تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 47 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 468

نام تاپيک: Aino جاوای لمسی اسلایدر با دوربین 8 مگاپیکسل

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

راستی دوستان چطوری میشه تم هایه بقیه ی سونی اریکسونارو برا این ریسایز کرد

الان 20 تا تم مبتنب بر فلش (مثل خودش متحرک) جم کردم ولی نمی دونم چه طوری با سایز گوشی هماهنگ کنم

کسی میتونه نرم افزاری معرفی کنه ؟چون یادمه با اون تم کریتوری که قبلا SE تو نت گزاشته بود فقط میشه تم هایه سابت درست کرد نه مبتنی بر فلش و متحرک

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

اینم چنتا عکس که دوستان خواسته بودند:

یه مقایسه بین آینو و 5800 از لحاظ کیفیت مانیتور:
    سلام دوست عزیز

چد تا سوال ازت داشتم:

1 صفحه گوشی ضد خشه؟تو چه حالتهایی تاچ گوشی عمل میکنه؟توی اس ام اس دادن هم تاچه یا نه؟

2 صدای موزیک داخل هدفون غیر از کیفیت بلند هم هست یا نه؟بلندی نه در حد گوشیهای چینی

3 کیفیت عکسای گوشیت چطوره؟بعضی دوستان ادعا میکنند کیفیت عکسای آینو خوب نیست و به پای ان 86 هم نمیرسه؟تو با این نظر موافقی؟سعید بارسا تو هم نظرت بگو.البته من عکسایی که با آینو گرفته شده را دیده ام میخوام شما هم نظرتون را بگید.

نقل قول از موبایلستان:
    full touch نیست نخرید من با ضرر فروختم صداش کم بود دوربینش 5 هم نبود فیلمبرداریشم بد بود مخصوصا صداش .350 می ارزه.
    دوستان من امروز این گوشیرو گرفتم.470 بدون گارانتی .خیلی تعریف صداشو شنیده بودم اما اصلا راضی نیستم اسپیکرش صدای متوسطی داره که برام مهم نیست.توی هدفون با کیفیته اما صداش کمه.کیفیت صفحه نمایش عالیه تاچش خوبو روونه.اما دوربین. فلشش اصلا قدرت کافی رو نداره.بیرونه خونه عکساش در حد 8 هست توی خونه اصلا. فیلمبرداریش خوبه سونی اریکسون تازه از خواب بیدار شده نسبت به گوشیهای قبلش عالیه اما در حد 8 نیست.هندزفری بلوتوثش برد خوبی داره.گوله ظاهر فریبندشو خوردم.

نظرت راجع به این نقل قول چیه؟همه این موارد را شما هم تایید میکنی؟سعید بارسا نظر شما راجع به این نقل قول چیه؟بچه های دیگه هم که آینو دارند بیان نظر بدهند به یه نتیجه کلی برسیم.آپوش هم فکر کنم آینو را تست کرده باشه؟

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

صفحه گوشی ضد خشه؟تو چه حالتهایی تاچ گوشی عمل میکنه؟توی اس ام اس دادن هم تاچه یا نه؟
    ضد خش فک نکنم باشه
    وقتی که بستست کاملا تاچه. توی برنامه هایی که قابلیت تاچ رو دارن. مثل اپرا مینی یا سارا دیک!!!
    نه خیر در حالت sms دادن تاچ نیست
    صدای موزیک داخل هدفون غیر از کیفیت بلند هم هست یا نه؟بلندی نه در حد گوشیهای چینی
    توی هندزفری صداش خوبه راضیت میکنه. هم کیفیت هم بلندی
    سوال 3:
    مقایسشو با c905 گذاشتم. به نظر خودم c905 بهتر بود! میتونید چند صفحه برید عقب که ببینید مقایسرو

اون نقل قول از موبایلستان هم قبلا جواب داده شده جز چرندیات چیز دیگه ای نگفته

4. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

منم فکر نمی کنم ضد خش باشه البته نمیدونم چون من هنوز کاوری رو که روز اول رو گوشی بود رو نکندم
    تاچ گوشی هم تو منوی مولتی مدیایه تاچ که تو کار پخش موزیک و ویدئو و عکس و رادیو هست کار می کنه و دوربین که تو حالت بسته می شه بهش دسترسی داشت
    نرم افزار هم اگه روش بریزی تو هر دو حالت باز و بسته تاچش جواب میده من خودم یه ماشین حساب ریختم روش کاملا تاچه
    SMS زدن هم نه متسفانه باید با کیبرد کار کنی
    صدای هد فون توپه
    من از دوربینش زیاد استفاده نمی کنم چون عکساش ارزام نمی کنه البته نه به این خاطر که دوربین ضعیفه ،دوربنه آینو تو گوشی ها جزو بهتریناست هرچند امکانات زیادی مثل تشخیص لبخند نداره،دلیلش اینه که من یه آلفا 500 دارم و کیفیت این دوربین به حدیه که اصلا نمی تونم عکس دوربینه دیگه ای رو تحمل کنم
    اما باید بگم عکساش مثل C902 هست فقط یکم رنگاش تیز ترن و دیتیل در حد نانو کمتره
    فیلم برداری هم معمولیه رو به خوبه یعنی فرم هیچ افتی نداره ولی کیفیت فرم در حد HD نیست(که البته نباید هم باشه)

این نظر رو من هم روز خرید دیدم و کلی روحیم رو ریخت به هم ولی بعد که گوشی رو گرفتم دیدم جز مهملات چیزی نیست
    این طرف داشته حرص 400 تومن پولی رو که بابت گوشی داده رو می خرده

کلا این گوشی به درد کسایی میخوره که هنوض گوشی هایه تمام تاچ رو قبول نکردن و دنبال یه گوشی با حالت سنتیش می گردن ولی می خوان تاچ رو هم نجربه کنن(منظورم کسایی هستن که اعتقاد دارن کار کردن با گوشی هایه غیر تاچ به علت در دسترس بودن دکمه ها و نیاز کمتر به مانور انگشتا سریع تر و راحت تره و مثل چی هم سریع و بدونه نگاه کردن دکمه ها رو می زنن)

6. این کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کسانی که میخان مقایسه ی دوربین Aino و Renoir رو ببینن میتونن اینجا رو نگاه کنن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من امروز یکم با گوشی کار کردم .. اگه اجازه بدید نظرمو بدم
    راستش من که زیاد خوشم نیومد .. اولا از جنس بدنش زیاد خوشم نیومد .. (البته چون
    مال دوستم سفید بود ، یکم کثیف شده بود) .. به نظرم اصلا تاچ و دکمه رو خوب ادغام نکردن
    البته من زیاد کار نکردم .. شاید روی تنظیمات نا مناسبی بوده ..
    مثلا اسلاید رو که ببندی قفل میشه .. اگه بازش هم کنی یه سری آیکون های جالب (تنها قسمتی که
    خوشم اومد) رو میاره .. یعنی از صفحه ای که قبلا توش بودیم تو حالت اسلاید خبری نیست
    من که اصلا نمیفهمم چرا کاری نکردن بشه از تاچ توی همه جاش استفاده کرد .. اینترفیسش جالبه
    ولی به درد تاچ میخوره (اگه تاچ بود خیلی خوب بود)
    باید یه جورایی مثل سامسونگ s8300 میساختنش ..
    کیفیت صفحه ی خوبی داشت هرچند به پای رنوار نمیرسید (حتی دوستم هم قبول داشت)
    خلاصه به نظر من میشه با پولی که بابت این گوشی میپردازید چیزای خیلی بهتری بخرید

8. این کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tyrannosaurus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

چطوری میشه هدفون رو فعال کنم
    هر کاری میکنم صدا تو هدفون نمیاد

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خوب بلوتوث گوشی رو روشن می کنی بعدم هدست رو روشن می کنی خیلی سزیع خود گوشی بدونه هیچ کاری هدست رو میشناسه

باز اگه نشد تو منویه بلوتوث تو نیودیوایس وقتی هدست روشنه یه سرچ بزن باید پیداش کنه
    اگه نه که باید یه مشکلی تو سخت افزار گوشی یا هدست وجود داشته باشه

11. این کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

ببین قبلا هم گفتم. هدفون آینو از قبل پیر شدست با گوشی ئلی اگه فعال نبود.
    گزینه new device رو بزن بعد دکمه پاور هدفون رو بگیر به مدت 5ثانیه. یعنی وفتی روشن شد ولش نکن تا زمانی که چراغاش چشمک بزنن. اون موقع پیدا میشه

---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------

ببین قبلا هم گفتم. هدفون آینو از قبل پیر شدست با گوشی ئلی اگه فعال نبود.
    گزینه new device رو بزن بعد دکمه پاور هدفون رو بگیر به مدت 5ثانیه. یعنی وفتی روشن شد ولش نکن تا زمانی که چراغاش چشمک بزنن. اون موقع پیدا میشه

13. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tyrannosaurus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

آقا خیلی گلی ممنون

15. این کاربر از tyrannosaurus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه گوموش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    آذریایجان

پيش فرض

کسانی که میخان مقایسه ی دوربین Aino و Renoir رو ببینن میتونن اینجا رو نگاه کنن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من امروز یکم با گوشی کار کردم .. اگه اجازه بدید نظرمو بدم
    راستش من که زیاد خوشم نیومد .. اولا از جنس بدنش زیاد خوشم نیومد .. (البته چون
    مال دوستم سفید بود ، یکم کثیف شده بود) .. به نظرم اصلا تاچ و دکمه رو خوب ادغام نکردن
    البته من زیاد کار نکردم .. شاید روی تنظیمات نا مناسبی بوده ..
    مثلا اسلاید رو که ببندی قفل میشه .. اگه بازش هم کنی یه سری آیکون های جالب (تنها قسمتی که
    خوشم اومد) رو میاره .. یعنی از صفحه ای که قبلا توش بودیم تو حالت اسلاید خبری نیست
    من که اصلا نمیفهمم چرا کاری نکردن بشه از تاچ توی همه جاش استفاده کرد .. اینترفیسش جالبه
    ولی به درد تاچ میخوره (اگه تاچ بود خیلی خوب بود)
    باید یه جورایی مثل سامسونگ s8300 میساختنش ..
    کیفیت صفحه ی خوبی داشت هرچند به پای رنوار نمیرسید (حتی دوستم هم قبول داشت)
    خلاصه به نظر من میشه با پولی که بابت این گوشی میپردازید چیزای خیلی بهتری بخرید
    تاييد ميشه واقعا همينطوره منم تستش كردم واين حرفها اصلا تعصبي نيست مقا يسه كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •