خوب بودن که یک مدل ضعیفتر ازg10 است و بعد از ان مدل خوبی است....اره کلا پلاسما ها معمولا بهتر از ال سی دی ها تو تصاویر سریع جواب می دن.
پورت ها رو من دقیق خبر ندارم ولی فکر کنم مشابه G10 تو کاتالوگی که قبلا دیدم بوده
اگر کانال hd نمی گیری یا ورزشی نمی بینی زیاد بهتره بری همان طرف
چون G10 مدل اسیایی که تو ایران هست امکان پخش فرمت های ویدیویی رو مثل B690 نداره و این مورد رو باید با یک سینمای خوب یا HD پلیر یا ... فراهم کنی
ضعفش رو ما نگفتیم سایت های معتبر که تست زدن اعلام کردن بازدهی و کیفیت تصویر hdو fullhd تو g10 بهتر از b690 است ولی در تصاویر sd ( که شبکه های تلویزیونی خودمون هم جزو این مورد است) b690 بهتر جواب میده
در مورد استفاده حرفه ای بخاطر اینکه هنوز ویدیو ها یا تصاویر یا کانال hd تو ایران راحت پیدا نمی شه و باید وقت صرف کنید و دونبالش برید می گن.
الان بیشتر کانال های ایران و همچنین روی م ا هوا ره ها هنوز کیفیت تصویرشون sd است و شبکه های hd یا fullhd بیشترشون پولی است و همچنین هنوز دیسک bd خیلی کم پیدا میشه و باید کاربرا خودشون دانلود کنن یا از تعدادی از مغازه ها که این کیفیت هارو دارن بگیرن بریزن روی فلش مموری و پخش کنن .
یا اینکه کنسول بازی داشته باشه که از تصویر hd انها استفاده کنن
خوب اگر کاربر از کسایی باشه که هزینه و وقتش رو باسه اینجور کارا نزاره یا شبکه hd نبینه یا بازی دوست نباشه و شبکه های ایران رو ببینه قطعا b690 بهتر از g10 بهش جواب میده تو این جور تصاویر... ولی اگر موارد بالا رو انجام میده یا می بینه g10 انتخاب مناسبی باسش خواهد بود
در مورد سوالت بنظر من تو پلاسما گار بخوای بمونی تو این سایز s10 و یا انتخاب بهتر v10 اگر بتونی پولت رو بیشتر بزاری در زمان حاضر انتخاب های دیگر هم هستن.
...
پ ن
اگر بخوای صبر کنی هیچوقت نمی تونی تلویزیون بگیری چون هر دفعه تو ایران یک سری از تلویزیون ها بیاد تو خارج نسل جدید امده و همش تو دو دل می مونی بگیری یا نه....اگر احتیاج داری الان بگیر اگر نه که راحت فراموش کن انقدر استرس به خودت وارد نکن ( نظر شخصی)