ببخشید کدوم بازی از tessellation به صورت موثر استفاده میکنه ؟!
این ها همون کارتهای tesla رو گرفتن یک زره تغییر دادن به عنوان gaming دارند میدن دست مردم !
ببخشید کدوم بازی از tessellation به صورت موثر استفاده میکنه ؟!
این ها همون کارتهای tesla رو گرفتن یک زره تغییر دادن به عنوان gaming دارند میدن دست مردم !
Last edited by mehrdad_ati; 15-03-2010 at 00:00.
خب اینم خبر جدید البته بدون شرح!:
دوستان عزیز لطفا موارد بی ربط با تاپیک و اسپم و... رو پست نکنید!
با تشکر
حالا در مورد این نگرانی ها که بعضا دوستان دارن!بله انویدیا تا حالا چنین کاری نکرده بود که کارتها و یا مشخصات دقیق رو به دست شرکا برسونه ولی بگه که هیچ اطلاعاتی منتشر نشه حالا یه سری بحث تجاری و مارکتینگ هست که جاش تو این تاپیک نیست ولی hون چیزی که قطعی و مشخصه انویدیا برای مصرف و دما و قیمت تمام شده فرمی به مشکل خورده بود همچنین هنوز محصولاتی از سری 200 عرضه میشدن و البته سری 5000 هم فروش خیلی زیادی نداشت بخونید تولید!حالا انویدیا داره محصولات قبلی رو بیشتر نگه میداره جلوگیری می کنه از خرید محصولات رقیب واقعا دچار مشکل شده یا فرمی یک انقلابه ...
و دهها فرضیه دیگه که وجود داره و میشه روش بحث کرد خیلی ساده تر اینه که این چند روز رو هم صبر کنیم مخصوصا هفته آخر باید مشخصات , بررسی سایتهای سخت افزاری و ... منتشر بشه
پ.ن:تاپیک استیکی شد
Last edited by Kianoosh; 15-03-2010 at 03:36.
نه مي دونم چه بازي اي به طور موثر از tessellation استفاده مي كنه و نه مي دونم استفاده ي موثر از tessellation يعني چي!!!ببخشید کدوم بازی از tessellation به صورت موثر استفاده میکنه ؟!
اگه منظورتون استفاده عمده از tessellation هستش باز هم مي گم نمي دونم! در حال حاضر بازي هاي مبتني بر DirectX 11 خيلي كم اند ولي در آينده رفته رفته بيشتر خواهند شد و اينكه چقدر از tessellation استفاده خواهند كرد براي من نامعلومه.
در ضمن شما احيانا مدتي در شركت nVidia مشغول به كار بوديد كه اينقدر با اطمينان ميگيد اينها همون كارت هاي tesla هستند با كمي تغيير؟! لطفا براي ادعاهاي بزرگ منبع هاي قوي و موثق قرار بديد.
در ضمن ATI نسبت به قبل چه تغيير خاصي در كارت هاش داده جز همون رويه سابق؟ مثل سابق تكنولوژي ساخت كوچيكتر شده، دما و مصرف كاهش پيدا كرده و يه سري تغييرات جزئي. اما nVidia ادعا داره بزرگترين تغيير رو از سري 8 به بعد در كارت هاش داده و اين عامل تاخيرهاي زياد اين كارت ها بوده.
راستي يه سوال داشتم از شما! تعريف شما از كارت Gaming چيه؟
کامبل صحبت شما درسته !
موقش بوده که nvidia یک تغییر اساسی در معماریش بده چون واقعا دیگه نمیتونست با همین معماری جولو بره ! و تقریبا یمشه گفت معماریش منسوخ شده بود ! و همون طور که دیدید NVIDIA نتونست دو هسته GTX285 رو کنار هم قرار بده .
اما از طرفی هم اعتقاد دارند که R600 پتانسل بسیار بالایی برای پیشرفت داشته و ATI نیازی به تغییر معماری حالا حالا ها نداره ! و کمکم داره به سمت اون R600 رویایی که قولش رو زمانی داده بود (و حسابی گند زد) پیش میره . R600 یک انقلاب بود در کارتهای ATI اما نه به لحاظ کارایی و بلکه به لحاظ معماری ساخت ! و حالا هم ATI داره همون معماری رو تکمیل میکنه و مطمعنا حالا حالا ها نیازی به تغییر حس نمیکنه .
از طرفی من که گفتم بر طبق اون منبع !!!! (کاری به میزان اعتبارش ندارم) و تمام صحبت های پست قبلم هم از متن همون منبع هست که ادعا کرده بود تونسته GTX480 رو تست کنه !
تعریف کارت GAMING : کارتی که هدف اصلی طراحیش پردازش سه بعدی نرم افزار های GAME باشه و بیشترین پتانسیلش رو در این زمنیه مصرف کنه .
من توی شرکت NVIDIA کار نکردم . اما مگر حتما باید در پاریس زندگی کرد تا بدونیم اونجا موزه ی لووری هم هست !
fudzilla یه خبر زده گفته قیمت GTX480 رو انویدیا حدود €450 برای خورده فروشی پیشنهاد کرده این در حالیه که خیلیا انتظار قیمتهای 600$ یا 600€ بیشتر رو داشتن. به نظر این قیمت قیمت مناسبی برای این کارت میاد این در حالیه که قیمت 5870 در اروپا €375 و بیشتر هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:55 AM ---------- Previous post was at 01:52 AM ----------
یه خبر دیگه هم Fudzilla زده گفته این کارتهایی از برندهای مختلف که تو هفتههای اخیر نشون داده شده هم جعبه خالی بوده و هیچ کارتی در کار نیست.
البته دقیقاً اونجوری نیمشه حساب کرد، قیمت توی اروپا فکر کنم گرونتره چون مالیات اینا بیشتر میخوره.
نه نیازی نیست. ولی چگونه می تونید به طرف مقابل ثابت کنید که موزه ی لوور در فرانسه است و در قرقیزستان نیست!؟ من برای ادعاتون از شما منبعی خواستم و شما منبعی عرضه نکردید. در نتیجه ادعای شما از اعتبار ساقطه.من توی شرکت NVIDIA کار نکردم . اما مگر حتما باید در پاریس زندگی کرد تا بدونیم اونجا موزه ی لووری هم هست !
قیمت GTX470 رو انویدیا حدود €349 اعلام کرده و هدف حمله به 5870 هست، این قیمت دقیقاً با قیمت 5870 یکیه، این احتمالاً به این دلیله که GTX470 کمی از 5870 قویتره و در آینده باید شاهد کاهش قیمت 5870 باشیم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع ؟ مگه ندادم ؟ بهتره اون لینک رو یک بار از اول تا آخر بخونید .
راستی منع میخوای برای مکان موزه ی لوور ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)