تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 49 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 481

نام تاپيک: مقایسه LED و LCD و Neo PDP

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ببينيد همه چيز به سليقه شما بستگي داره
    هر كدومشون مزايا ومعايبي دارند مثلا:
    در پلاسما ها رنگها طبيعي حركات روون و همچنين مصرف بالاي برق مات يا تيزه بودن تصوير تا حدودي رفلكس صفحه
    در ال سي دي ها برايتنس بالاست وتصاوير جذاب ديده ميشن در عين حال كه نميتونيم اون مشكي عميق در پلاسما يا ال اي دي ها رو با توجه به ساختار ال سي دي داشته باشيم
    ال اي دي ها ديزاي واسليم شدن و مصرف كمتر برق ولي مات شدن تصوير نسبت به ال سي دي ها زاويه ديد يكم كمتر نصبت به ال سي دي ها صداي ضعيفتر با توجه به اسليم شدن
    ميبينيد هر كدوم مشكلاتي دارند در مورد جديد بودن تكنولوژي اين به اين معنا نيست كه چون جديده يعني بهتر همونطور كه ما در پلاسما ها neo pdp ‌رو داريم وهمينطور در مورد ال سي دي ها روز به روز دارن بهتر وپخته تر ميشن
    در اين مورد به نظر من ال اي دي ها هنوز نو پا هستند واتفاقا معايب بيشتري دارند
    (نظرات شخصي من بود توهين به نظر يا علاقه كسي نباشه )

2. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    منم تا 2700 می تونم برای TV هزینه کنم...خیلی از دوستان هم نظراتشونو گفتن اما واقعا نمی دونم بهترین انتخاب چی می تونه باشه؟
    تو این قیمت led edge بگیرم بهتره یا یه LCD خوب؟ انتخاب من sl90 شده...چون هم زیباست هم امکاناتش کامله .فقط می مونه کیفیت تصویر که در واقع مهمش همینه ! که همین باعث شده به شک بیفتم...
    آیا فاصله SL900 از زمین تا آسمونه در رقابت با مثلا V10 پاناسونیک یا 40LE شارپ؟
    کسی می تونه منو راهنمایی کنه که با این پولی که من می خوام هزینه کنم بهترین TV در ریویوها چیه؟t_tanhayam عزیز ظاهرا شما زیاد ریویو می خونید...راهنمایی میکنید؟
    ممنونم
    موفق باشید

سلام دوست عزيز لطف داريد
    اگه منظورتون sl90QD هست يكي از بهترين هاست توي رويو هايي كه ديدم ازش
    ولي خوب مشكلات اغلب ال اي دي ها رو داره در مورد صداش كه زير هست ونا خوشايند تا حدودي بخاطر نداشتن بيس
    در مورد صفحش هم تا حدودي بازتاب و رفلكس داره گويا و در مورد مشكيش هم گفته شده تيرست يكمقدار مات
    در مورد زاويه ديدش هم عده اي شاكي بودند
    در مورد usb‌هم خوب فرمتهايي كه ديگه فراگير شده مثل mkv رو نميتونه بخونه وتو كار divx بيشتر

در عين حال نمره بسيار خوبي كسب كرده لا اقل در cnet asia

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد ال اي دي حاشيه اي بودن يا پلاسما بودن اينطور فكر نكنيد همونطور كه گفتم مزايا ومعايبي وجود داره توي همشون شما ببينيد تصوير كدوم رو با توجه به نياز خودتون ميپسنديد نه نياز كسه ديگه

4. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

[QUOTE=t_tanhayam;5015342] در مورد صداش كه زير هست ونا خوشايند تا حدودي بخاطر نداشتن بيس
    در مورد صفحش هم تا حدودي بازتاب و رفلكس داره گويا و در مورد مشكيش هم گفته شده تيرست يكمقدار مات
    در مورد زاويه ديدش هم عده اي شاكي بودند
    در مورد usb‌هم خوب فرمتهايي كه ديگه فراگير شده مثل mkv رو نميتونه بخونه وتو كار divx بيشتر
    /QUOTE]
    سلام.ممنونم از توجهتون...
    این قسمت رو متوجه نمیشم: مشکیش تیرست و یه مقدار مات ...؟
    تیرست یعنی به مشکی کامل تمایل داره و مثل بعضی TV ها به آبی نمی زنه ؟ یا نه چیز دیگه ای هستش؟ مات هست یعنی چی؟
    آیا اینا در کیفیت خیلی مهم هستن و اینا ضعفه؟
    فرمودین نمره عالی تو cnet گرفته...می تونم بپرسم که نمره عالی از چه نمره ای شروع میشه؟
    ممنونم
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من از بانه EX600 سوني LED گرفتم 1.650.000 تومن 40"

حدود 4-5 روز پيش
    ممنونم دوست عزیز...از خریدتون راضی هستید؟
    فول ای ای دیه یا ادج؟
    مشخصاتش رو میشه بگید؟کنتراست و برایتنس و موشن فلو؟ و...؟
    فرقشون با EX500 , EX700 چی هست؟
    ممنونم

---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------

دوست عزیزt_tanhayam جان این مدلی که در cnet دیدید مدلی که من منظورم بود نیستش ظاهرا///همین الان از روی عکسش متوجه شدم:
    sl900 اینه:
    کد:
    Last edited by ehsan-inventor; 03-06-2010 at 16:07.

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

ببينيد همه چيز به سليقه شما بستگي داره
    هر كدومشون مزايا ومعايبي دارند مثلا:
    در پلاسما ها رنگها طبيعي حركات روون و همچنين مصرف بالاي برق مات يا تيزه بودن تصوير تا حدودي رفلكس صفحه
    در ال سي دي ها برايتنس بالاست وتصاوير جذاب ديده ميشن در عين حال كه نميتونيم اون مشكي عميق در پلاسما يا ال اي دي ها رو با توجه به ساختار ال سي دي داشته باشيم
    ال اي دي ها ديزاي واسليم شدن و مصرف كمتر برق ولي مات شدن تصوير نسبت به ال سي دي ها زاويه ديد يكم كمتر نصبت به ال سي دي ها صداي ضعيفتر با توجه به اسليم شدن
    ميبينيد هر كدوم مشكلاتي دارند در مورد جديد بودن تكنولوژي اين به اين معنا نيست كه چون جديده يعني بهتر همونطور كه ما در پلاسما ها neo pdp ‌رو داريم وهمينطور در مورد ال سي دي ها روز به روز دارن بهتر وپخته تر ميشن
    در اين مورد به نظر من ال اي دي ها هنوز نو پا هستند واتفاقا معايب بيشتري دارند
    (نظرات شخصي من بود توهين به نظر يا علاقه كسي نباشه )
    البته همه LED ها باریک نیست مثل تلویزیون های full led و صدای همشون هم ضعیف نیست tanhayam عزیزم
    راستی در مورد قیمت شارپ هم که گفتی چرا انقدر نسبت به ژاپنی بودنش پایینه یه مثال می زنم

شرکت پوما و آدیداس دو تا شرکت آلمانی هستن.تی شرت های نخی پوما حدودا 100-120 دلار هستن در حالی که واسه آدیداس حدودا 60 دلاره.آیا درسته بگیم چون پوما گرون تره پس نسبت به آدیداس برتر و بهتره و آدیداس محصولاتش به پای پوما نمی رسه؟ قطعا فکر می کنم جواب خیر هست
    ( تازه ادیداس از پوما بهتر هم هست اونو میشه با یه نگاه دنیای ورزشی فهمید !!! البته این دیگه به سلیقه بر می گرده ها)
    البته در مورد cnet هم بگم که چون تو سایتش از سامسونگ هم تبلیغ زیاد داره میشه بهش یکم هم ایراد گرفت و ممکنه یه کم در مورد سامسونگ اغراق کنه .البته این نظر شخصی منه .آخه پول همه کار می کنه !!!!
    Last edited by d.b23; 03-06-2010 at 18:29.

8. 3 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام اقا احسان عرضم به حضورتون كه يكسان اين دو مدل مشخصاتش تقريبا همينطور رويو هاش
    در مورد مشكي حرف از ملايم بودنش زدن حالا من خودم هم متوجه نشدم دقيقا منظورشون چيه
    در مورد رنگ مشكي خوب يكي از شاخصه هاي مهم در تلويزيون ها ست اصلا اين قدر كه مانور داده ميشه روي كنتراست و اعداد بالا دقيقا يهني همين تمايز رنگ سياه وسفيد
    در مدل sl900 وsl 700 هم همون مشكلات كه عنوان شد وجود داره و نمره 7.5 رو گرفتند فكر ميكنم كه تقريبا خوب ميشه نه عالي
    نمره عالي يا excellent از 8 به بالا داده ميشه

---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------

البته همه LED ها باریک نیست مثل تلویزیون های full led و صدای همشون هم ضعیف نیست tanhayam عزیزم
    صد در صد همينطوره منظورم مشخصات عمومي بود متشكر
    در مورد قيمت ها من اصلا منظور خاصي نداشتم فقط سوالي بود شخصي براي خودم دوست داشتم بدونم همين
    اگه جسارتي شده بنده عذر ميخوام كوچيكتون ابي هستم
    Last edited by t_tanhayam; 03-06-2010 at 18:28.

10. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

سلام اقا احسان عرضم به حضورتون كه يكسان اين دو مدل مشخصاتش تقريبا همينطور رويو هاش
    در مورد مشكي حرف از ملايم بودنش زدن حالا من خودم هم متوجه نشدم دقيقا منظورشون چيه
    در مورد رنگ مشكي خوب يكي از شاخصه هاي مهم در تلويزيون ها ست اصلا اين قدر كه مانور داده ميشه روي كنتراست و اعداد بالا دقيقا يهني همين تمايز رنگ سياه وسفيد
    در مدل sl900 وsl 700 هم همون مشكلات كه عنوان شد وجود داره و نمره 7.5 رو گرفتند فكر ميكنم كه تقريبا خوب ميشه نه عالي
    نمره عالي يا excellent از 8 به بالا داده ميشه

---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------

صد در صد همينطوره منظورم مشخصات عمومي بود متشكر
    در مورد قيمت ها من اصلا منظور خاصي نداشتم فقط سوالي بود شخصي براي خودم دوست داشتم بدونم همين
    اگه جسارتي شده بنده عذر ميخوام كوچيكتون ابي هستم
    نه داداشه گلم . من منظورم اصلا بی ادبی و از این حرفا نبود. شما خیلیم گلیاین شرکت ها هم واسه من یا شما نیستن که بخواد بهمون بر بخوره یا نخوره و من هم فروشنده نیستم
    من منظورم این بود که همیشه نمیشه از روی ملیت یه شرکت محصولاتش رو قیمت گذاری کرد. البته طبق آمار شرکت مادیران شارپ کلا تو زاپن پرفروش ترینه دیگه راست و دروغش با اونااااااااا
    Last edited by d.b23; 03-06-2010 at 18:46.

12. 4 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

در مورد cnet هم بگم که من خیلی قبولش داشتم ولی به اون دلیلی که گفتم یکم در موردش مشکوک شدم مخصوصا اینکه خیلی اوقات سامسونگ نمره های بیشتری نسبت به سونی و پاناسونیک میگیره
    البته این مورد تبلیغات و اغراق رو اول یکی از دوستام بهم گفت و من هم قبول نکردم ولی بعدا که دقت کردم دیدم همچنین بی راهم نمیگه
    Last edited by d.b23; 03-06-2010 at 18:59.

14. 3 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

در مورد cnet هم بگم که من خیلی قبولش داشتم ولی به اون دلیلی که گفتم یکم در موردش مشکوک شدم مخصوصا اینکه خیلی اوقات سامسونگ نمره های بیشتری نسبت به سونی و پاناسونیک میگیره
    البته این مورد تبلیغات و اغراق رو اول یکی از دوستام بهم گفت و من هم قبول نکردم ولی بعدا که دقت کردم دیدم همچنین بی راهم نمیگه

در مورد اينكه ايا اعتبار اين سايت ها زير سوال هست يا نه خوب بحث هاي زيادي ميشه كرد
    من هم ت حدودي با شما موافقم هر چند بيشتر به رويو و نظر مصرف كنندگان اهميت ميدم تا چيز ديگه
    در چند مورد خاص من هم نظرات خوبي نديدم .البته به نظر خودم خلاف واقع بود مثلا در بحث pmp ها
    در مورد ژاپني بودن (مخصوصا) و بحث قيمت ها من نظر( شخصي) خودم اينه كه محصولات ژاپني با توجه به سابقه خوب ودرخشان و تكنولوژي بالاي اين كشور در ساخت قطعات الكترونيكي (مخصوصا )واقعا جاي تاملي داره
    هر چند باز هم همين نتيجه رو ميگيرم لاجرم چون ژاپني هست علت بهتر بودنش نيست
    Last edited by t_tanhayam; 03-06-2010 at 23:05.

16. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه nvb007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    محــــــــمودآباد - شمال ايران

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز...از خریدتون راضی هستید؟
    فول ای ای دیه یا ادج؟
    مشخصاتش رو میشه بگید؟کنتراست و برایتنس و موشن فلو؟ و...؟
    فرقشون با EX500 , EX700 چی هست؟
    ممنونم

-

اگه به این صفحه بری اطلاعات جامع و کاملی میگیری

کد:

در کل چون تجربه ال سی دی و یا ال ای دی رو نداشتم ، نمیتونم با اونها مقایسه کنم
    اما نسبت به تلویزیون های معمولی ، احساس میکنم رنگ تصاویر خیلی طبیعی به نظر نمی رسه
    شاید به دلیل این باشه که هنوز تنظیمات رنگ رو درست انجام ندادم .
    یه مقدار زیادی روشنه انگار ،

شاید امتحان کرده باشید ، توی بعضی از فیلم ها که قسمتی از فیلم ، شب هست ، تصویر واضحی نداریم و تقریبا" همه جا تاریکه ،توی kmplayer یه قسمت هست ، h/w control ، رنگ رو روشن تر میکنیم و اونوقت فیلم های تاریک رو واضح تر میبینم ، ولی وقتی روز میشه ، نمیتونیم تصاویر رو خیلی واضح ببینیم
    من هم الان توی این مدل ، تقریبا" یه همچین رنگی رو دارم ، یه خورده توی منو ها ور رفتم ، یه کم بهتر شد ، اما اونی که باید می شد نشد هنوز .

یه نکته دیگه ، تلویزیونی که گرفتم 40 هست ، و فکر می کنم که بایستی 46 میگرفتم ، توی فضای خونمون ، کوچیک به نظر میاد

در کل ، تلویزیون زیبا و قشنگیه ،

ایام امتحاناته و من هنوز خیلی وقت نکردم به طور کامل با منوهاش ور برم و ته و توش رو در بیارم
    Last edited by nvb007; 04-06-2010 at 13:11.

18. این کاربر از nvb007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •