بازی بعدی که تست کردم CODE MٍASTER 3هست.
بازم با حداکثر تنظیمات عالی اجرا شد.فقط تو بعضی از صحنه ها که خیلی شیر تو شیر میشه یکم افت فریم پیدا کرد.
اسمش رونمی دونم درست تایپ کردم یا نه اگه اشتباه هست عذر خواهی می کنم.
بازی بعدی که تست کردم CODE MٍASTER 3هست.
بازم با حداکثر تنظیمات عالی اجرا شد.فقط تو بعضی از صحنه ها که خیلی شیر تو شیر میشه یکم افت فریم پیدا کرد.
اسمش رونمی دونم درست تایپ کردم یا نه اگه اشتباه هست عذر خواهی می کنم.
لب تابی که شما داری رزولوشن مانیتورش 1080*1920 هستش یعنی فول اچ دی .در ضمن گرافیکش هیبرید هست .یعنی در حالت بیکاری سیستم 9400 فعال هستش ووقتی فشار رو سیستم بالا میره هر دو کارت 9400 و 9600 فعال میشن.همچنین وقتی بخوای رو مک بوک ویندوز نصب کنی کارایی سیستم یکم پایین میاد.
با سلام.
بازی جدیدی که نصب کردم البته بازی جدید نیست من رو لپ تاپ تازه نصب کردم کال او خوارز هست .بازی جالبی بود.
توصیه میکنم دوستان این بازی رو بازی کنن.من خودم تو بازی خیلی سخت گیرم برا همین اگه از یه بازی خوشم بیاد به همه پیشنهاد میکنم.
این بازی هم با بالا ترین تنظیمات راحت و بدون هیچ افت فریم و به اصطلاح ریپ زدن اجرا شد.
![]()
من call of duty 5 رو روی Acer 5738zg نصبیدم یکم افت فریم داشت اعصابم خراب شد پاکش کردم
VGA 512 Ati 4570
ram 3gb ddr2
msi gx623
cpu 2.53,ram 4,gpu 4670
resident evil 5,directx 10
screen resolution :1280*800
refresh rate: 60hz
vertycal sync: on
framerate: 60fps
anti-aliasing: 8x
motion blur: on
shadow detaile: high
texture detaile :high
overall quality:high
تو اون بنچمارکی که طولانی تره
area 1: 38.2 fps
area 2: 31.1 fps
area 3: 23.0 fps
area 4 : 29.4 fps
average : 29.7 fps
![]()
درود
روی xps 1530 با گرافیک GeForce 8600m GT و 4gig رم چیا میشه بازی کرد؟!!
مرسی.
سلام.
بازی falash point oprition جدید رو نصب کردم.
خودش روی medium تنظیم کرد.اعصابم خورد شد.
ولی بازی جالبی هست
دوست خوبم من این بازی رو full hd با حداکثر جزئیات بازی کردم بدون مشکل!پس برای شما هم نباید مشکلی باشه!
موفق باشی
pes 2010
این بازی روی اخرین تنظیمات اجرا شد quality :high
توی بازی کمتر از 60 fps نداد فقط موقع replay تا 32fps کم می شد در کل بازیش بد نیست ولی pes2006 به نظرم بهتر بود
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)