ممنون بابتِ اِدیت (;منظورت از AW همون Alan Wake هست ؟ اون كه سال 2010 مياد ...
شدیدا" امیدوارم از لحاظ بصری کم نذارن.مثل اينكه سازنده ها روی اين هم دارن كار ميكنن
ممنون بابتِ اِدیت (;منظورت از AW همون Alan Wake هست ؟ اون كه سال 2010 مياد ...
شدیدا" امیدوارم از لحاظ بصری کم نذارن.مثل اينكه سازنده ها روی اين هم دارن كار ميكنن
به نظر من این بازی برای یوبی خیلی مهم است و خیلی رو اعتبارش مهمه.از دموهایی هم که دیدیم معلوم میشه با بازی فوقوالعاده ای روبرو هستیم.100 درصد اینطوره![]()
من که ترفدار سر سخت assassins creed هستم و امید وارم که 2 این باری هم مانند 1 و بهتر از ان باشه.
عزیز شک نکن.شما تریلر هارو ببین.صفحه اولو ببین.اصلا گرافیکو داری.آخرش.
کاملا درست هست فقط خدا کنه همون تور که گرافیک بازی اخرشه معموریتها هم متنوع و جذاب و ... باشه.
برادر بازی همش گرافیک نیست(همون طور که مسعود گفت) عناصر دیگه ای هم تو بازی تاثیر گذاره.عزیز شک نکن.شما تریلر هارو ببین.صفحه اولو ببین.اصلا گرافیکو داری.آخرش.
من فقط میخوام خط داستانیش عین نسخه ی اول جذاب باشه ,باگ ها رو هم باید بردارن.
تو نسخهی 1 که باگی وجود نداش منظورت از باگ چیه.
از نظر گرافیک که یوبی سافت بازی کم یا بد گرافیک نمیده ولی یه کمی تو open world درست کردن بازی یه کمی ظعیف هستش که امید واریم تو این نسخه رو open world بودن بازی بیشتر کار بشه.
همان تور که گفته شده معموریت ها هم متنوع تر شده.
من پیشبینی میکنم که بازی چه در 2009 و چه در 2010 بیاد بهترین بازی سال میشه.
باگ یعنی مشکلات گرافیکی که طی بازی به وجود می اد.برای مثال فرد توی جعبه گیر کنه و یا ...تو نسخهی 1 که باگی وجود نداش منظورت از باگ چیه.
تو AC هم باگ وجود داشت.(کمی هم زیاد بود ) ولی ممکنه برای بعضی ها این مشکل پیش نیومده باشه و باگی ندیده باشن.
من که 3 بار بازیو تا آخرش رفتم ولی باگی ندیدم و تو جایی گیر نکردم.
تایید میشه.من هم هیچ باگی ندیدم.البته وقتی گرافیک رو پایین میاری ممکنه باشه.ولی با تنظیمات بالا فکر نکنم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)