندسا بی جنبه بازی های ما باعث عقب موندگی ما میشه
    Last edited by saeid4012; 13-09-2009 at 15:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نه اتفاقا من ختم روزگارم ایران رهجو با این کاراش از اعتبار خودش داره کم می کنه من همین امروز زنگ زدم ایران رهجویی که تو پاساژ ایرانه بهم گفتش 1.8 منم گفتم بهش بیلاخ بابا
    چهارتا جوون مبتدی نشست دور هم یه نمایندگی زدن فکر می کنن به اینکارا پول بیشتری در میارن اخه تو کجای دنیا نمایندگی های کامپیوتری این کارا رو می کنن بعدش نگین چرا شرکت های بزرگی مثل apple یا hp به ایران نمایندگی نمی ده ها از قدیم گفتمن خدا خرو شناخته که بهش شاخ نداده باور کنین اگر به این جماعت بی جنبه ایرانی نمایندگی بدن همشون ور می دارن مدل های پرفروش حالا از هر برند مثلا apple رو احتکار می کنن پدر ملتو در میارن از بس بی جنبن واقعا جای تاسف خوردن داره از سونی بعید بود یه همچین کاری به ایرانی جماعت نمایندگی بده بعدش نیایین بگین چرا ایران عقب موندسا بی جنبه بازی های ما باعث عقب موندگی ما میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

داره خودمونی میشه tonyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آخه بحث خريدار معمولي مثل ما ها كه نيست من تا حالا چند بار براي همين FW 46 به نمايندگي مربوطش سر زدم و مدير اون نمايندگي جلوي خودم با ايران رهجو تماس گرفته و گفته مثلا وصل كنيد آقاي فلاني

بعد از كلي قربون صدقه هم رفتن در مورد اين مدل ازش سوال كرده كه كي مياد و اونم از دو ماه پيش تا حالا همش ميگه هفته ديگه و هفته ديگه هم نمياد

پس وقتي كه دو همكار به هم حقيقت را نميگن به راحتي به مشتري هم ميتونن دروغ بگن مگه نه

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

من تا حالا چندین و چند کلیپ از یوتیوب نگاه کردم برای سری FW خلاصه کم کم دارم به فکر این میوفتم

که کلا قید 46 و بزنم دیگه حالم داره بهم میخوره از بس انتظار کشیدم

کاش حداقل ایران رهجو FW490 رو داشت

45 هم که اگه بدونم واقعا LCD اون فقط از لحاظ رزولیشن با 46 فرق داره که قید سی پی یو و گرافیک و بلوری

و...46 رو میزنم میرم همون 45 و میخرم

فقط شک دارم که طرف راست گفته باشه راجب LCD این دو مدل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •