salim جان منبع خبرت چیه؟
من الان 3.1.1 رو برای آیپادم دانلود کردم و منتظر جیلبریکم
یعنی بی خودی ۲۶۰ مگ گرفتم؟
salim جان منبع خبرت چیه؟
من الان 3.1.1 رو برای آیپادم دانلود کردم و منتظر جیلبریکم
یعنی بی خودی ۲۶۰ مگ گرفتم؟
منم دانلود کردم منتظز جیل ام : دی
چیزایی که من تا حالا شنیدم ...
آیتیونز 9 اجازه رستور OS 3.0 رو نمیده .. فقط 3.1 و بالا تر ... که این خیلی بده برای کسایی که 3gs دارن چون باید IBSS , IBEC و بدست بیارن و برای این کار باید OS 3.0 رو دو بار روی گوشی رستور کنن...
پس فعلا آیتیونز 9 رو پیشنهاد میکنم نیریزید ...
چیزه دیگه اینکه تا وقتی آیتیونز رو آپدیت نکردید و OS 3.1 رو نریختید میشه اون 2 تا کد رو بدست اورد ..
چیزه مهمتر اینکه عجله نکنید .. قول میدن dev-team یه برنامه جدید میده که با فشار یه دکمه به راحتی جیلبرک میشه .. البته 3gs دار ها حتمی اون 2 تا فایل رو بدست بیارن از گوشی .. کار سختی هم نیست { منبع : موبایلستان }
.................................................. .............
آموزش نحوه بدست آوردن فایل های iBECو iBSS
.................................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدمت اون دسته از دوستانی که اشتباها به 3.1 آپ کردن و الان میخوان به 3.0 دوباره برگردند باید عرض کنم که تنها راه برگردون به این صورته:
نصب آیتونز 8.2
بردن به حالت DFU
ریستور به فریمور 3.0!
تمام.
دراین حالت بیس بند همون قبلی میمونه ولی به هیچ عنوان فعلا نمیشه آنلاکش کرد!
منبع:------------
______________.................................... ............
لحظاتی پش در سایت Dev-Team یک متن نوشته اضافه شده.
نقل قول:
Update: We’re currently working on PwnageTool for 3.1, and will be sure to let you know when it’s available!
این طور که به نظر میاد اونا در انلاک وژن 3.1 موفق بوده اند و به زودی برنامه ی PwnageTool رو برای انلاک وژن 3.1 عرضه می کنند
.................................................. ....
این اپل هم داره پاس برای ادم درست می کنه ها............
Last edited by s-a-l-i-m; 14-09-2009 at 00:34.
در مورد سينك كرن 3gs با 2 تا كامپيوتر كسي كمكي نميتونه بكنه؟
شرمنده دوست عزیز.من که نمیدونم.سینا.تو کلوپ 3G پرسیدی؟
نه نپرسيدم. حالا يه سؤال ديگه. وقتي توي iphon داريم با يه برنامه يا بازي كار ميكنيم، بعد يه sms مياد مثلاً يا برنامه وصل ميشه به سافاري كه page لود كنه، چطوري ميشه دوباره برگشت به همونجايي كه داشيم كار مي كرديم يا بازي مي كرديم؟
من هر وقت اين اتفاق واسم ميوفته مثلا وقتي سافاري رو باز مي كنه دكمه home رو كه ميزنم تا سافاري بسته بشه برنامه قبلي هم بسته ميشه :(
دوستان راهي هست؟ راهنمايي لطفاً
باید از Cydia برنامه BiteSMS یا QuickSMS نصب کنی
کارشون اینه که وقتی SMS Preview میاد رو صفحه دیگه نمیخواد بزنی رو Vieew که کلن از بازی بره بیرون
میتونی همون جا جواب بدی
منظورم اینه:
در مورد سوال اولتون راجع به سینک با چندتا آیتونز یه راهی تو فروم ------------ گذاشته بودن قدیما
میتونی بری اونجا پیدا کنی
این Home Sharing تو آیتونز۹ هم فکر کنم واسه همین کاره
مرسي از جوابتون. ولي فكر كنم منظور من رو اشتباه گرفته باشيد. من فقط در مورد SMS نگفتم. اونو مثال زدم. در كل خواستم بدون وقتي دارم مثلاً با يه برنامه كار ميكنم، بعد توي برنامه يه لينك هست كه مثلا صفحه اينترنتي سازنده برنامه رو باز ميكنه با سافاري. حالا وقتي كه بخوام سافاري رو ببندموبرگردم به محيط برنامه قبلي چكار بايد بكنم كه اون برنامه بسته نشه؟ آخه من وقتي توي سافاري هستم دكمه home رو كه ميزنم تا از سافاري خارج بشم ميبينم كه اون برنامههم بسته شده و وقتي دوباره اجراش مي كنم برنامه از اول اجراي ميشه نه اونجايي كه بودم!
ببینید راه حل کلی نداره
همونطور که میدونی آیفون مالتی تسکینگش فرق داره
و مثل سیستم عاملای دیگه نیست که task manager داشته باشن
به نظر اپل تسک منیجر perfomance رو میاره پایین و همینطور به باتری زیادی مصرف میشه
در مورد SMS که راهشو گفتم
در مورد بازیها به خود سازنده ها بستگی داره
اونا این امکانو دارن که بازیو جوری بسازن که وقتی رفتی بیرون و دوباره اومدی از ادامه بیاد
نمونش بازی Rolando که اگه وسط بازی رفته باشی بیرون وقتی دوباره میای از ادامه شروع میشه
بازم ممنون از جوابتون. حالا يه مشكل ديگه برام پيش اومده :(
من چند روز پيش itunes 9 رو نصب كردم روي سيستمم. بعد خواستم دوباره همون ورژن 8 رو نصب كنم و كردم. ولي موقع اجرا پيغام مي دادكه فايل library با ورژن جديدتر itunes نوشته شده و قابل باز كردن نيست و itunes هم اجرا نميشد. من فايل گفته شده رو پاك كردم و itunes اجرا شد. اما از برنامهها و عكسها و rington هايي كه داشتم خبري نبود. وقتي خواستم دوباره سينك كنم پيغام داد كه تمام اطلاعات گوشي پاك ميشه! راهي هست كه برنامهها و اطلاعات گوشيمو سينك كنم روي itunes تازه نصب شده؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد. واقعاً دردسري شده برام :((
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)