نوشته شده توسط magmagf
![]()
![]()
بابا دنتون گرم خوبه مثل اون... زير شلوار نبردين![]()
![]()
![]()
--
--
نوشته شده توسط magmagf
![]()
![]()
بابا دنتون گرم خوبه مثل اون... زير شلوار نبردين![]()
![]()
![]()
شانس آورديم دختر نشديم كه عروس شيمنوشته شده توسط magmagf
![]()
این سوتی رو یکی از برادران بسیجی چند سال پیش برام تعریف کرد.
خارج از شهر ایست بازرسی گذاشته بودیم به 2 نفر هم گفتیم یکم جلوتر از ایست بازرسی بایستند برای اینکه هم ایست بازرسی رسمی تر باشه هم ماشینها بترسن و توقف کنن. یک ماشین آمد که یک پیر مرد رانندش بود هر چی گفتیم توقف نکرد یکی از اون 2 نفر جلو سریع یک نمیه آجر برداشت و زد به شیشه ماشین ماشین ایستاد، حالا موندیم چکار کنیم. رفتیم و به پیر مرده گفتیم چرا توقف نکردی گفت تاریک بود درست ندیدم. گفتیم خوب برو.
به اونی که سنگ زده بود تو شیشه گفتیم چرا سنگ زدی توی شیشه ماشین، گفت توقف نکرد سنگ زدم وایسه. گفتم آخه .... کی گفته اگه ماشین وا نساد باید سنگ زد تو شیشه![]()
فکرشو بکنین توی ایست بازرسی هر ماشینی که وانساد یک نیمه آجر بزنن به شیششالبته باید از قبلش یک کامیون آجر کنار ایست بازرسی خالی کنن تا آجر کم نیاد
.
يه سوتي تازه:
يه بار گفتم: خداحافظ براي هميشه![]()
يه بار هم گفتم: با سلام مجدد![]()
اينكه سوتي نيستنوشته شده توسط wookman
بقول عباس كيارستمي فقط احمق ها نظرشون رو عوض نميكنند
اي ول
هرچند خيلي لوسي
![]()
ضمنا گمونم بايد امضامو عوض كنم
بنويسم:من يك مرد [B]مجرد[/B] 40 ساله هستم
بنويسم؟هركسي از ظن خود.......
Last edited by saviss; 18-05-2006 at 23:15.
ساويس عمرا شما 40 ساله باشي
مطمئنم![]()
رامبد جون شک نکن
ایشون 40 سالشونه
هم توی یه تاپیک دیگه نوشته بود
هم از نوع نوشته هاشون معلومه که کار یه آدم 20-30 ساله نیست
میتونی پست های دیگه ایشون رو بخونی
بله درسته من40سالمه (البته بدم نمياد سر به سر جوون تر ها بگذارمنوشته شده توسط my friend
)خب اغلب دوست هام هم ميگن بهم نمياد 40ساله باشم
(شايد ازخواص مجرديه!!) از شوخي كه بگذريم........اين اشتباه رو خيلي ها كردن (همش تقصير آواتورمه
آخه اين عكس سارا برايتمنه ومن خيلي دوستش دارم)
ضمنا رامبد جان چرا به من نمياد كه 40ساله باشم؟ شما كه منو نديدي
اينم يه سوتي بدجور ازطرف من كه تاپيك هم مننحرف نشه.........فقط لينك زيري رو كه ديديد بهم خوب بخنديد(خودم اينقدر خنديدم كه دل درد گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ساویس جون عکستو بذار حال کنیم به زندگی امید وار شیم . بابا من تضمین می کنم دختری نیاد خواستگاریت . ببینیم مجردی خیلی حال داره ؟ جدی ؟ خونه مال خودته . همه چیز . با پولت می ری پیپس می خری تنهایی می خوری .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی هم نیس بهت بگه پول وده نخود لوبیا بخرم . یه چیز دیگه شاید بیربط باشه . هنوم دوست داری مجرد باشی ...
مستر جاننوشته شده توسط Master
بذار رو صندلي داغ كه نشستم همه سوالاتو جواب ميدم
فقط يادداشت كن كه يادت نره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)