اقا تعریف کردیم چشممون زدن..نمیدونم چی شده گوشی رو که خاموش روشن کردم..الن مونره رو صفحه اول HTC یعنی عکس ویندوز هم نشون نداده ایستاده..چی کار کنم حالا؟
اقا تعریف کردیم چشممون زدن..نمیدونم چی شده گوشی رو که خاموش روشن کردم..الن مونره رو صفحه اول HTC یعنی عکس ویندوز هم نشون نداده ایستاده..چی کار کنم حالا؟
سلام.
یک هارد ریست بکنید انشاا... درست میشه.البته با توجه به اینکه گوشی بالا نمیاد باید از طریق سخت افزاری هارد ریست کنید که روشش اینه.
1-ابتدا دستگاه خود را خاموش کنید و سپس دکمه ی افزایش و کاهش صدا را باهم نگه دارید و سپس دکمه ی روشن گوشی را بزنید.
2-انقدر دکمه های افزایش و کاهش صدا را نگه دارید تا عکس زیر بر روی صفحه ی نمایش شما نمایان شود.
3- حالا دکمه های کاهش و افزایش صدا را رها کنید.
4-حالا برای ادامه مراحل هاد ریست دکمه ی افزایش صدا را بزنید و برای منصرف شدن از انجام هارد ریست یک دکمه ی دیگر را به دلخواه بزنید.
![]()
خوب یه چند دقیقه بعد یه پیغام نوشت که سیستم شما نمیتونه بوت رو بشه..برای هارد ری ست دکمه ولوم را فشار دهید منم ولوم رو زدم و هارد رست شد و اومد بالا.. نمیدونم چرا اینجوری شد..قبل از اون هم
1- کمی به کامپیوتر وصل بود
2- قسمت مولتی لنگوایج رو انگولش میکردم..
ممنون از لطفتون..البته ارسال شما رو ندیده بودم.. فقط الان سیستم عربی شده..کلا.
سلام.
شما یک رام عربی رو گوشی هست که غیر فعاله اونو نصب کردید.برید تو قسمت دعم تعدد لغات (البته فکر میکنم عربیش این باشه یا یه چیزی تو این مایه ها)اونجا زبون رو برگردون به انگلیسی عربیک ساپورت.![]()
ممنون..فقط چرا بعد از هارد ریست مثل اولش نشد؟ چون اولش عربی نبود..(اگر جاش اینجا نیست ببخشید)هر جا بفرمایید میرم مطالعه میکنم.![]()
[quote=akbarrazmi;4499505]ممنون..فقط چرا بعد از هارد ریست مثل اولش نشد؟ چون اولش عربی نبود..(اگر جاش اینجا نیست ببخشید)هر جا بفرمایید میرم مطالعه میکنم.[/quote
آریان گفت بهتون .. یه رام عربی روش هست که غیر فعال هستش.. . الان هم مشکلی نیست .. اتفاقا رام عربی واسه ایران بهتره.. اگه مشکل تو انتن دهی نداشته بشه رام عربی از انگلیسی بهتره به دلیل ساپورت الفبت.
یا علی![]()
خوب ببنید من تازه گوشی رو گرفتم، و این کارها رو کردم:
اول سی دی داخل کارتن رو نصب کردم..active sync کامل نصب شد..
بعد کابل USB رو وصل کردم به گوشی و گزینه اول رو روی گوشی انتخاب کردم.. بعد از چند لحظه یه علامت کابل روی گوشی ظاهر میشه..و این طرف هم دو تا فلش (بخوانید Flesh) ظاهر میشه که حرکت میکنند..در این حالت اگر پی سی شما به نت وصل باشه قطعا با گوشی میتونید برید اینترنت..من اب و هوا و یوتیوب و میل و خیلی چیزهای دیگر رو تست کردم..با اینترنت ADSL 64 سرعت چند برابر GPRS گوشی هست..![]()
متاسفانه برای منم اینطوری نوشت. No Active Data Base
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)