پس این پست چیه ؟!!+
200 تومن = قیمت پایه
نیکی پناهتان![]()
پس این پست چیه ؟!!+
200 تومن = قیمت پایه
نیکی پناهتان![]()
تا جایی که اطلاع دارم شرکت یاس گوشیهای htc رو حتی زودتر از قاچاقچیهاوارد بازار میکنه.
بعدا گوشیها توسط شرکت پرشین تله کام و کامتل وارد میشند.
همین hd یادمه وقتی gsmarena.com تو مشخصاتش نوشته بود coming soon ولی وارد بازار ایران شده بود با گارانتی یاس.
اون واس خودش یه چی گفته : دیپس این پست چیه ؟!!
نیکی پناهتان![]()
این گوشی عمرا" قیمت پایش زیر 900 باشه !
پیشنهاد میکنم به صحبتهای این شرکتهای گارانتی زیاد اعتماد نشه . خودمون که مخمون تعطیل نیست که داریم قیمتارو ;-)
من که میگم اگر این HD2 با 800 هزار وارد بازار ایران شه یعنی فروشنده هامون خیلی با انصاف شدن که مهاله .
البته به کسی بر نخوره ها ولی من انقدر تو این پاساژ علاءدین و پایتخت فروشنده کلاه بردار و دزد دیدم که باور نمیکنم هفته اول قیمت HD2 فضایی(کیلوئی - عشقی - تا هر سقف قیمتی که بازار بکشه) نباشه .
اچ دی از بدو ورودش 950 بود این دیگه با این همه امکانات اگه از 950 بیشتر نباشه کمتر هم نیست
من که فکر نکمنم زیر ۱میلیون باشه
۹۷ روزی که اومد یعنی هم زمان با ورود گوشی توسط نمایندگی مغازه دار ها میدادن ۸۰۰ تا ۸۵۰
۸۹۱۰ که با ۹۵۰ تومن وارد بازار شد
ساتیو هم که فقط یه دوربین داره الان۹۰۰ تومنه و با حدود ۱ملییون وارد بازار شد
حالا اچ دی ۲ با ۱گیگاهرتز پردازنده و ویندوز ۶.۵ میدن ۸۰۰ تومن!!!!!
این نمایندگی ها برای جلب مشتری قیمت پایین میگن ولی وقتی اومد وچشاتو گرفت و رفتی سر معامله یه قیمت عجیب غریب بهت میدن که شاخ در بیاری!!!!
دوستان مطمئن باشین روزهای اول قیمتش کمتر از 1 ملیون یا 950 تومن نخواهد بود.
در ضمن به احنمال زیاد تو پکش مموری کارت 8 گیگ میزارن.
خيلي ديگه ساده !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعضی از دوستان گفتن که ممکنه توی بسته مموری کارت 8 گیگ باشه حالا اگر من خودم بخوام 16 گیگ تهیه کنم از کجا باید بگیرم
تمام اینترنت رو گشتم
ممنون میشم راهنماییم کنید
با توجه به تبلیغاتی که از گوشی میشه دیدم که نوشته بودن که تو پکش مموری کارت 8 گیگ هستش.
شما اگه تو تهران هستی میتونی مموری کارت 16 گیگ رو از طبقه دوم و سوم علاءالدین و تو مجتمع کامپیوتری پایتخت از طبقه سوم مغازه ای که تو کار پاکت هستش تهیه کنی قیمتش هم دور و بر 45 الی 50 تومن هستش.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)