تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 966 اولاول ... 222829303132333435364282132532 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

پروفشنال Mohamma:D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    arak city

پيش فرض

شما از کجا این حرف رو شنیدین؟
    پس اون وقت کیا میخوان شرکت کنن ؟
    اونایی که نظری بودن و کاردانی قبول شدن ؟
    دوست عزیز این که نمیشه !
    تا جایی که من می دونم مانعی نداره فقط بعد از قبولی باید یه سری درس پیش پاس کنن

شرمنده اينو يادم رفته بود كه بگم
    من كارداني كنترل ابزار دقيق دارم حالا چه رشته اي رو ميتونم انتخاب كنم و شركت كنم
    هركس ميدونه منو راهنمايي كنه
    دوستان اگه دفترچه آزمونو داريد بريد يه نگاه بندازيد تا بتون بگم(كارداني به كارشناسي امسال)
    صفحه 4 تذكر 2 رو بخونيد
    دارندگان مدرك كارداني دانشگاه علمي كاربردي كه با ديپلم 3 ساله (بدون گذزاندن دوره پيش دانشگاهي )) وارد دوره كارداني شده اند ميتوانن نام يكي از رشته هاي متناجس با عنوان كارداني خود انتخاب كنند

داره خودمونی میشه miladf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    بابل -- بابلسر

پيش فرض

دوستان عزیز اشکال اینجاست که تا معلم یه سوتی میده یه ساعت نظم کلاس رو میریزی به هم!معلم یه ذره سخت میگیره بابا مامان ناظم مدیر همه بسیج میشن که شما وقتتو واسه خوندن تلف نکنی!معلم میگه برو خودت بخون اشکالو بپرس میگی هم اشکال رو بگو هم بخندیم هم نمره بده به خاطر خدا اگرم اخرسر یه سه چهار واحد موند بگو معلم کینه داشت هزار تا فحش هم بگو پشت سرش اخه یه بار ضایع شدی! اینا همه تجربه شده همه تجربه کردن اوایل معلم میاد سر کلاس یه مزخرفاتی میگه اینا همینن که باید با طلا نوشت!خودمون تجربه کردیم همه تجربه کردن اشکال از پایه هست اگه از اول میخوندی!حالا دیگه اینقدر وکیل مدافع دانشگاهی که بدون مشکل میگه بیا بشین سر کلاس خوندی افتخارش مال من نخوندی به جهنم شهریه بده مدرک بگیر نمیشدی!همه عالم و ادم میدونن اونی که درس خون نیست!میره ازاد همین.
    اشتباه به عرضتون رسوندن ! خیلی چیزارو باید در نظر داشت ! مثل این که مثلاً من بابام شهید شده یا جانبازی 60٪ باید توی یه دانشگاه خوب درس بخونم در صورتی که اسم همون دانشگاهو نمیتونم به فارسی بنویسم !!

فکر کنم حسابی مطلب واضح بود!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اشتباه به عرضتون رسوندن ! خیلی چیزارو باید در نظر داشت ! مثل این که مثلاً من بابام شهید شده یا جانبازی 60٪ باید توی یه دانشگاه خوب درس بخونم در صورتی که اسم همون دانشگاهو نمیتونم به فارسی بنویسم !!

فکر کنم حسابی مطلب واضح بود!!
    نه اقا نه!مگه ما چندتا بچه شهید داریم!لابد 99.9%شرکت کننده ها متشکل از این مجموعه هستن!شما هم بچسب به 1.%!اره مگه شما فرقی با بقیه داری؟الان اولا قبولی عین اب خوردن شده!حتی دولتی!بهونه زیاده شما تلاشت رو بکن اگه یازده دوازده سال عزیز من نخوندی یه شب مونده کنکور!لای کتاب رو باز میکنی با اونی که شب و روزش شده کنکور برابر باشی این انصافه؟

چه جالب اونی که رتبش میشه 2000 بعد میره ازاد! جل الخالق! به نظر شما درس نخونه!
    خواب دیدی خیر باشه!!!
    دیدین بهترین رتبه ای که میاد ازاد به گفته دوستمون همون 2000 هست البته دروغ یا واقعیت با ایشون!این همون فرق بین ازاد و دولتیه.برادر مدافع شما خودت رتبت چنده!اگه با مقایسه باشه که دیگه همه باید قید ازاد رو بزنن!حالا شما ازاد درس میخونی این حرف رو میزنی.

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

اقا يا خانم سال ٢٠٠٠،چند تا از رتبه هاي كنكور ٨٦ از جمله رتبه ٢ كنكور همكلاس من بودن و همه هم كنكور آزاد شركت كردن اما وقتي شرايط واسشون مهياست كه رايگان درس بخونن به نظرتون حاضر ميشن ترمي حداقل ٥٠٠ شهريه بدن؟؟
    شما يا از روي بي اطلاعي پست دادي يا نفرت از آزاد يا تعصب به دولتي...
    در مورد بار علمي هم توي صفحه هاي قبل بحث كرديم... در ضمن قرار شد اين بحث رو تموم كنيم،پست هاي قبلي رو بخوني بد نيست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

همه عالم و ادم میدونن اونی که درس خون نیست!میره ازاد همین.
    از ادبیاتتون کاملا پیداست که دارید مغرضانه نظر میدید.
    دیدین بهترین رتبه ای که میاد ازاد به گفته دوستمون همون 2000 هست
    کی دوستمون همچین چیزی رو فرمودن؟ما که چیزی نمی بینیم!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

اقا يا خانم سال ٢٠٠٠،چند تا از رتبه هاي كنكور ٨٦ از جمله رتبه ٢ كنكور همكلاس من بودن و همه هم كنكور آزاد شركت كردن اما وقتي شرايط واسشون مهياست كه رايگان درس بخونن به نظرتون حاضر ميشن ترمي حداقل ٥٠٠ شهريه بدن؟؟
    شما يا از روي بي اطلاعي پست دادي يا نفرت از آزاد يا تعصب به دولتي...
    در مورد بار علمي هم توي صفحه هاي قبل بحث كرديم... در ضمن قرار شد اين بحث رو تموم كنيم،پست هاي قبلي رو بخوني بد نيست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بحث من اینکه چرا ما عوض اینکه بریم دو تا مقاله خوب و روز علمی دانلود کنیم میایم و 3 ساعت سر این مسائل بحث می کنیم؟

فکر کنم همه موضوعات روشن باشه...

ممنون

8. این کاربر از Reman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

بحث من اینکه چرا ما عوض اینکه بریم دو تا مقاله خوب و روز علمی دانلود کنیم میایم و 3 ساعت سر این مسائل بحث می کنیم؟

فکر کنم همه موضوعات روشن باشه...

ممنون
    آن چه عیان است چه حاجت به بیان است ...
    حالا هر جور که میخواین این جمله رو معنی کنید

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ببخشید اقای سیدی ، اگر سطح دانشگاه آزاد پایینه ، پس چرا تیم mrl از دانشگاه آزاد قزوین ، بهترین تیم رباتیک دنیاست ؟؟؟ توی مسابقات جهانی ، تیم دانشگاه آزاد قزوین اول میشه ، توی کنکور کارشناسی ارشد ، دانشجوی دانشگاه آزاد اول میشه ، اینا یعنی چی ؟ یعنی سطح دانشگاه پایینه؟ یه نگاه به جشنواره های اختراعات و ابداعات بنداز ، روشن میشی ...
    خانم مریمی ، من خودم اهوازیم ، میدونم چه کسایی توی شرکت نفت کار میکنن . یکی از هم کلاسی هام گفت که من همین الان کاردانی دارم، با پارتی رفتم توی شرکت نفت با حقوق 800 تومن، الان هم اومدم واسه لیسانس که حقوقم بالا بره . آزمون استخدامی و این حرفا واسه من و شماست ، تازه به قول یکی از بچه های همین انجمن ، شرکت نفت اون قدر هم جالب نیست که بخاطرش سر ودست بشکنن ف بر خلاف چیزی که توی مملکت عرف شده .
    بله کسی هم منکر این قضیه نمیشه ...به هر حال تو هر دانشگاهی دانشجوی خوب و بد وجود داره که باعث همچین افتخاراتی میشه !
    ولی من اصل حرفم یه چیز دیگه بود اینارو خودم میدونم ....!
    من می دونم شما اهوازی هستین از اینجور آدما هم دروبرم زیاده تو شرکت نفت بدون اطلاع قبلی حرفی نزدم
    در هر صورت موفق باشین هم شما هم جناب Maxwell_1989

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من قصد کل کل ندارم از اولم گفتم مقایسه رو بی خیال شما گوش ندادی.
    Last edited by sale2000; 29-11-2008 at 17:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •