تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 233 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من گوشي s8003 jet رو گرفتم ...
    چطور ميتونم از gps گوشي استفاده كنم نرم افزار خاصي بايد دانلود كنم لطفا راهنمايي كنيد.

رو این مدل جی پی اس وجود نداره.(بستگی به فرم ویرتون داره.میتونین با وارد کردن ستاره مربع 1234 مربع چکش کنین.)ولی میتونین با استفاده از گوگل مپ مکان یابی کنین.

آخر فروم باز FreeMagic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستم می خواد این گوشی رو بخره ولی اطلاعات ناقصه و توی پی سی ورلد گم میشه به جاش من پست میدم اینجوری آمار پست های من هم میره بالا
    این گوشی از لحاظ سخت افزاری هیچ عیبی نداره. ولی از اونجایی که توی همه سایت ها نوشته شده این گوشی سیستم عامل نداره آدم رو توی دو راهی میزاره. خواستم بدونم این گوشی واقعا سیستم عامل نداره یا سامسونگ فکر دیگه ای واسه این گوشی کرده؟
    بهتر بگم. وضعیت برنامه خوری این گوشی چه جوره؟ به جز برنامه های جاوا رو که الان همه گوشی ها پشتیبانی میکنن برنامه های دیگه ای هم هست که بتونه اجرا کنه؟
    من خودم I8510 دارم. از لحاظ برنامه خوری با این گوشی قابل مقایسه هست یا گوشی هایی مثل I900؟
    کلا در این زمینه چه جوره؟
    ممنون میشم در این زمینه کاملا راهنماییم کنید. البته اگه قبلا بحث شده من نخودم و نمی تونم تمام این 30 صفحه رو بخونم. اگه قبلا جوابم داده شده شرمنده

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

در ضمن ماجرای اینکه gps نداره چیه؟ تا جایی که کی دونم gps داره ولی برنامه پیش فرضی از کارخونه در نظر گرفته نشده نه اینکه gps نداره. اینها با هم فرق دارن

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

یکی نیست جواب ما رو توی دو پست بالاتر بده ؟؟؟!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

بابا بی خیال
    یعنی یه ناشی هم نیست بعد از یه هفته که پست دادیم بیاد جواب ما رو بده
    مب خوایم گوشی بگیریم منتظر جواب این سوال هستیم
    تو رو خدا کمک کنید دیگه. میاین اینجا فقط نگاه نکنید یه پستی هم بدبد بعد برید

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

آقا gps داره مطمعن باش
    اگه نداشته باشه چجوری میشه رو همون گوگل مپ مکانو نشون بده ؟!
    ببین این گوشی چون جاواست مثلاً اسمارت کام یا گارمین روش نصب نمیشه واسه همین باید از گوگل مپ استفاده کنی که نقشه ها رو از اینترنت دانلود میکنه .... بعد گوشیهای جدید A-GPS دارن که ار اینترنت اطلاعات مکانیو دانلود میکنه و خیلی سریع تر به ماهواره وصل میشه .... حالا بعضی از دوستان به همین خاطر فکر کردن gps نداره

یه برنامه دیگه هم هست واسه gps که مثه اسمارت کام میشه توش نقشه بریزی
    همون گوگل مپم خوبه ..... یه نقشه رو که دانلود کنی اگه زوم نکنی واسه همیشه میمونه و دیگه لازم نیست دفه بعدی از اینترنت استفاده کنه .... حجم نقشه هاشم خیلی کمه ..... اگه وای فای داشته باشی که چه بهتر ..... همه نقشه هاشو لود میکنی و واسه همیشه حالشو میبری .....

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستم می خواد این گوشی رو بخره ولی اطلاعات ناقصه و توی پی سی ورلد گم میشه به جاش من پست میدم اینجوری آمار پست های من هم میره بالا
    این گوشی از لحاظ سخت افزاری هیچ عیبی نداره. ولی از اونجایی که توی همه سایت ها نوشته شده این گوشی سیستم عامل نداره آدم رو توی دو راهی میزاره. خواستم بدونم این گوشی واقعا سیستم عامل نداره یا سامسونگ فکر دیگه ای واسه این گوشی کرده؟
    بهتر بگم. وضعیت برنامه خوری این گوشی چه جوره؟ به جز برنامه های جاوا رو که الان همه گوشی ها پشتیبانی میکنن برنامه های دیگه ای هم هست که بتونه اجرا کنه؟
    من خودم I8510 دارم. از لحاظ برنامه خوری با این گوشی قابل مقایسه هست یا گوشی هایی مثل I900؟
    کلا در این زمینه چه جوره؟
    ممنون میشم در این زمینه کاملا راهنماییم کنید. البته اگه قبلا بحث شده من نخودم و نمی تونم تمام این 30 صفحه رو بخونم. اگه قبلا جوابم داده شده شرمنده
    متاسفانه سیستم عامل نداره وفقط از جاوا پشتیبانی میکنه.دوستتون باید اول امکاناتی رو که از گوشی انتظار

داره بررسی کنه.چون نداشتن یا داشتن سیستم عامل حداقل واسه 90 درصد کاربرا فرقی نمیکنه.

برنامه خوریش هم خوبه ولی چون رزولوشن صفحه خیلی بالاست برنامه هاش خیلی کم هستن ولی به مرور

زمان اینم درست میشه.

در ضمن ماجرای اینکه gps نداره چیه؟ تا جایی که کی دونم gps داره ولی برنامه پیش فرضی از کارخونه در نظر گرفته نشده نه اینکه gps نداره. اینها با هم فرق دارن
    نه دوست عزیز نسخه خاور میانش که همون 8003 هست جی پی اس روش نداره(برنامش رو) و باید با کدهای

مخفی فعال بشه.(البته خود گوشی این قابلیت رو داره)در ضمن میتونین با نصب فرمویر های اروپایی

S8000 جی پی اس رو بهصورت پیشفرض نصب شده داشته باشین.در ضمن 8003 گوگل مپ داره که همون کار

جی پی اس رو تا حدودی انجام میده.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

نه دوست عزیز نسخه خاور میانش که همون 8003 هست جی پی اس روش نداره(برنامش رو) و باید با کدهای

مخفی فعال بشه.(البته خود گوشی این قابلیت رو داره)در ضمن میتونین با نصب فرمویر های اروپایی

S8000 جی پی اس رو بهصورت پیشفرض نصب شده داشته باشین.در ضمن 8003 گوگل مپ داره که همون کار

جی پی اس رو تا حدودی انجام میده.
    فک کنم منظور شما اینه که route 66 نداره
    درسته تو فریمور اروپایی این برنامه هست ولی پولیه و بازم بدرد نمیخوره ینی هیچ نقشه ای نداره و برای خرید نقشه باید پول پرداخت بشه

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

فک کنم منظور شما اینه که route 66 نداره
    درسته تو فریمور اروپایی این برنامه هست ولی پولیه و بازم بدرد نمیخوره ینی هیچ نقشه ای نداره و برای خرید نقشه باید پول پرداخت بشه
    خب هر چیزی هزینه داره.به نظر من همون گوگل مپ بهرته.

پ.ن:این آواتارت منو کشته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دورود

دوستان این رو میشه بادستکاری و کد دادن فعال کرد (روت 66 ) ولی نمیدونم فرمت نقشه هاش که بشه تو فولدر مپ ریخت چی چی هست کسی میدونه ؟
    من مال برادرم رو تو منو آوردم ولی مپ ندارم با oz خروجی باید چه فرمتی باشه که بشه تو این استفاده کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •