تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 227 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

سلام آقا امید
    دستت درد نکنه عالی شد
    رفتم یکی ویندوز 7 رویال خریدم عالی بالا میاد فقط یه خط تیره میاد 4 تا چشمک میزنه و بعدش ویندوز شروع به کار میکنه و اون نوشته ها دیگه نمییاد.
    و تا اونجایی که من حس کردم دماش خیلی کمتر شده و خیلی خیلی سریع تر شده.
    و اینکه تمام درایوای لپتاپم روش نصب شد.
    و نمره 4.2 بهم داد (همشون 5.5 به بالان به جز گرافیک)
    بازم ممنون

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام آقا امید
    دستت درد نکنه عالی شد
    رفتم یکی ویندوز 7 رویال خریدم عالی بالا میاد فقط یه خط تیره میاد 4 تا چشمک میزنه و بعدش ویندوز شروع به کار میکنه و اون نوشته ها دیگه نمییاد.
    و تا اونجایی که من حس کردم دماش خیلی کمتر شده و خیلی خیلی سریع تر شده.
    و اینکه تمام درایوای لپتاپم روش نصب شد.
    و نمره 4.2 بهم داد (همشون 5.5 به بالان به جز گرافیک)
    بازم ممنون
    خواهش می کنم ، من که کاری نکردم ، من فقط راهنمایی کردم ، همه ی زحمت ها رو خودت کشیدی!

4 تا خط تیره طبیعی !!

در مورد نمره و Rating زیاد مهم نیست ، آخه می دونی به رم لپ تاب دل من که 4GB DDr2 با باس 800 هست داده 6.1 اونوقت به رم مک بوکم که 4GB DDr3 با باس 1067 هست داده 5.9!!!!!!!!!!!!

3. 2 کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

در مورد نمره و Rating زیاد مهم نیست ، آخه می دونی به رم لپ تاب دل من که 4GB DDr2 با باس 800 هست داده 6.1 اونوقت به رم مک بوکم که 4GB DDr3 با باس 1067 هست داده 5.9!!!!!!!!!!!!

اینکه خوبه ! به من بیچاره که 4 گیگ رم دی دی آر 3 و سی پی یو 2.66 دارم داده 4.1 .. این دیگه خنده داره !!!!!!!! ولی تا جایی ه من فهیدم این ریت رو روی گرافیک و رم بالای گرافیک بیشتر میده تا به چیزای دیگه . اگه رم گرافیک واقعن 512 و یا 1024 باشه میره روی 9 و 10 ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

و اینکه این ویندوز 7 ادا این ویستا رو که در نمییاره که هیچ برنامه ای اوایل روش نصب نشه و این که میگید ویندوز 7 64 بیت همه برنامه ها روش نصب میشه؟؟
    بازم ممنون از جوابتون
    راستش همونطور که آقا امید گل گفتن بیشتر برنامه های 32 روی ویندوز 64 نصب میشه بجز یک سری برنامه های تخصصی حرفه ای ! و در ضمن این رو هم یادتون باشه چون سیستم سخت افزار شما 54 بیتی هست و ویندوز هم 64 بیت هست , اگر برنامه مخصوص 64 بیتی نصب کنین با حداکثر پرفرمانس و سرعت میتونین اون برنامه رو استفاده کنین . ولی وقتی برنامه 32 بیتی روی سیستم 64 نصب بشه و حتا اگر کار هم بکنه باز هم به پای سرعت ورژن 64 بیتی نمیرسه . یک مثال میزنم مثل برنامه فتوشاپ سی اس 4 . وقتی شما فتوشاپ نصب میکنین بطور همزمان هم 32 و هم 64 با هم نصب میشن ولی وقتی با 32 کار میکنین سیستم تنها میتونه از 2 گیگا بایت رم شما استفاده کنه و سرعت پروسس و رندر کردن توی فتوشاپ خیلی پایین هست . ولی زمانیکه با ورژن 64 فتوشاپ کار میکنین , پرواز میکنه و تمام 4 گیگ رو بکار میبره ! یا مثلن برنامه هایی که من تست کردم مثل Win rar بود که 32 بیتش کار نکرد و 64 ریختم و یا بعضی درایورها مثل درایور مودم ای دی اس ال و یا درایور کارت تلویزیون و یا درایور پرینتر که همه اینها رو مجبور شدم 64 بگیرم بجز مودم که اصلن وجود نداشت ! حتا اینترنت اکسپلور ویندوز هم 64 بیتی و 32 بیتی داره . البته من همه اینها رو روی ویندوز هفت اولتیمیت تست کردم و پرو و .. رو نمیدونم ! خلاصه مطلب اینکه اگه شما حداکثر قدرت و سرعت رو میخواهین بهتره روایت های 64 بیتی رو نصب کنین مگر اینکه وجود نداشته باشه و ناچار باشین . مثل فایر فاکس مثل بعضی برنامه های گوش دادن به موزیک . مثل مسنجرها . یا یکسسری برنامه ها روتین دیگه .. ولی درایورها به هیج وجه نصب نمیشن و حتمن باید 64 بیت باشن ! نمیشه درایور 32 رو روی 64 نصب کرد و این یک مشکل بزرگ هست اگر که درایوری وجود نداشته باشه ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام دوباره به شما ،
    دوست من بهترین فن وکم صدا ترین فن موجود لاجیتک (Logitech) هست با یک فن اما معجزه میکنه! (با قیمت 50 هزار تومن! وگارانتی آواژنگ) که دور فن رو بطور اتوماتیک تنظیم میکنه! در ضمن طوری طراحی شده که شما میتونید رو پاتون بزارید !

اینو گفتم گول شرکت های دیگه رو نخورید ! نه کولر مستر نه ... فقط لاجیتک! وقتی روشنه ، انگار خاموشه ! من برای لپ تاب دلم از این استفاده میکنم! عالیه!

M24
    واقعن از اطلاعات شما آدم حسابی استفاده میکنه و وجود ش ما توی این فروم غنیمته . خیلی خوشحالم یکی مثل شما هست و اینقدر راهنمایی های خوب میکنه . در مورد این دو پایه خیلی لطف کردین که معرفی کردین و دستتون درد نکنه . چقدر هم قشنگ و شیک هستن و از همه مهمتر اینکه بی صدا هستن ! واقعن صدا آدمو دیوونه میکنه !!!!! فعلن پول کم آوردنو کمی دارم خودمو تکون میدم ببینم پول یه مک بوک پرو خوب جور میشه یا نه ؟ دیگه محاله برم سراغ نوت بوک و انتخاب بعدی من فقط مک هست و بس .................................. برای همیشهههههههههههههههه

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

راستش همونطور که آقا امید گل گفتن بیشتر برنامه های 32 روی ویندوز 64 نصب میشه بجز یک سری برنامه های تخصصی حرفه ای ! و در ضمن این رو هم یادتون باشه چون سیستم سخت افزار شما 54 بیتی هست و ویندوز هم 64 بیت هست , اگر برنامه مخصوص 64 بیتی نصب کنین با حداکثر پرفرمانس و سرعت میتونین اون برنامه رو استفاده کنین . ولی وقتی برنامه 32 بیتی روی سیستم 64 نصب بشه و حتا اگر کار هم بکنه باز هم به پای سرعت ورژن 64 بیتی نمیرسه . یک مثال میزنم مثل برنامه فتوشاپ سی اس 4 . وقتی شما فتوشاپ نصب میکنین بطور همزمان هم 32 و هم 64 با هم نصب میشن ولی وقتی با 32 کار میکنین سیستم تنها میتونه از 2 گیگا بایت رم شما استفاده کنه و سرعت پروسس و رندر کردن توی فتوشاپ خیلی پایین هست . ولی زمانیکه با ورژن 64 فتوشاپ کار میکنین , پرواز میکنه و تمام 4 گیگ رو بکار میبره ! یا مثلن برنامه هایی که من تست کردم مثل Win rar بود که 32 بیتش کار نکرد و 64 ریختم و یا بعضی درایورها مثل درایور مودم ای دی اس ال و یا درایور کارت تلویزیون و یا درایور پرینتر که همه اینها رو مجبور شدم 64 بگیرم بجز مودم که اصلن وجود نداشت ! حتا اینترنت اکسپلور ویندوز هم 64 بیتی و 32 بیتی داره . البته من همه اینها رو روی ویندوز هفت اولتیمیت تست کردم و پرو و .. رو نمیدونم ! خلاصه مطلب اینکه اگه شما حداکثر قدرت و سرعت رو میخواهین بهتره روایت های 64 بیتی رو نصب کنین مگر اینکه وجود نداشته باشه و ناچار باشین . مثل فایر فاکس مثل بعضی برنامه های گوش دادن به موزیک . مثل مسنجرها . یا یکسسری برنامه ها روتین دیگه .. ولی درایورها به هیج وجه نصب نمیشن و حتمن باید 64 بیت باشن ! نمیشه درایور 32 رو روی 64 نصب کرد و این یک مشکل بزرگ هست اگر که درایوری وجود نداشته باشه ..
    بله ، کاملا تایید میشه! مخصوصا winRAR !!!

وبه طور کلی ، دیگه وقت کوچ کردن به سمت سیستم عامل های 64 بیت هست!
    با توجه به شایعات موجود مبنی بر اینکه مایکروسافت داره روی یک سیستم عامل 128 بیتی کار میکنه! و ویندوز 8 که در سال 2012 معرفی میشه ، دیگه نسخه ی 32 بیتی نداره ، ودر دو نسخه ی 64 و 128 بیتی عرضه خواهد شد!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

واقعن از اطلاعات شما آدم حسابی استفاده میکنه و وجود ش ما توی این فروم غنیمته . خیلی خوشحالم یکی مثل شما هست و اینقدر راهنمایی های خوب میکنه . در مورد این دو پایه خیلی لطف کردین که معرفی کردین و دستتون درد نکنه . چقدر هم قشنگ و شیک هستن و از همه مهمتر اینکه بی صدا هستن ! واقعن صدا آدمو دیوونه میکنه !!!!! فعلن پول کم آوردنو کمی دارم خودمو تکون میدم ببینم پول یه مک بوک پرو خوب جور میشه یا نه ؟ دیگه محاله برم سراغ نوت بوک و انتخاب بعدی من فقط مک هست و بس .................................. برای همیشهههههههههههههههه
    خواهش میکنم!
    اما
    کاشکی بقیه هم مثل شما فکر میکردند!

در مورد پایه هم بگم شما اگر بخوایید ، از خارج از کشور بگیرید ، تنوع هم داره!

من خودم تو زنگی همیشه اول زیبایی وشیک بودن برام مهمه تا پرفرمنس کار ! اما در مورد اپل فرق میکنه ، چون همیشه هر دو رو با هم داره! این همیشه همه جا صادقه حتی تو آیپاد و آیفون!

بزار یه نمونه برات مثال بزنم ، اگر تا حالا منوی اصلی آیفون رو دیده باشی یک آیکون با نام Maps دارد ! تصویری که رو این آیکون هست!

می دونی چیه! با یک دقت ساده (وسرچ در Maps) می شه فهمید که این آدرس دفتر مرکزی اپل در کالیفرنیاست!

یه نگاهی بندازید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Microsoft24; 05-01-2010 at 23:42.

9. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

خواهش میکنم!
    اما
    کاشکی بقیه هم مثل شما فکر میکردند!

در مورد پایه هم بگم شما اگر بخوایید ، از خارج از کشور بگیرید ، تنوع هم داره!

من خودم تو زنگی همیشه اول زیبایی وشیک بودن برام مهمه تا پرفرمنس کار ! اما در مورد اپل فرق میکنه ، چون همیشه هر دو رو با هم داره! این همیشه همه جا صادقه حتی تو آیپاد و آیفون!

بزار یه نمونه برات مثال بزنم ، اگر تا حالا منوی اصلی آیفون رو دیده باشی یک آیکون با نام Maps دارد ! تصویری که رو این آیکون هست!

می دونی چیه! با یک دقت ساده (وسرچ در Maps) می شه فهمید که این آدرس دفتر مرکزی اپل در کالیفرنیاست!

یه نگاهی بندازید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام دوست عزیز . آقا واقعا کارت درسته . کاش شما در قسمت لپ تاپهای سونی هم فعالیت داشتید .
    با سلام به شما دوست عزیز ،

شرمنده می فرمایید ، اما من فقط از تلویزیون و سینمایی خانگی سونی استفاده کردم ! اگر سئوالی دارید میتونید بپرسید! اما در مورد لپ تاب های سونی اطلاعات ندارم!

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

سلام به آقا امید گل
    میخواستم بدونم هیچ سایتی سراغ دارین که بشه بازی های mac رو ازش خرید؟؟
    اخه من تو یزدم اینجا هم کسی این چیزا سرش نمیشه
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •