نه عزیزم فرقی نمیکنه . چه 128 باشه و چه 256 ، حتما باید از شیدر 3 پشتیبانی کنه .
نه عزیزم فرقی نمیکنه . چه 128 باشه و چه 256 ، حتما باید از شیدر 3 پشتیبانی کنه .
اما خداييش من که اين همه طرفدار اين بازي هستم بازيش براي PC اصلا گرافيک نداره
والا من فقط مال PC رو دیدم و کنسولهای دیگه فقط عکسهاش رو دیدم .
به نظر من اگه از باگهای بسیار زیاد بازی بگذریم ، گرافیکش بد نیست . مخصوصا تو سالی مثل 2006 که قحطی بازی اکشن با گرافیک خوب برای PC بود .
امیر جان شما هم گیر دادی به این باگهاش کدوم باگ ؟ ما که این همه بازی رو شستیم باگی به اون صورت ندیدیم جون من یه چندتا باگی رو که دیدی برام بنویس شاید اشکال از بازی شما بوده![]()
ولی لودینگ های این بازی خیلی زجر آوره.....
ببین عزیزم یکی از مشکلاتش همون مدت زمان لودینگ بود .
خیایها می گن باگها از کرک بازی ایت ولی من با ایمیج و دائمون هم امتحان کردم .
مثلا سیاه شدن تصویر خود سام فیشر در بعضی از مراحل . یا تو یکی از مرحله ها که اسمش یادم نیست ( اونجایی که چند طبقه بود و طبقه پایین جشن بود) وقتی که نزدیک دیوار می شدی ، زیر پات خالی می شد و به نا کجا آباد می افتادی و میمردی و یا ...
البته من پچ 1.02 اون رو دانلود کردم و فکر می کنم یه مقدار تأثیر داشت . DVD من هم مشکلی نداشته چون خیلیها رو دیدم که مشکل داشتند .
اما در کل واقعا بازی خوبیه این اسپلینتر سل .
به امید اینکه شماره بعدش با کمترین تأخیر بیاد .
سلام دوستان.....(ناراحت..)
بچها من رفتم دیشب dvd splinter cell double...رو خریدم خب...که 1 dvd 9 گیگ هستت ماله شرکته کهکشان
با هزار امید و آرزو اومدم واسه نصب..میدونید وسطاش که میرسه یه ارور میده که مربوط به صدا هستش و میگه نمیتوه فایله ....sso رو از رویه dvdبا اینی که ریخته رو سیستم مچ کنه...بد 3تا گزینه میده...
abort........ignore....retry...
که وقتی retry رو میزنم بد از 2-3 دقیقه همین ارورو میده وقتی ignore رو میزنم ازش میگزره میره بقییه setup رو انجام میده..میره جلوتر..سره کپی کردنه گرافیک که میرسه ارور میده که فایله date1.....رو که ماله resalotion texture low هستش..نمیتونه کپی کنه و......
من مشخصات سیستمم ایته
rame 512 kingston
cpu2800Fullcatch
graphic 256 9550 boarde giga...
man dide bodam yeki az bache ha ba in moshakhasat to hamin site neveshte bood ke toneste baz kone chera man nemitonam....?!?!?!?!
toro khoda komak konid
بازی هیچ باگی نداره اگر مال شما هست یا مشکل از سخت افزارتان هست یا سیستم یا خود بازی
تازه لود طولانی باگ نیست
بعد مشکلات یا باگهایی هم که گفتی من یدونش را هم ندیدم
(البته نسخه X360)
yeki javabe mano bede jooone man.......
متال گیر سوالت چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)