تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 218 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه قطعات ديگه خراب بشن ميديم گارانتي يا تعمير ميكنه يا يكي ديگه ميده يا اصلاً ميندازيم دور ولي هارد چيزي هست كه كل زندگيت روشه و خرابي اون با هر قطعه ي ديگه اي تو كامپيوتر معنيش فرق داره
    بله. براي اين هارد كه گفتم پاساژ ايران و پاساژ رضا رو زير و رو كردم فقط و فقط 1 مغازه داشت با گارانتي 2 سال تعويض داتيس 128 تومن. فكر كنم سازگار هارد هاي وسترن رو 5 سال گارانتي ميكنه. حالا نظر شما چيه؟ هارد هاي 1 ترابايت ديگه ي وسترن به جز همين هارد كه گفتم و 1 ترابايت Blue (كه تو ايران نيست) خيلي نسبت به برند هاي ديگه سرعت ريد و رايتشون كمتره (تست هاي HDTune رو ديدم حدود 20 تا 30 مگ بر ثانيه كمتره) به خاطر همين بي خيال مدل هاي ديگه ي وسترن شدم و فقط يا وسترن همون مدل ميگيرم يا هيتاچي. حالا به نظر شما همون وسترن تايلندي با دو سال گارانتي تعويض اون شركت كه اسمش رو نشنيديم بگيرم يا هيتاچي چيني با دو سال گارانتي معمولي گيگابايت؟ راستي شما اصلاً تلفني چيزي از داتيس دارين برام پيغام خصوصي كنين شايد مستقيم از خودش بگيرم كمتر بشه؟
    از داتیس تلفن اینا ندارم
    ولی تو زمینه انتخاب بین جنس تایلندی و چینی خیالت راحت باشه
    اگه تایلندی بود که همونو بگیر اگر هم نه فقط چینی بود دو دل نباش مشکلی پیش نمیاد کیفیت چینی ها هم کاملا تایید شده هستش
    در ضمن سازگار هنوز هاردهای sata3 رو وارد نکرده بنابراین اگه عجله دارید برای تهیه این نوع هاردها همون تایلندی رو بگیر
    گارانتی گیگا هم البته گارانتی خوبیه
    در آخر میتونم بگم هر دو انتخاب انتخاب خوبیه
    موفق باشید

2. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه riquelme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا بترکه ؟ اتفاقا خیلی هم لازمه
    این صدا رو من در هارد های Western و Seagate ندیدم !
    مرسی از پاسخ شما دوست عزيز
    آخه ميدوني چيه؟من يه هارد 500 دارم که روش ويندوز و برنامه ها نصبه و رو هارد يک خدا بيامرزم فيلم و آهنگ و اينا بود.
    وقتي سيستم روشن بود و من داشتم مثلا تایپ ميکردم.اون هارد يکه ميرفت تو حالت SLEEP (تق)و بعد مثلا اگه ميخاوستي بری تو MY CAMPIUTER يا مثلا چيزی رو SAVE کني،سيستم صبر ميکرد تا هارد يک دوباره روشن بشه(تق) و بعد SAVE کنه...
    ديگه هيچي .مثلا روزي 10 بار هارد اينجوری ميشد تا ترکيد.حالا هم که بردم گارانتی و عوض کردند.ولي يه عالمه فيلمي که توش بود رفت هوا.يارو ميگفت هارد CRASH کرده(اميدوارم درست گفته باشم)....اما حالا ميخوام اونو رد کنم بره يه هارد يک بخرم واسه آرشيو شما چيرو پیشنهاد ميکنيد؟

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مرسی از پاسخ شما دوست عزيز
    آخه ميدوني چيه؟من يه هارد 500 دارم که روش ويندوز و برنامه ها نصبه و رو هارد يک خدا بيامرزم فيلم و آهنگ و اينا بود.
    وقتي سيستم روشن بود و من داشتم مثلا تایپ ميکردم.اون هارد يکه ميرفت تو حالت SLEEP (تق)و بعد مثلا اگه ميخاوستي بری تو MY CAMPIUTER يا مثلا چيزی رو SAVE کني،سيستم صبر ميکرد تا هارد يک دوباره روشن بشه(تق) و بعد SAVE کنه...
    ديگه هيچي .مثلا روزي 10 بار هارد اينجوری ميشد تا ترکيد.حالا هم که بردم گارانتی و عوض کردند.ولي يه عالمه فيلمي که توش بود رفت هوا.يارو ميگفت هارد CRASH کرده(اميدوارم درست گفته باشم)....اما حالا ميخوام اونو رد کنم بره يه هارد يک بخرم واسه آرشيو شما چيرو پیشنهاد ميکنيد؟
    عجیبه !چه مارکی بوده ؟
    Western Digital MyBook Essential و Seagate FreeAgent Desktop هارد دیسک های خوبی هستند و تا به حال مشکلی ازشون ندیدم.اتفاقا تو دور و بریای خودمون ما ۷-۸ تا هارد استرنال Westen و Seagate هست که هیچ کدوم هم تا به حال مشکلی نداشته

ظاهرا هردوی این شرکت ها هم برنامه ای برای غیر فعال کردن Sleep دارند . ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    ولی من Westen Digital رو ترجیح میدم.

5. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه riquelme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عجیبه !چه مارکی بوده ؟
    Western Digital MyBook Essential و Seagate FreeAgent Desktop هارد دیسک های خوبی هستند و تا به حال مشکلی ازشون ندیدم.اتفاقا تو دور و بریای خودمون ما ۷-۸ تا هارد استرنال Westen و Seagate هست که هیچ کدوم هم تا به حال مشکلی نداشته

ظاهرا هردوی این شرکت ها هم برنامه ای برای غیر فعال کردن Sleep دارند . ببینید :

کد:
    کد:
    ولی من Westen Digital رو ترجیح میدم.
    MAXTOR 1 TOUCH بود...حالا چند وقت پیش يه سيگيت 7200.12 خريدم.اونم هي تق!تق!..ار اونم راضي نيستم...فک کنم بیتره وسترن بلک بخرم...نطر شما چيه؟قيمت روز رو هم اگه دارید بفرمایید لطفا.
    -------------------------------------------
    اون برنامه اي که شما معرفی کردي واسه غير فعال کردن حالت SLEEP ،مخصوص هارد های اکسترنال بود...
    Last edited by riquelme; 05-07-2010 at 21:28.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

MAXTOR 1 TOUCH بود...حالا چند وقت پیش يه سيگيت 7200.12 خريدم.اونم هي تق!تق!..ار اونم راضي نيستم...فک کنم بیتره وسترن بلک بخرم...نطر شما چيه؟قيمت روز رو هم اگه دارید بفرمایید لطفا.
    -------------------------------------------
    اون برنامه اي که شما معرفی کردي واسه غير فعال کردن حالت SLEEP ،مخصوص هارد های اکسترنال بود...
    من الآن وسترن بلک ۱ترا دارم. خیلی هم راضیم
    در ضمن ... الآن که دقت کردم دیدم هارد دیسک Western Passport وقتی کامپیوتر خاموش شد ۶-۷ بار تیک تیک کرد ! نمی دونم قضیه چیه ولی به هر حال به نظر نمیاد مشکلی درست کنه
    اگه کسی می تونه این صدا چرا به وجود میاد به منم بگه

در مورد قیمت باید حدود ۱۱۰ هزار تومان باشه. می تونید توی سایت Lion Computer نگاه کنید.معمولا قیمت های این سایت مشابه قیمت بازاره

8. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

به نظر من FUJITSU می تونه بهترین انتخاب باشه آخه سرعت فوق العاده ای داره.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من FUJITSU می تونه بهترین انتخاب باشه آخه سرعت فوق العاده ای داره.
    هارد فوجیتسو؟

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بله FUJITSU.
    تا 15,000 دور رو اطلاع دارم که ساخته ولی بیشتر رو دیگه نمی دونم.
    البته گرون هست و لی میارزه که بخری.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله FUJITSU.
    فکر نمی کنم برای کارای معمولی همچین هاردی لازم باشه. برای این کارا بیشتر قابلیت اطمینان مهمه .
    اگه من باشم هاردی با ضرفیت بالاتر می خرم به جای دور بالا (البته با فرض یکی بودن موارد دیگه )

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله FUJITSU.
    فکر نمی کنم برای کارای معمولی همچین هاردی لازم باشه. برای این کارا بیشتر قابلیت اطمینان مهمه .
    اگه من باشم هاردی با ضرفیت بالاتر می خرم به جای دور بالا (البته با فرض یکی بودن موارد دیگه )
    بله درسته هارد های سرعت بالا (تا این حد) برای یه سیستم خونگی ، تجاری یا حتی سرور هم نیاز نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •