چون سود نداره براشون تحقیرش میکنند تا عقده هاشان را خالی کنند !
حتما اون تعداد زیادی که سیستم ضعیف دارند پرسونل شرکتشون هستند که هنوز pentium 4 و گرافیک 32 دارند !
چون سود نداره براشون تحقیرش میکنند تا عقده هاشان را خالی کنند !
حتما اون تعداد زیادی که سیستم ضعیف دارند پرسونل شرکتشون هستند که هنوز pentium 4 و گرافیک 32 دارند !
یعنی اون ده درصد ، که سخت افزار خیلی قوی دارند ، میتونن بازی رو کاملا Next Gen بازی کنند ؟!و دليل اين امر هم وجود محدوديت در سخت افزار PC گيمر ها هستش( تنها 10 درصد PC ها قادر به اجراي نسخه Next Gen هستند)
این صحبت از سران EA جز خوشحال ترین و شادترین نظری هست که میشه داد!یکی نیست بگه به اینا حتما فقط 10 درصد Pc Gamer ها توانسته اند Gta IV و Crysis و Stalker Clear Sky و Assassins Creed و خیلی از بازیهای دیگر این نسل را اجرا کنند!!مسلما جوابش نه هست!!!تنها 10 درصد PC ها قادر به اجراي نسخه Next Gen هستند
الان یکی نیست به این مونگولها بگه که یکی بازیباز PC باشه (تو خارج)سیستمش را در حد 3 یا 4 سال قبل نگه نمیداره که!!
این صحبتها هم دیگه بهتر جمعش کنن!!بازیهای بسیار بسیار عظیم تر روی PC اجرا میشن همه هم دارن به نوعی بازی میکنن!!!
حالا اینا هیچی بعد یک نفر دیگه پیدا نمیشه تو اون خراب شده به اون مونگولهای خوشحال بگه تنظیمات گرافیکی در بازی میتونه وجود داشته باشه!!کسانی که سیستمشون قدرتش را داره تو High بازی را بیارن و کسانی که قدرتش را ندارند در تنظیمات Low و Medium اینا هم بهتر هست به این خوشحال بازیها ادامه بدن!چون همه میدونن حرفهاشون فقط بهانه ای هست برای ندادن روی PC که چرا چون بازی قشنگشون روی PC دزدیده میشه!!
منظور خاصی ندارم از این حرف ولی امیدوارم Pes 2010 یک چیز تمام کمال باشه و اونوقت این بروبچ شاد EA ببینن فوتبال روی PC چه چیزی میتواند باشد!!
3 New Players Dropped Into UT
سایز بزرگ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by google_boy07; 01-06-2009 at 13:25.
و باز هم پی سی رو دست کم گرفتنمتاسفم براشون.حس آرمین هم درست از آب در نیومد
بهتره برو بکس فیفا باز برن تو کار 360 که تا بهتر از این کنسولها نیومده همون آشه و همون کاسه
![]()
ea یه روزی بالاخره چوبش رو میخوره...
حالا ببین من کی گفتم!!!!
راستی این عکس هایی که از صورت بازیکنان گذاشتین مال نسخه جدیده؟
فعلا مشخص نيست كه 100 درصد كارنت باشه واسه PC تنها روزنه اميد ما روز E3 هست. فقط اميدوارم ديگه همون روز اول بازي رو رو نمايي كنه و خيال همه رو راحت كنه اگه كارنت هست كه خاك توي سر مسئولين EA ولي اگه نكست هست تكليفمون رو بدونيم و نريم كنسول بخريم چون قسم خوردم اگه نكست نباشه كنسول بخرم. ولي رفقا باز هم مي گم من هنوز احساس مي كنم فيفا 10 براي PC نكست خواهد بود. من تا آخرين لحظات نا اميد نمي شم
این EA بیاد دید تا کی میخواد این مسخره بازی را ادامه بده!!یک نسل دیگه 2 نسل دیگه.........بلاخره خودش به عقل میاد!!بعد میان میگن ما خیلی خوشحالیم از اینکه بازی را برای Pc هم به صورت نکست عرضه خواهیم کرد!!منتها باید صبر کردea یه روزی بالاخره چوبش رو میخوره...
حالا ببین من کی گفتم!!!!
فعلا که همه چیز بر خلاف Pc شده این Crysis 2 را هم از انحصار PC بیرون اومد یک دونه بازیهای بلیزارد مانده!!
به اعتقاد من آرمین جان شما کنسول را بخر!!اگه نكست نباشه كنسول بخرم
Last edited by joey jordison; 01-06-2009 at 16:10.
: دی !این Crysis 2 را هم از انحصار PC بیرون اومد یک دونه بازیهای بلیزارد مانده!!
به قوله آرمین باید امید وار بود ! شاید خواستن سوپرایز کنن بعد یوهو بیان بگن برا Pc هم Next هستش !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)