تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 773 اولاول ... 222829303132333435364282132532 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عزیزان من یک پاناسونیک سری s10 گرفتم 42" آیا به نظر اساتید این سری خوبن؟ یه سوال دیگه اون چیزی که من تواین تالار دیدم تو تصویرهای سریع این سری جواب میده؟ یعنی تصویر جا نمی مونه ؟و سوال آخر اینکه از لحاظ پورت و اتصالات پشت تلویزیون آیا کامل هست یانه؟چون من هیچ اطلاعی تو این ضمینه ندارم . پاینده باشید

---------- Post added at 08:19 AM ---------- Previous post was at 08:18 AM ----------

البته فول اچ دی ه
    خوب بودن که یک مدل ضعیفتر ازg10 است و بعد از ان مدل خوبی است....اره کلا پلاسما ها معمولا بهتر از ال سی دی ها تو تصاویر سریع جواب می دن.
    پورت ها رو من دقیق خبر ندارم ولی فکر کنم مشابه G10 تو کاتالوگی که قبلا دیدم بوده

اولین باره lcd میخریم
    برای تلویزیون و ماهواره
    بازی فکر نکنم
    اگر کانال hd نمی گیری یا ورزشی نمی بینی زیاد بهتره بری همان طرف

يه سوال ؟
    چرا ميگين وضعيت مالي اين دو تلويزيون كه حدودا يه قيمت هستن؟
    تو بانه ال سي دي يك ميليون و پنجاه و g10 حدود يك ميليون و صدو پنجاه
    بعدش چرا ميگين بايد يه hd player خريد؟
    بعد ضعف b650 تو hd چيه كه شما ميگن اگر استفاده حرفه اي نداري
    آدم اين همه پول ميده كه فايلهاي hd رو بتونه با كيفيت عالي نگاه كنه خوب
    چون G10 مدل اسیایی که تو ایران هست امکان پخش فرمت های ویدیویی رو مثل B690 نداره و این مورد رو باید با یک سینمای خوب یا HD پلیر یا ... فراهم کنی
    ضعفش رو ما نگفتیم سایت های معتبر که تست زدن اعلام کردن بازدهی و کیفیت تصویر hdو fullhd تو g10 بهتر از b690 است ولی در تصاویر sd ( که شبکه های تلویزیونی خودمون هم جزو این مورد است) b690 بهتر جواب میده
    در مورد استفاده حرفه ای بخاطر اینکه هنوز ویدیو ها یا تصاویر یا کانال hd تو ایران راحت پیدا نمی شه و باید وقت صرف کنید و دونبالش برید می گن.
    الان بیشتر کانال های ایران و همچنین روی م ا هوا ره ها هنوز کیفیت تصویرشون sd است و شبکه های hd یا fullhd بیشترشون پولی است و همچنین هنوز دیسک bd خیلی کم پیدا میشه و باید کاربرا خودشون دانلود کنن یا از تعدادی از مغازه ها که این کیفیت هارو دارن بگیرن بریزن روی فلش مموری و پخش کنن .
    یا اینکه کنسول بازی داشته باشه که از تصویر hd انها استفاده کنن
    خوب اگر کاربر از کسایی باشه که هزینه و وقتش رو باسه اینجور کارا نزاره یا شبکه hd نبینه یا بازی دوست نباشه و شبکه های ایران رو ببینه قطعا b690 بهتر از g10 بهش جواب میده تو این جور تصاویر... ولی اگر موارد بالا رو انجام میده یا می بینه g10 انتخاب مناسبی باسش خواهد بود

Pemy راست میگه منم چند تا پست بالاتر سوال داشتم اما بی جواب ماندند.لطفا راهنمایی کنید...
    در مورد سوالت بنظر من تو پلاسما گار بخوای بمونی تو این سایز s10 و یا انتخاب بهتر v10 اگر بتونی پولت رو بیشتر بزاری در زمان حاضر انتخاب های دیگر هم هستن.
    ...
    پ ن
    اگر بخوای صبر کنی هیچوقت نمی تونی تلویزیون بگیری چون هر دفعه تو ایران یک سری از تلویزیون ها بیاد تو خارج نسل جدید امده و همش تو دو دل می مونی بگیری یا نه....اگر احتیاج داری الان بگیر اگر نه که راحت فراموش کن انقدر استرس به خودت وارد نکن ( نظر شخصی)
    Last edited by zed2; 18-04-2010 at 14:00.

2. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

ممنون از جواب کامل بالا
    فقط میشه چند تا از این سایتهای خارجی که مقایسه میکنن رو به من معرفی کنین
    و بعد اینکه من میخوام امکانات فنی این g10 رو بدونم لینکی به من میدید
    و بعد اینکه آیا این مدل آخرین مدل پاناسونیکه؟ تو سایتش واسه سال 2009 سری های x رو هم گفته
    من کلا میخوام بدونم ترتیب تو تلویزیونها پاناسونیک چیه؟
    برترین مدلها به ترتیب به پایین

داره خودمونی میشه milad_a_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من کلا میخوام بدونم ترتیب تو تلویزیونها پاناسونیک چیه؟
    تا جایی که میدونم پاناسونیک ها برای مدل های خانگی به این ترتیب هست:
    A
    C
    X
    S
    G
    V
    Z

مدل PF و چند مدل دیگه هم هستند که سایزهای بزرگ هستند و تو رده busines هستند

اینجا میتونی مدل های خاورمیانه رو ببینی
    [
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by milad_a_v; 18-04-2010 at 22:32.

5. 3 کاربر از milad_a_v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز
    من در زمينه خريد ال سي دي از شما عزيزان راهنمايي ميخواستم من مي خوام يك ال سي دي 32 اينچ براي اتاقم بخرم و ويژگي هايي كه مي خوام داشته باشد از قبيل: 1- كيفيت 2- كارايي و امكاناتش 3- قيمت مناسب و در اخر هم زيبايي را دارا باشد و بوجه ام 950 تا 1 مليون تومان مي باشد.
    من از ال سي دي مي خوام براي گيم و فيلم ديدن و تماشاي برنامه هاي تلوزيون استفاده كنم و مد نظر خودم مدلهاي B690 يا همون B650 و W550 است اگر شما مدلهايي بهتر از مدل هايي كه من معرفي كردم ميشناسيد كه به بوجه ام بخوره ممنون ميشم معرفي كنيد.
    و مي خوام بدونم ايا ارزش خريد ال سي دي از بانه است يا نه يا از همين تهران با گارانتي معتبر بخرم بهتره ممنون ميشم اگر راهمنايي ام كنيد به بزرگي خودتون ببخشيد اگر مطلبم طولاني بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز
    من در زمينه خريد ال سي دي از شما عزيزان راهنمايي ميخواستم من مي خوام يك ال سي دي 32 اينچ براي اتاقم بخرم و ويژگي هايي كه مي خوام داشته باشد از قبيل: 1- كيفيت 2- كارايي و امكاناتش 3- قيمت مناسب و در اخر هم زيبايي را دارا باشد و بوجه ام 950 تا 1 مليون تومان مي باشد.
    من از ال سي دي مي خوام براي گيم و فيلم ديدن و تماشاي برنامه هاي تلوزيون استفاده كنم و مد نظر خودم مدلهاي B690 يا همون B650 و W550 است اگر شما مدلهايي بهتر از مدل هايي كه من معرفي كردم ميشناسيد كه به بوجه ام بخوره ممنون ميشم معرفي كنيد.
    و مي خوام بدونم ايا ارزش خريد ال سي دي از بانه است يا نه يا از همين تهران با گارانتي معتبر بخرم بهتره ممنون ميشم اگر راهمنايي ام كنيد به بزرگي خودتون ببخشيد اگر مطلبم طولاني بود.
    جواد جان سلام
    این مدل هیتاچی که من البته 32 اینچش رو دیدم کیفیت فوق العاده ای داشت. البته 32 فول اچ دی نیست و 42 هست قیمت 42 هم سقز شاپ 890 زده.بی
    بین او دوتایی که گفتی جفتش خوبه امکانات جانبی b690 بیشتره ولی اگه من بخام بخرم سونی رو انتخاب میکنم. (نظر شخصی)

---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم لینکش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوستان سلام، میدونم که سوالم تکراریه ولی حوصله ندارم که بگردم پیداش کنم. می خواستم بدونم که B690 ساخت مالزی گیرنده تلویزیون دیجیتال داره یا فقط ساخت اروپاش این قابلیت رو داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همگي دوستان
    ممنون دوست عزيز كه راهنمايي ام كردي من چون گيمر باز هستم يك تلويزيوني مي خوام كه از همه چي خوب باشه يك چيزي كه دارم بازي مي كنم يا فيلم تماشا ميكنم كيفش رو ببرم ولي تا بوجه ام نه بيشتر حالا به نظر شما اين مدل W550a رو بگيرم بهتره براي گيم بازي كردن و فيلم ديدن مناسبه حالا از تهران بگيرم يا از بانه اگه دوستان ديگر هم نظرشون رو بگن ممنون ميشم .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان سلام، میدونم که سوالم تکراریه ولی حوصله ندارم که بگردم پیداش کنم. می خواستم بدونم که B690 ساخت مالزی گیرنده تلویزیون دیجیتال داره یا فقط ساخت اروپاش این قابلیت رو داره؟
    فقط اروپایی داره

11. این کاربر از alizali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

سلام این قضیه داغ کردن LED های edge رو مثل اینکه مادیران هم تایید کرده ها!!!

آيا LED واقعا LED است؟
    بازار در تسخير تبليغات تلويزيون هاي جديد

نويسنده: مريم عسگري

از قديم گفته اند دست بالاي دست بسيار است. يك روز يك مدل، طرح و... در بازار مي درخشد و اوج مي گيرد و فردا شايد ديگر كسي حالي هم از آن كالاي پرطرفدار ديروز نپرسد. نمونه بارز اين مثال را مي توان در بازار تلويزيون مشاهده كرد.
    تا سال ها قبل كه تلويزيون هاي CRT رنگي با آن شكل و شمايل جعبه مانندشان، پا جاي پاي تلويزيون هاي مبله قديمي گذاشتند تا امروز كه نمونه هاي LED آمده اند تا به هر طريقي شده روي LCD ها را كم كنند، مدل و تكنولوژي هاي جديدي وارد بازار شده اند.
    امروزه تلويزيون هاي باريك به اصطلاح LED با برندهاي مختلفي وارد بازار شده اند كه البته قيمت بالاتري نسبت به نمونه هاي LCD دارند. اينكه مي گوييم به اصطلاح از آن جهت است كه بر اساس اعلام كارشناسان بازار نيمي از نمونه هاي LED موجود در بازار واقعا LED نيستند و فاقد قابليت هاي لازم هستند و به عبارتي نيمي از اين LED ها تنها به صرف باريك بودنشان است كه نام LED را يدك مي كشند. به عقيده آنها اكثر تلويزيون هايي كه با عنوان پرطمطراق LED در بازار موجودند در حقيقت همان LCD هايي هستند که به جاي لامپ فلورسنت از سيستم نورافشاني LED استفاده مي کند و صد البته اين تلويزيون ها به طور 100 درصد LED نيستند و نبايد اين نام به آنها اطلاق شود.
    بر اساس اعلام ماديران، يكي از عرضه كنندگان تلويزيون هاي FULL LED نيز در تلويزيون هايي كه FULL LED نيستند LEDها عمود بر صفحه نمايش و به سمت مركز مي تابند كه پس از مدتي با فشاري كه به دستگاه وارد مي شود داغ مي شوند و داغ شدن هاي مكرر مسلما به دستگاه صدمه وارد مي كند. تلويزيون هاي ديگري هم در بازار وجود دارند كه از لامپ فلورسنتي CCFL بهره برده اند كه در اين صورت نيز كنتراست ارائه شده با كنتراست منتشر شده از مدل هاي FULL LED بسيار ضعيف تر خواهد بود.
    به گفته عسگري، يك كارشناس بازار (تشخيص و ايجاد تمايز بين يك تلويزيون LCD كه از طريق لامپ فلورسنت نوردهي مي كند با يك تلويزيونLED كه از ديودهاي نوراني استفاده مي كند آن قدر مهم است كه در برخي از كشورها مانند انگلستان به عرضه كنندگان اين كالابا برخي از برندها اجازه نداده اند در تبليغاتشان براي تلويزيون هاي به اصطلاح LED از لفظ LED TV استفاده كنند، مگر اينكه توضيحي كامل در مورد شيوه نوردهي اين تلويزيون ها داده شده باشد.
    اما متاسفانه اين اتفاق در ايران نمي افتد و مردم با تصور اينكه اين تلويزيون ها واقعا LED هستند اقدام به خريد مي كنند.)
    بگذريم از اينكه به دليل قيمت بالايي كه اين تلويزيون ها دارند همچنان LCD ها در بازار پرفروشند.

LED چيست؟
    LED مخفف واژه diodeا light emitted و به معناي ديود ساطع کننده نور است. ديودهاي ساطع کننده نور در واقع جزو خانواده ديودها هستند که ديودها نيز زير گروه نيمه هادي ها به شمار مي آيند. خاصيتي که ledها را از ساير نيمه هادي ها متمايز مي کند اين است که با گذرجريان از آنها مقداري انرژي به صورت نور از آنها ساطع مي شود.
    LEDها تا اواخر دهه گذشته فقط مي توانستند سه نور آبي، سبز و قرمز توليدکنند که اين موضوع باعث کاربرد محدود آنها بود، اما اين اواخر LEDهايي با رنگ آبي وارد بازار شده اند که مي توانند نور سفيد با هاله اي از رنگ آبي توليد کنند. به همين دليل امروزه توليدكنندگان تلويزيون و مانيتور به راحتي از اين تكنولوژي در ساخت تلويزيون استفاده مي كنند. امروزه استفاده از LED به خاطر افزايش عمر نمايشگر و صرفه جويي انرژي به صرفه تر از نمايشگرهاي پلاسما است. همين طور در آنها از جيوه نيز استفاده نشده است و در آن از عناصر ديگري مانند گاليوم و آرسنيک استفاده شده است. همچنين به دليل وجود ديود نوراني که سرعت خاموش و روشن شدن در آن زياد است، خاموش و روشن شدن تصوير در اين نمايشگرها به سرعت انجام مي گيرد و به لحاظ علمي کنتراست بهتري دارد. كاربران مي توانند وقتي LED خاموش است رنگ مشکي عميق و وقتي روشن است، روشنايي بالايي ايجاد کنند.
    به گفته عسگري، يك كارشناس بازار، تصوير در LED بسيار روشن تر است و کنتراست بسيار بهتري دارد و نقاط سياه در آن عميق ترند.
    از طرفي، به دليل استفاده از سيستم نوردهي EDGE-LED ضخامت اين تلويزيون ها بسيار کم است، به طوري که LED هاي موجود در بازار کمي بيش از 25 ميليمتر هستند! البته شركت سوني نمونه هايي از تلويزيون هاي LED را وارد بازار كرده است كه ضخامت آنها كمتر از يك سانتيمتر است. اين كارشناس افزود: LED TV ها نسبت به LCD حدود 40 درصد برق کمتري مصرف مي کنند، همچنين طيف رنگ در آنها وسيع تر است به خصوص وقتي از تکنولوژي نوردهي RGB-LED استفاده شده باشد، همچنين LED TV ها آلودگي محيط زيستي کمتري دارند كه اين موضوع باعث شده است نظر طرفداران محيط زيست به سمت اين تلويزيون ها جلب شود.
    اما در كنار اين مزايا بايد به عمر کوتاه ديودهاي OLED در قياس با پانل هاي LCD و Plasma نيز اشاره كرد. ديودهاي OLEDبه طور متوسط ۱۶ هزار ساعت عمر مي کنند، در حالي که عمر سلول هاي LCD و Plasma بيش از ۶۰ هزار ساعت است. همچنين ديودهاي OLED حساسيت بسياري به رطوبت دارند. اما به هر حال مزاياي اين تکنولوژي بيش از معايب آن است؛ البته به شرطي كه آنچه به عنوان LED TV در بازار عرضه مي شود واقعا LED TV باشد.

اختلاف قيمت ها
    اگرچه بازار لوازم صوتي و تصويري طي يك سال اخير روزهاي بي رونق و سردي را سپري كرد و قيمت ها نيز در حد قابل توجهي، طي چند مرحله كاهش يافت؛ اما تلويزيون هاي نسل جديد كه با عنوان LED در بازار شناخته مي شوند قيمت هاي بالايي دارند.
    به گفته فعالان بازار، در حال حاضر اختلاف قيمت بين نمونه هاي LED و LCD حدود 30 تا 50 درصد است.
    البته در برخي از برندها اين اختلاف قيمت به چند ميليون تومان مي رسد.
    ابراهيم درستي، رييس اتحاديه لوازم صوتي و تصويري و لوازم يدكي گوشي تلفن همراه در اين باره مي گويد: در حال حاضر قيمت تلويزيون هاي نسل جديد (LED) در بازار داخلي بسيار بالااست؛ ولي اميدواريم با عرضه گسترده اين نمونه ها به بازار قيمت ها كاهش يابد. وي افزود، علت قيمت بالاي اين تلويزيون ها عرضه محدود اين تلويزيون ها است. اين درحالي است كه شاهد عرضه گسترده تلويزيون هاي LED سامسونگ در بازار داخلي هستيم كه به رغم تبليغات بسياري كه براي آنها شده است ميزان تقاضا براي آنها در حد ناچيزي است.

برندهاي LED باز
    سامسونگ، شارپ و ال جي از معروفترين عرضه كنندگان تلويزيون هاي LED به بازار داخلي هستند كه در اين بين سامسونگ تبليغات گسترده تري را در اين زمينه داشته است، اما با اين وجود بر اساس اعلام فعالان بازار، فروش اين LED TV ها در حد بسيار كمي است.
    بر اساس اعلام حافظ پخش، عرضه كننده لوازم صوتي و تصويري سامسونگ در بازار داخلي، مدل هاي مختلف تلويزيون هاي LED با سايزهاي 32 تا 55 اينچ در بازار داخلي موجودند كه قيمت آنها به همراه هدايايي كه به عنوان پروموشن به خريدار ارائه مي شود حدود يك ميليون و 190 هزار تومان تا پنج ميليون و 670 هزار تومان است.
    ال جي هم شش نمونه از تلويزيون هاي LED را در سبد محصولات خود دارد.

اين تلويزيون ها كه با مدل هاي SL 900،SL800 وSL700 در سايزهاي 42 تا 47 اينچ در بازار داخلي موجودند قيمتي حدود 3 تا پنج ميليون تومان دارند و اما شارپ هم يك نمونه تلويزيون FULL LED به بازار داخلي عرضه كرده است كه بر اساس اعلام كارشناسان اين شركت و همچنين فعالان بازار، قابليت هاي بيشتري نسبت به LED TV هاي ساير برندها دارد. اين تلويزيون كه LC-40LE700M نام دارد گذشته از مصرف برق پايين تر، از كنتراست يك بر دو ميليون پيكسل و كيفيت تصوير فوق العاده نيز برخوردار است.
    بر اساس اعلام كارشناس بخش تلويزيون هاي اين شركت، يکي از فناوري هايي که در تلويزيون هاي LED شارپ مورد بهره برداري قرار گرفته فناوري CRYSTAL CLEAR است كه نور را به کل صفحه نمايش منتشر مي کند و لايه هاي سياه را عميق، سفيد را درخشان و رنگ هاي اصلي (قرمز، آبي و سبز) را به طور يکنواخت نمايش مي دهد، همچنين به كمك پردازنده 100 هرتزي دستگاه تصاوير پي در پي و سريع به صورت كاملاشفاف و واضح نمايش داده مي شوند. شركت سوني هم كه به عرضه تلويزيون هاي گران قيمت معروف است با عرضه نمونه هاي LED گران قيمت توانسته است اين سمت را همچنان حفظ كند. يكي از كارشناسان پخش فروش شركت بازرگاني ايران، مدل هاي ZX1ا،X450 با سايزهاي 46 و 55 اينچ را از LED TV هاي با قابليت سوني معرفي كرد كه متاسفانه به دليل قيمت بالايي كه دارند فروش چنداني ندارند. اين تلويزيون ها با قيمتي بين شش ميليون و 450 هزار تومان تا 10 ميليون و 500 هزار تومان به فروش مي رسند و ضخامت آنها تنها 9.9 ميليمتر است.

حالا اگه متن تبلیغاتی باشه من مسئولیتی به عهده نمیگیرم

13. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

12 كمممك

با سلام خدمت دوستان.يك هفتست شبانه روز دارم دنيال يه ال سي دي به درد بخور ميگردم. من واقعا گيج شدم لطفا يه راهنمايي بدين بي زحمت.بين ال سي دي هاي سوني لطفا چند مدل كه بشه با بودجه 2700000 تومان خريد معرفي كنيد.سايز 46
    به نظر شما اگر به جاي ال سي دي سوني پلاسماي v10 panasonic بگيرم بهتر نيست؟
    اگه مدل ديگه اي هم مد نظرتون هست لطفا بگين.راستي اگه ممكنه در مورد ال سي دي هاي هيتاچي هم يه توضيح كوچيك بدين.37 ژاپني قيمت كردم 2650000 تومان!!از لحاظ امكانات و تكنولوژي هايي مثل 100Hz به روز هستن؟
    ببخشيد سوالام زياد شد.شرمنده ميكنيد اگه يه توضيح كامل بدين.ممنون از همه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •