تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 81 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 810

نام تاپيک: FIFA Manager 10

داره خودمونی میشه lampard_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یکی از بچه ها بود که گفت این فایل مقدماتی جام جهانی رو که بریزیم یه 3 ماهی سرعت میاد پایین.این قضیه اشک منو در آورده مخصوصا که ایران رو هم برداشتم.خود کشور ایران سرعت رو میاره پایین چون اضافه شده.حالا چیکار کنم؟میخوام یه جوری این مقدماتی جام جهانی رو پاک کنم فایلش رو. چیکار کنم سرعتش مثل قبل بشه؟

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

باحاله ؟؟؟
    بابا برای هر بازی یه نظر سنجی امتیاز بازی بزارین
    خوب مشخصاً اگه از بچه های این تاپیک بپرسید بازی چطوره همه میگن باحاله.
    در این بازی هیجان خیلی کم دیده میشه.مربی گریه دیگه.یعنی باید حواست کامل به همه مسائل تیمت باشه:
    تمرین،قرارداد،آنالیز بازی بعد،نحوه عملکرد دستیاران و ...

کلاً بگم باید به مربی گری علاقه داشته باشی.اگه نه عاشق PES یا FIFA هستی شاید زیاد این بازی به دلت نچسبه

داره خودمونی میشه djsnowman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یکی از بچه ها بود که گفت این فایل مقدماتی جام جهانی رو که بریزیم یه 3 ماهی سرعت میاد پایین.این قضیه اشک منو در آورده مخصوصا که ایران رو هم برداشتم.خود کشور ایران سرعت رو میاره پایین چون اضافه شده.حالا چیکار کنم؟میخوام یه جوری این مقدماتی جام جهانی رو پاک کنم فایلش رو. چیکار کنم سرعتش مثل قبل بشه؟
    منظورت از مقدماتی جام جهانی اسکریپتشه دیگه؟
    باید اسکریپت ارجینال بازی را به جای اینی که ریختی بریزی , البته فقط تا دو ماه یا سه ماه بازی کند میشه و بعد اینکه مقدماتی جام جهانی تموم شد سرعت بازی به روال عادی بر می گرده , مشکلش هم تایم بازی هاست یعنی روزها را خیلی بد برنامه ریزی کرده منم هرچی ور میرم باهاش و روزها را تغییر میدم سرعت تغییره خاصی نمیکنه .همه چیز فیفا منیجر ایرانم تکمیل جز این اسکریپت که شاید بیخیالش بشم.شما لیگ ایران را خودت درستش کردی؟

داره خودمونی میشه djsnowman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

البته اگر اسکریپت جدید بریزی و قبلی را پاک کنی باید از اول بازی را شروع کنی

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من بازیو دوباره ریختم آخه تو اون دو ماه مشکل زیادی تو سرعتش نبود.ازونجا که منم ایرانو انتخاب میکردم و ایرانم جزو تیمهای اضافه شده بود یکم سرعت کشور ایران برای تغییر ترکیب کم میشد اما وقتی به روز 30/8 میرسید یعنی پایان نقل و انتقالات دیگه جلو نمیرفت و هنگ میکرد 20 بار امتحان کردم.الان دوباره ریختم با simulation رفتم او روز ایر ان رو هم برداشتم اما اون اسکریپت مقدماتیو نریختم.ولی اون فایل world cup رو ریختم .اما این دفعا راحت تونستم 30/8 رو رد کنم.حالا الان میخوام بازی کنم تازه

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

همه چیز فیفا منیجر ایرانم تکمیل جز این اسکریپت که شاید بیخیالش بشم.شما لیگ ایران را خودت درستش کردی؟
    من ایران رو ساختم اما به صورت فایل با پسوند clb. از همه تیمها اون بازیکنایی رو که میدونستم رو اضافه کردم مثلا تیم شاهین 6 تا بازیکنش.اما تیم های اصلی همشون.و سعی نکردم چون طرفدار تیم پرسپولیسم اونو قویتر کنم.بازیکنا با قدرت واقعی هستن.اما فکر نمیکنم به کاملیه شما باشه اونجور که میگفتی عکسها رو هم گذاشتی.اگه بخوای کمکت میکنم تکمیل شه
    Last edited by lampard_1368; 04-01-2010 at 16:35.

7. این کاربر از lampard_1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

راستی من اون پچ عکس مربیا و داورای اسپانیا رو ریختم دوباره اما حالا اونارو اجرا نمیکنه یعنی تو بازی مربیای اسپانیا ساخته نشدن.اما میرم تو داکیومنتم میبینم عکسهاشون هست تو قسمت staff .البته این رو هم بگم که همه پچ های مربوط به اسپانیا رو هم ریختم اما درست نشده

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من الان اون فایل هارو امتحان کردم که بالیگ ایران بازی کنم چون اونارو تو تابستون قبل اینکه 2010 بیاد ساختم با 2009 اما حالا میبینم نوشته ساپورت نمیکنه ورژن 2009 رو.نمیدونی چه تغییری باید داد که قبول کنه؟اخه پسوندهاشم همون clb هست

داره خودمونی میشه danial86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

ای بابا lampard جان این لیگ ایران رو آپلود کن همه حالشو ببریم دیگه!!

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا من خوراکم فیفا منیجر هست!
    فکر کنم منو توی تاپیک 2007-08-09 هم دیده باشید:d
    این دوره کمتر سر زدم آخه 4 ماه بن بودم:d
    اگه میشه کل این اسکریپ ها و آپدیت ها را با توضیح یکی در پست اول یا بعد از پست من بگذاره!
    دمتون گرم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •