تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 354 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

1- بله اگه فایل فلششو گیر بیاری میشه فارسیش کرد
    2- شما باید علاوه بر نصب پی سی استودیو ، usb driver های موجود در سی دی رو نصب کنید
    3- شما درایور های گوشیو از سی دی نصب کن و سپس تو phone setting و در قسمت connection setting برو وگوشیو بزار رو حالت mass storage وسپس فایل jar رو تو گوشیت کپی کن و بعد از جدا کردن usb از گوشی ، از داخل گوشی اون فایل jar رو که کپی کردی نصبش کن.

نکته: یکی از این برنامه های موجود در فروم رو واسه امتحان نصب کن(اون بازی نقاشی روی مه رو که خودم پست کردمو نصب کن چون خودم بدون مشکل رو گوشی نصبش کردم و ازش استفاده می کنم).
    ممنون از اینکه زود جواب دادید
    ehsannirvana از جواب شما هم ممنون

1- از خیر فارسی کردنش گذشتم چون ترسم از این بود که شاید PMD رو نشون نده ولی با این که فارسی ندارم ولی در استفاده از PMD هرم مشکلی ندارم بخوبی برام ترجمه میکنه و ترجمش بصورت فارسی نمایش داده میشه
    2- دوست عزیز من USB DRIVER ها رو هم نصب کرده بودم ولی مشکلم برطرف نشد مموری کارت رو نشون میده ولی خود موبایل رو نه اینم عکسش.

3- بصورت mass storage وصل میشه که بصورت یک درایو یا pen drive تو my computer بهش دسترسی دارم (تنها به مموری کارت)
    4- برای اجرای برنامه ها هم به شکل زیر عمل کردم که جواب داد .

I am assuming you have the game you want to install with you. In this example I downloaded Erix.jar game. And created jad file using JADMaker (Google for JadMaker, to download it). Using JADMaker you need to create ".jad" file. Now I have "Erix.jad" and "Erix.jar" files.

Connect the phone to PC and start "Samsung New PC Studio"
    Open the File browser and go to "External Memory". Create a directory there (Name it anything you want your game name to be).

I will be creating a directory called "Erix". Then copy the Erix.jar and Erix.jad files into that folder. Disconnect the phone from PC now.

Got to Menu -> Browse -> Enter URL

Type -> "http://m.GetJar.com"

Browse down and you will see "Quick Download". Click it. Then enter quick download code as 51799 . Download and install it. Exit from browse.

Go to Menu -> Applications -> Games and more -> LiteFTP

You will be in LiteFTP menu

Select Mmc (Memory card) and click OK. It will be at end.

You should be able to see the folders in memory card. Select Erix folder (dont enter it) and press "123" button. Then press "1" (This will copy the Erix folder). Select "Back". You should be back in "root" directory.

In root directory you will see a folder with "dont enter" symbol named "My PrivateMy PhotoMy Video .......". Select it and press OK to enter it.

There will be nothing in the folder. Now paste the Erix folder. To do so press "3" to paste.
    Exit the LiteFTP.

Open "Keypad" and type "*#6984125*#" (Without quotes)

This will automatically open "Admin setting"

Select "4 Internals" and enter "*#9072641*#" (without quotes). And confirm.

This will take you to "Internals" menu. Select "6 Storage settings".

Select "2 Update media database"
    then select "3 Update Java DB"
    then select "10 Create Ax Dat File"

Exit from all those menus.

Now go to Menu -> Applications -> "Games and more" You should be able to see new icon "LiteFTP/files/Erix". Rename it if you want to. Then start the game.

All Games and Software's installed in this way will be located in Menu -> Applications -> "Games and more"

Enjoy.

نکته : تنها برای بار اول لازم هست که liteFTP رو دانلود و نصب کنید برای نصب برنامه های بعدی نیازی به دانلود دوباره ان ندارید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

در مورد شماره 2 منم همین مشکل رو داشتم
    کافی یه بار گوشی رو از کابل جدا کنی و روشن خاموش کنی و بعد ار بالا اومدنش دوبار کابل رو وصل کنی بهش و دوباره در pc studio گوشی رو سرچ کنی
    این کار رو کردم ولی فایده ای نداشت
    اینم عکس

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

ممنون از اینکه زود جواب دادید
    ehsannirvana از جواب شما هم ممنون

1- از خیر فارسی کردنش گذشتم چون ترسم از این بود که شاید PMD رو نشون نده ولی با این که فارسی ندارم ولی در استفاده از PMD هرم مشکلی ندارم بخوبی برام ترجمه میکنه و ترجمش بصورت فارسی نمایش داده میشه
    2- دوست عزیز من USB DRIVER ها رو هم نصب کرده بودم ولی مشکلم برطرف نشد مموری کارت رو نشون میده ولی خود موبایل رو نه اینم عکسش.
    2- خوب دوست عزیز اگه گوشیو رو حالت mass storage بزاری فقط مموری کارتو نشون میده.اما اگه گوشیو رو حالت pc studio بزاری خود موبایلو نشون میده.

شما اگه کل usb driver ها رو نصب کنی و گوشیو بزاری رو حالت pc studio ، وقتی گوشیو وصل کنی به کامپیوتر و برنامه pc studio رو اجرا کنی گوشی موبایلت در میاد(مموری خود گوشی).
    اما اگه رو حالت mass storage بزاری مموری کارت گوشیت در میاد و مموری گوشی قابل رویت نیست.
    Last edited by free_touch; 18-08-2009 at 22:32.

داره خودمونی میشه msdcorp.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اقا میتونیم قبل از آپدیت از فریمور گوشی بکآپ بگیریم که اگه یک موقعه با آپدیت بدون فارسی نشد بسازیم برشگردونیم ؟

اگه میشه یک توضیح مختصر بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hbm_7052's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

1-چطوری میشه یه کلیپ رو فول اسکرین کرد؟
    2-برنامه ای برای پخش divx وجود داره؟
    3- کلا برنامه های کاربردی واسه این گوشی رو از کجا میشه دانلود کرد؟
    4-چطوری میتونم اس ام اس های گوشی قبلیم رو به این منتقل کنم؟
    5-سعی کردم واسه یه کلیپ قفل بذارم و با اینکه علامت قفل هم روی فایل قرار گرفته اما بازم بدون هیچ رمزی باز و پخش میگردد!
    Last edited by hbm_7052; 19-08-2009 at 08:18.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

2- خوب دوست عزیز اگه گوشیو رو حالت mass storage بزاری فقط مموری کارتو نشون میده.اما اگه گوشیو رو حالت pc studio بزاری خود موبایلو نشون میده.

شما اگه کل usb driver ها رو نصب کنی و گوشیو بزاری رو حالت pc studio ، وقتی گوشیو وصل کنی به کامپیوتر و برنامه pc studio رو اجرا کنی گوشی موبایلت در میاد(مموری خود گوشی).
    اما اگه رو حالت mass storage بزاری مموری کارت گوشیت در میاد و مموری گوشی قابل رویت نیست.

عزیز می دونم باید تو حالت pc studio باشه ولی تو این حالت اصلا نشون نمیده و خود ویندوز هم پیام میده windowns found new hardware در صورتی که درایور هاش رو نصب کردم ولی باز نشون نمی ده
    اینم عکس از درایورهای نصب شده

ولی در حالت mass storage مموری کارت رو نشون میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آيا برنامه با حجم بيشتر از يك مگا روي اين گوشي ها نصب مي شه؟
    ضمنا 5230 خوبه يا 5233؟

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1-چطوری میشه یه کلیپ رو فول اسکرین کرد؟
    2-برنامه ای برای پخش divx وجود داره؟
    3- کلا برنامه های کاربردی واسه این گوشی رو از کجا میشه دانلود کرد؟
    4-چطوری میتونم اس ام اس های گوشی قبلیم رو به این منتقل کنم؟
    5-سعی کردم واسه یه کلیپ قفل بذارم و با اینکه علامت قفل هم روی فایل قرار گرفته اما بازم بدون هیچ رمزی باز و پخش میگردد!
    1- با چرخوندن گوشی و یا یه گزینه پایین سمت چپ داره fit to screen
    2-من ندیدم تا حالا
    3- از سایت getjar.com. تو گوگل هم سرچ کنی خیلی هست
    4- اینو بلد نیستم
    5- اون قفل واسه این نیست. باید بری قسمت setting---->security----->privacy lock اونجا رو هرچی خواستی میتونی پسوورد بذاری
    Last edited by mohammad_s7201; 19-08-2009 at 10:29.

9. این کاربر از mohammad_s7201 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آيا برنامه با حجم بيشتر از يك مگا روي اين گوشي ها نصب مي شه؟
    ضمنا 5230 خوبه يا 5233؟
    آره نصب میشه. محدودیت نداره.
    اگر تو ایران هستی تنها انتخابت 5233 هست چون 5230 تو ایران نیستش.
    زیاد فرقی با هم ندارن. 5233 نسخه فارسی شده ی همون 5230 هستش. فقط مموری داخلی 5230 ،50 مگ هست ولی واسه 5233، 100 مگ هستش. تفاوت دیگه ای فکر نکنم داشته باشن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

براحتي نصب روي گوشي هاي سوني اريكسون؟ ضمنا قيمت گوشي 5233 چنده؟ آنتن دهيش چطوره؟ كلا ازش راضي هستين يا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •