رو این مدل جی پی اس وجود نداره.(بستگی به فرم ویرتون داره.میتونین با وارد کردن ستاره مربع 1234 مربع چکش کنین.)ولی میتونین با استفاده از گوگل مپ مکان یابی کنین.![]()
رو این مدل جی پی اس وجود نداره.(بستگی به فرم ویرتون داره.میتونین با وارد کردن ستاره مربع 1234 مربع چکش کنین.)ولی میتونین با استفاده از گوگل مپ مکان یابی کنین.![]()
سلام به همگی
دوستم می خواد این گوشی رو بخره ولی اطلاعات ناقصه و توی پی سی ورلد گم میشه به جاش من پست میدماینجوری آمار پست های من هم میره بالا
این گوشی از لحاظ سخت افزاری هیچ عیبی نداره. ولی از اونجایی که توی همه سایت ها نوشته شده این گوشی سیستم عامل نداره آدم رو توی دو راهی میزاره. خواستم بدونم این گوشی واقعا سیستم عامل نداره یا سامسونگ فکر دیگه ای واسه این گوشی کرده؟
بهتر بگم. وضعیت برنامه خوری این گوشی چه جوره؟ به جز برنامه های جاوا رو که الان همه گوشی ها پشتیبانی میکنن برنامه های دیگه ای هم هست که بتونه اجرا کنه؟
من خودم I8510 دارم. از لحاظ برنامه خوری با این گوشی قابل مقایسه هست یا گوشی هایی مثل I900؟
کلا در این زمینه چه جوره؟
ممنون میشم در این زمینه کاملا راهنماییم کنید. البته اگه قبلا بحث شده من نخودم و نمی تونم تمام این 30 صفحه رو بخونم. اگه قبلا جوابم داده شده شرمنده![]()
در ضمن ماجرای اینکه gps نداره چیه؟ تا جایی که کی دونم gps داره ولی برنامه پیش فرضی از کارخونه در نظر گرفته نشده نه اینکه gps نداره. اینها با هم فرق دارن
یکی نیست جواب ما رو توی دو پست بالاتر بده ؟؟؟!!!
بابا بی خیال
یعنی یه ناشی هم نیست بعد از یه هفته که پست دادیم بیاد جواب ما رو بده
مب خوایم گوشی بگیریم منتظر جواب این سوال هستیم
تو رو خدا کمک کنید دیگه. میاین اینجا فقط نگاه نکنید یه پستی هم بدبد بعد برید
آقا gps داره مطمعن باش
اگه نداشته باشه چجوری میشه رو همون گوگل مپ مکانو نشون بده ؟!
ببین این گوشی چون جاواست مثلاً اسمارت کام یا گارمین روش نصب نمیشه واسه همین باید از گوگل مپ استفاده کنی که نقشه ها رو از اینترنت دانلود میکنه .... بعد گوشیهای جدید A-GPS دارن که ار اینترنت اطلاعات مکانیو دانلود میکنه و خیلی سریع تر به ماهواره وصل میشه .... حالا بعضی از دوستان به همین خاطر فکر کردن gps نداره
یه برنامه دیگه هم هست واسه gps که مثه اسمارت کام میشه توش نقشه بریزی
همون گوگل مپم خوبه ..... یه نقشه رو که دانلود کنی اگه زوم نکنیواسه همیشه میمونه و دیگه لازم نیست دفه بعدی از اینترنت استفاده کنه .... حجم نقشه هاشم خیلی کمه ..... اگه وای فای داشته باشی که چه بهتر ..... همه نقشه هاشو لود میکنی و واسه همیشه حالشو میبری .....
متاسفانه سیستم عامل نداره وفقط از جاوا پشتیبانی میکنه.دوستتون باید اول امکاناتی رو که از گوشی انتظار
داره بررسی کنه.چون نداشتن یا داشتن سیستم عامل حداقل واسه 90 درصد کاربرا فرقی نمیکنه.
برنامه خوریش هم خوبه ولی چون رزولوشن صفحه خیلی بالاست برنامه هاش خیلی کم هستن ولی به مرور
زمان اینم درست میشه.
نه دوست عزیز نسخه خاور میانش که همون 8003 هست جی پی اس روش نداره(برنامش رو) و باید با کدهای
مخفی فعال بشه.(البته خود گوشی این قابلیت رو داره)در ضمن میتونین با نصب فرمویر های اروپایی
S8000 جی پی اس رو بهصورت پیشفرض نصب شده داشته باشین.در ضمن 8003 گوگل مپ داره که همون کار
جی پی اس رو تا حدودی انجام میده.
فک کنم منظور شما اینه که route 66 ندارهنه دوست عزیز نسخه خاور میانش که همون 8003 هست جی پی اس روش نداره(برنامش رو) و باید با کدهای
مخفی فعال بشه.(البته خود گوشی این قابلیت رو داره)در ضمن میتونین با نصب فرمویر های اروپایی
S8000 جی پی اس رو بهصورت پیشفرض نصب شده داشته باشین.در ضمن 8003 گوگل مپ داره که همون کار
جی پی اس رو تا حدودی انجام میده.
درسته تو فریمور اروپایی این برنامه هست ولی پولیه و بازم بدرد نمیخوره ینی هیچ نقشه ای نداره و برای خرید نقشه باید پول پرداخت بشه
خب هر چیزی هزینه داره.به نظر من همون گوگل مپ بهرته.
پ.ن:این آواتارت منو کشته.![]()
دورود
دوستان این رو میشه بادستکاری و کد دادن فعال کرد (روت 66 ) ولی نمیدونم فرمت نقشه هاش که بشه تو فولدر مپ ریخت چی چی هست کسی میدونه ؟
من مال برادرم رو تو منو آوردم ولی مپ ندارم با oz خروجی باید چه فرمتی باشه که بشه تو این استفاده کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)