آقا چرا وارد سايت نميشه؟
من تا ديروز از سامان مي گرفتم خيلي هم خوب مي داد اما از ديشب تا حالا اصلا وارد سايت همراه اول نميشه.
آقا چرا وارد سايت نميشه؟
من تا ديروز از سامان مي گرفتم خيلي هم خوب مي داد اما از ديشب تا حالا اصلا وارد سايت همراه اول نميشه.
Last edited by aligh1522; 25-09-2009 at 09:38.
این سایت همراه اول دیگه داره مسخرشو در میاره!
هرچی شارژ بفروشه به نفع خودشه دیگه واسه چی این مسخره بازی ها را در میاره!
چی میشود سایتش را طوری تنظیم میکرد که میرفتیم تعداد شارژها را مشخص میکردیم بعد یه جا همشونو میداد!
این موضوع چه ضرری واسش داره!
قبلن فقط قسمت خرید رومیبستن ولی الان کل سایت پریده یعنی مثل 4 روز قبل حتمن ذارن تغییرات میدن
مثل اينكه شما تازه کارین این حالت موقعی رخ میده که شارژهای سایت تموم میشه و دوباره میخوان تزریق کنن و کاملا طبیعیه یعنی قبلا اینجوری بود چند هفته بدون قطع شدن میداد دوباره برگشته به روال سابق
اگه کسی شارژ داره نمیتونه آب کنه به من ایمیل بده تعداد و قیمت فقط بچه های تهران و قزوین
اگه قیمت خوب بفروشه من ازش میخرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که سایت پریده آقا شارژ مطمئن کسی نداره حداقل به عنوان فروشنده بفرشیم براش 2150 تا 2170 خریدارم فقط مطمئن باشه اگه مشتری ندارید من در خدمتم
به نظرم برنامه نویسیسش اینا رو دادن دسته چند تا بچه نیم وجبیه ریش دار!××! اینا هم رو سرورش Rapid leech ریختن دارن میکشن رو سرور دانلود میکنن!![]()
این نیم وجب بچه ها هم نشستن دارن بازی تریبال وارز رو انجام میدن و به ریش ما می خندند !![]()
شما مثل اینکه خیلی دستت تو کاره
بگم کیم؟
ولی اینکه الان خود سایت پریده نشونگر تغییراته
بانک ملی از فردا هم شروع بکار میکنه
تغیررات اونم روز تعطیل! بعید میدونم اینطور باشه دوست عزیز!
چون اگه یادتون باشه چند روز پیش هم همین طور شد ولی چیزی تغییر نکرد، فکر کنم این بخاطر مشکل سرور سایت باشه!
بانک ملی هم اگه به سایت رسیدگی کنن درست میشه وگرنه که هیچ!
در هر صورت همراه اول داره مسخرشو در میاره!
یا بانک خرابه یا سایت همراه اول! وقتی هم که درستن سرعت این قدر پایینه که آدم اعصابش خورد میشه!
به به ! شما حتما یه آماری دقیقی داری ؟نکنه شما اونجا نشستی و کارت شارژ هارو به ما میدی ؟ بچه ها بگیریدش ! هر چی پول ازتون خورده کاره اینه !
![]()
جوک میگیا ! بانک ملی رفت 1 ماه دیگه بیاد بالا !دفعه پیش که اینجوری شد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)