من تازه واردم
ولی در کل از بحثتون خوشم اومد اگه بشه من هم یک صد تایی انیمیشن دارم که مال جشنواره هاست. اگه بشه چند تایی براتون می زارم.
من تازه واردم
ولی در کل از بحثتون خوشم اومد اگه بشه من هم یک صد تایی انیمیشن دارم که مال جشنواره هاست. اگه بشه چند تایی براتون می زارم.
سلام دوستان
من یه سوال دارم اینکه شخصیت های واقعی انیمیشن مری و مکس الان زنده هستن یا نه ؟ اگه زنده هستن الان کجا هستن؟
واقعا خوشحال میشم اگه یه نفر پیدا بشه و جواب بده.
سلام برادر
اینجا بهشون یه اشاره هایی کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
موافقم که این انیمه پیام ها و ریشه های نمادین بسیاری داره اما این قسمت که مثال زده شد :
خب این دقیقا چیزیه که می بینیم :مثلا بعد از اینکه اون روح ماسک داره تو حمام میزنه به سرش و حمله میکنه و خارج میشه حالش خوب میشه و سوار ترن میشن ، یک سری ادم های ( انسان واقعی ) مرموز با کلاه لبه دار نشستن
و اونجا روی جعبه ها دو نماد اصلی ماس.ونیک میاد وسط یهو ( چشم و گونیا پرگار )
پرگاری نیست! و فقط طرحی از چشم می بینم که بنظرم ربط دادن اون هم به موضوعی خارج از نمادهای دنیای این فیلم غیرمعقوله
no face (روح ماسک دار) و آدمهای سایه ای که در قطار و ایستگاه بدون جزئیات صورت دیده میشن میتونن با هم ارتباط مفهومی داشته باشن
در مورد گونیا پرگار حق با شماست من در این صحنه به اشتباه افتادم چون آرمی که سمت چپ تصویر وجود داره تقریبا برعکس شده ی گونیا پرگار هست
که البته بازهم نمیشه با سادگی ازش گذشت چون یکی دو جای دیگه هم در قطار و خارج از قطار ازش استفاده شده
اما تک چشم ( که عمدتا به عنوان نماد فراماسون ها به کار میره ) در spirited away چندجا اشکارا و پنهان نشون داده میشه
یکیش که معروفترین هم هست همون عکسی هست که شما گذاشتی اینها هم من از یو.توب و چند سایت خارجی دیدم گذاشتم ( اون صلیب شکسته - که هم نماد ماسون و هم نماد نازی ها محسوب میشه - رو از یوتوب اسکرین شات گرفتم خودم نه میتونم ردش کنم نه میتونم تایید کنم !! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که دیگه کار به اخر انیمیشن میرسه و همراه با دور شدن ماشین این صحنه به وجود میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنقدر حسن عباسی نباشید !
ممکنه تو فرهنگ ژاپن نماد چیز دیگه ای باشن اینها.
مثلاً صلیب شکسته در واقع نمادی بسیار قدیمی و مربوط به فرهنگ باستانی شرق میشه
Last edited by taghi_ramzi; 20-06-2012 at 20:59.
عزیز من اصلا با این دید نگاه نکردم به این کار اما اون صحنه ی قطار نا خود اگاه این چیزها رو یاد من اورد ... بعدش یک سرچ کوچیک تو نت زدم و به این عکس ها رسیدم اکثر این ها رو هم از سایت های خارجی گرفتم
که تو سایت های به زبون انگلیسی از جمله کارتون هایی حساب کرده این رو که نمادگرایی فراماسونی داره
به هر حال انیمیشنی است که به زبون انگلیسی ساخته شده و از اون مهم تر اسکار گرفته
گذشته از اینها اصلن با حساسیت امثال حسن عباسی یا ادمایی مثل اون به قضیه نگاه نمی کنم ؛ پول دارن ، هوش دارن ، امکانات دارن ، دوست دارن نماد خودشون رو نشون بدن !!!
مخالفشون هم اگه عرضه داره کار اونها رو بکنه !! چی بگیم دیگه !! اما به هر حال همه ی اینها رو نمیشه پای اتفاق زد ( مگر اینکه به قول شما اینها مثلن تو ژاپن نماد یه چیز دیگه باشن )
انیمیشن در واقع اول به زبون ژاپنی ساخته شده و بعد به انگلیسی دوبله شده.
آدرس اون سایتهایی که اینو انیمیشنی با نماد فراماسونری دونستن رو لطف کنید.
ضمن اینکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون آرمی که روی بسته ها می بینیم یک حرف ژاپنی است (め: با تلفظ me و به معنی مبدأ ، منشأ) ، با توجه به اینکه بسته ها باربری به نظر میاد ...
اما در رابطه با نمادها یا بهتره بگیم سمبولهای به کار رفته در این فیلم قبل از هر چیز بهتره به ریشه های دینی و فرهنگی ژاپن متوسل شد
ریشه هایی که به عقاید و باورهای دین شینتو و بودیسیم مرتبط میشه
چه شینتو که دین باستانی ژاپن بوده و چه بودیسم که بعد ها (538 میلادی با ریشه های چینی) وارد ژاپن شده و دارای زمینه های سمبولیک زیادی هستند
در نظر بگیرید شکل ظاهری دروازه ورودی معابد (tori-i) که طوری ساخته میشد که در پایان فصل پاییز بشه از داخل معبد غروب خورشید رو در مرکزش مشاهده کرد
معابد هم در دل طبیعته که جایگاه ویژه ای در شینتو داره و از دروازه تا معبد هم مسیری مقدس محسوب میشه و
در فیلم انتهای اون ایستگاه متروک قطار و دروازه ورود به شهر اشباحه .
به هر حال ترجیحم اینه قبل از اینکه این سمبول ها رو مربوط به جنبشی خاص بدونیم که پیدایش اون در قرن 17 میلادی و نمادهای خودش رو وام دار اون ادیان بوده ،
به ارتباطش با مبدأ اصلی توجه کنیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)